Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, in cartier la noi e zapada. Doar nu sunt nebuna... Si ningea azi dimineata. S-a depus zapada. Strat subtire, dar tot e alb. Haideti la noi azi si facem om de zapada Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
TE CRED!!! ca doar asa cum se poate sa ploua la voi si la noi in cartier nu, la fel e si cu ninsoarea
de unde ai luat jucaria? ma tenteaza...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ilinca79 spune:
La multi ani draga Cristina! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, sa fii fericita si mereu cu zambetul pe buze! Esti o persoana minunata si imi esti tare, tare draga.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crissy77 spune:
crissteo, as vrea sa te incurajez legat de bricolat, dar stiu ca baietii nu ar avea rabdare sa decupeze inimioare, sa lipeasca sclipici etc. Asa ca pune "mana" si fa si fata cand te mai linistesti. Cum te mai simti? Ai terminat tratamentul? Eu ma plangeam ca Stefan ajunge la 7 acasa...
bumblebee,
histamina, chiar ma pregateam sa-ti dau strigarea. Bine ca e numai atat, treci tu si peste asta. Deci ai renuntat la bona? Nu stiu cum sa te incurajez in legatura cu mama ta, e groaznic, stiu ca e fara leac...
Otilia, daca punem si zilele de nume... eu de Craciun, Elise mai e si Stefania (sotul e Stefan)... ne mai socotim?
ooana, record absolut si la noi, in 2 saptamani i-au iesit 2 colti de masea de sus si alti 2 de jos ii simt ascutiti la deget, dar inca nu au spart.
Aaaa si avem balauri in nas. Fara tuse, febra... desi presimt ca va ne pandeste tusea din umbra.
Ia uitati ce meniu de pizza la un restaurant din GH (care se cheama LA BOMBA). Au aparut pana si la stirile ProTv
ochidut spune:
Pentru MI, eu zic ca lucrurile trebuie facute in ordinea asta:
later edit: sa nu radeti de cum va organizez eu
1. stabilit organizatorul
2. stabilim o data - unul din cele 4 w.enduri din luna februarie - 3-5; 10- 12; 17- 19; 24- 26
3. organizatorul si doar el propune data - nu poate sa vina fiecare cu o propunere ....ca iese balamuc si nu ne mai hotaram niciodata. E clar ca nici o data nu va fi perfecta, in fiecare w.end se va gasi cineva care nu poate veni pt ca are alta treaba, e normal. Spre ex eu nu cred ca pot veni in primul w/end din februarie
4. stabilim un buget maxim in care sa ne incadram; spre ex eu zic ca un buget maxim de 500 de lei pt 2 nopti cazare si pensiune completa e rezonabila. Acum evident incercam sa gasim preturi cat mai mici la conditiii cat mai bune, dar ca sa stim din start ca ce depaseste este eliminat.
5. se inscriu cei care sunt de acord cu w/endul stabilit si cu bugetul stabilit
6. fixam o data maxima de inscriere
7. avem toate detaliile, asa ca putem cauta pensiunea, cere oferte concrete si o supunem votului. greul nu e cu alesul pensiunii ci cu hotaratul nostru la punctele de mai sus.
No, va pup si inca odata sa nu ziceti ca sunt nebuna ca v-am scris mesajul acesta organizatoric E defect de meserie.
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Fete, ce dragute sunteti!!! Va multumesc si voua: Michelle, Adriana, Ochidut, Crissy, Paula, Victo, Puiutz, Crissteo, Saddie, Ainotna, Ludmila, Btz, Matusa, Histamina, Eladea, Otilia, Oana, Giorgia, Krys, Ilinca. Va pup cu drag pe fiecare in parte!
Copilul doarme, eu am pus prajitura la cuptor. Sper sa nu se trezeasca V, sa o uit acolo.
Oana, of, rau s-a mai lovit Matei daca zici ca e galben acum, iubitul! Si ce noapte ati avut! Macar bine ca iesi diseara, iti aduni forte noi.
Krys, e fain Clujul, is faini oamenii! Eu am stat 7 ani in Cluj, am plans de nebuna cand ne-am mutat in Zalau, tare mi-a placut. Asa ca daca e foarte ok si pt voi, nu-ti fa griji- orasul, oamenii, atmosfera- totul e minunat! Plus mamici de delfinasi in zona!
Ce de urari am primit! Imi place ca e ziua mea.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Oana, eu de aici l-am luat. Dar cred ac iesi mult mai ieftin de pe Amazon, daca inca nu ai dat comanda.
Oana cealalta- pai asa mama, asa un organizator ne tb. Ai timp?
Crissy, sper sa scapati repede de muci si fara tuse
Cristina Serban, Clujul e super fain!!! Dar venind din Buc cred ca tb sa te adaptezi la traiul nostru mai lent
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ooana spune:
legat de MI - eu zic ca trebuie un organizator si un vice-organizator pentru cazul in care primul nu poate, are alte probleme si nu se poate ocupa in fiecare zi de asta etc
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Otiliav spune:
citat din mesajul lui crissy77 Otilia, daca punem si zilele de nume... eu de Craciun, Elise mai e si Stefania (sotul e Stefan)... ne mai socotim? Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Noi avem sagetica mare Ana pe 9 decembrie o serbam si mai e si Cristina. Sotul Cristian iar mijlocia e Andreea dar o scoatem din calcul ca e ultima zi din noiembrie.
Insa vezi ca e si Teodora tot in decembrie, parca e chiar aproape de sfarsitul lunii.
Hai ca am pierdut socotela, doar se apropie we asa ca au inceput sa se relaxeze neuronii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui crissy77 Ia uitati ce meniu de pizza la un restaurant din GH (care se cheama LA BOMBA). Au aparut pana si la stirile ProTv Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Ha ha,rad cu lacrimi.E absolut dementiala ideea