Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Andreea nu prea conteaza sexul,cred eu, important e sa fie sanatos(a). o sa-ti treaca si greturile cat de curand si ai sa vezi k sotul tau se invata si cu fetita, dupa ce nasti,nu ar mai schimbao pe 10 baieti. te asigur. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Gravidutelor..... ma primiti si pe mine printre voi ? eu is proaspata graviduta cu emotii mari de tot am si eu o intrebare pentru voi am fost la eco pentru prima data si mi-a spus ca am 6 saptamani si 2 puisori in burticuta unu avea 1.04 cm si celalalt 0.84 cm dar nu le-am auzit inimioarele doctorita mi-a spus ca pe la 7 saptamani incep inimioarele sa bata , insa pe internet am citit ca la 6 saptamani bate inimioara voi ce stiti ? va pup pe toate si va doresc o sarcina usoara sa aveti

+6 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Gravidutelor..... ma primiti si pe mine printre voi ? eu is proaspata graviduta cu emotii mari de tot am si eu o intrebare pentru voi am fost la eco pentru prima data si mi-a spus ca am 6 saptamani si 2 puisori in burticuta unu avea 1.04 cm si celalalt 0.84 cm dar nu le-am auzit inimioarele doctorita mi-a spus ca pe la 7 saptamani incep inimioarele sa bata , insa pe internet am citit ca la 6 saptamani bate inimioara voi ce stiti ? va pup pe toate si va doresc o sarcina usoara sa aveti

+6 cu

buna!
felicitari pt+!
intr-adevar pe net scrie ca se aude de la 6 sapt, dra avand in vedere ca nu este o lege cu privire la ovulatia unei femei si nici la mom implantarii in uter, la unele se aude de la 6 sapt la altele dupa 7 sapt, nu te nelinisti!
iti trim un link cu gravidute din aceeasi perioada cu tine, in felul asta o sa poti impartasi emotiile cu ele, ar fi prima cu +! ce frumos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=13&TOPIC_ID=168899#7172951
sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

kmy_black multumesc mult !!!!

+6 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys

kmy_black multumesc mult !!!!

+6 cu

nu ai pentru ce , ma bucur ca ti-am fost de ajutor!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Bine ai venit tamys. Ce super! 2 bebei? Eu am citit acum mesajul , insa coincidenta sau nu aseara am visat si eu k nu am o bebelina in burtica, ci doi. Ce tare, sa iti traiasca! Sa aveti grija de voi. Astepti urmatorul echo

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna dimineata la toata lumea
Felicitari tamys pt cei doi bebei!

Eu azi merg la eco. Mi-am luat si analizele, de abia astept sa vad ce imi zice.

Mergi la inceput

ce ai facut Ramo la echo? ce face bebela ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Este f bine bebitza, are 2,5 kg , dar doctorita mi-a recomandat sa astept pana dupa revelion pt cezariana. Sper sa nu alerg dupa ea de sarbatori:)
Mie nu prea mi-au iesit analizele bine, calciu, fier, un pic de anemie (care ar fi de asteptat dupa 3 sarcini la intervale mici), asa ca azi, maine si poimaine merg la spital sa imi puna cate o perfuzie cu venofer.

Tu ce ai mai facut cu petele de pe spate?

Oare ce face Silvia, nu stim nimic de ea...

Mergi la inceput

am facut si eu analizele de sange, ma duc maine dupa rezultat. Ma bucur ca bebelina e bine? Bradul in ce stare se mai afla? Petele tot acolo le am, nu am mai apucat sa merg la dermato. Pe 21 ma duc la echo si poate ii arat la dr. Nu stiu ce sa ma mai fac ca mananc cartofi prajiti incontinuu(dak azi nu mananc, sigur a doua zi ma indop) stiu k nu sunt buni, dar imi plac la nebunie. Acum astept ziua de 21 dec ca pe painea calda, k sa o vad pe micuta.
Silvia sigur e acasa cu Alessia. Am o nedumerire : e adevarat k nu e bine sa strigi pe nume bebelusul pana la botez?

Mergi la inceput