Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 21
BelissimaEva spune:
Multumesc mult dragele mele,
Am sa incerc sa ma calmez , sa astept sa treaca astea 5 zile cat mai repede si bineinteles sa stau la cotitura sa prind miscarea cea mare
Pana acum si ecografistul si doctorul meu mi-au spus ca ar fi baietel( vom sti sigur peste 5 zile )! Voi , toate aveti fetite?
16 weeks +
Mirina5 spune:
eu sper la o fetita, dar bebe nu vrea sa stea sa vedem ce este....sper sa aflam la urm echo...nu mai am rabdare pana atunci...
Irina 18+
Bia_Mi spune:
Eu - fetita, Ramo - fetita, Silvia - fetita, Iulia - baiat. Trebuie sa le facem cunostinta, peste ani ne strangem toate si mergem cu Iulia la nora pt mama
BelissimaEva spune:
La cat a fost de dorit si multtttttt asteptat acest bebel , nu imi doresc decat sa fie sanatos , fara nici o preferinta in privinta sexului! Daca va fi fetita , vom fi in culmea fericirii , daca va fi baietel vom fi in culmea fericirii! Balanta este perfect echilibrata
16 weeks +
ramonapep spune:
Bia am avut o lista de analize la sange si sumar de urina...nu le stiu pe toate pe de ros, iti zic luni cand iau rezultatele ca azi nu am mai ajuns.
Predomina fetitele in perioada asta, de altfel predominau de fiecare data cand am nascut, cred ca o sa avem o natie predominant feminina:))) ne intoarcem la matriarhat:)))
aever spune:
Dragelor, la mine in odisee pana acum sunt mult mai multi baieti. Gravidutele deja se intreaba cand o sa apara si fetitele, dar mai suntem multe care nu stim sigur sexul. Nu mai stiu daca v-am zis, la ultima ecografie(adica de miercuri) mi-a zis doctorita ca nu vede puta, deci probabil e fetita, dar nu vrea sa se pronunta din cauza varstei foarte mici. Cu ocazia asta a recunoscut si taica-su ca de fapt si-ar fi dorit mai mult baiat(desi pana acum sustinea ca nu conteaza). Incerc sa-l obisnuiesc cu ideea ca e fetita(just in case nu-i creste puta in saptamanile urmatoare), dar insista ca el stie ca e baiat. Sa nu dea in vreo psihoza, saracu tatic!
Eu azi am schimbat saptamana, avem 13 saptamani fix, sper sa ma lase greturile. Asa m-as bucura! Toata saptamana mi-a fost rau, mai putin ieri cand m-am mobilizat la maxim si am reusit sa trec cu brio. Acum m-am trezit de dimineata(mi-a fugit somnul pe la 6) si m-au apucat tot felul de pofte culinare(nu le mai insir ca sa nu saliveze lumea).
Am si eu tot felul de griji legate de sarcina(cum am vazut ca au toate gravidele), insa pentru ca am avut foarte recent consultul la care aproape tot a fost perfect reusesc sa ma linistesc spunandu-mi ca e numai in capul meu, ca n-avea cum sa se schimbe tot asa de radical de la o zi la alta. Ce n-a iesit prea bine e Ureaplasma in secretia din col. Si antibioticele la care a iesit sensibila nu sunt deloc indicate in sarcina. Acum cred ca mai bine o cred pe ginecoloaga decat ce scrie pe net sau ce au relatat alte fete, nu? Ginecoloaga mi-a zis ca momentan nu e nici o problema, ca face probleme in saptamani ceva mai mari si ca dupa 16 sapt de sarcina o sa facem tratament cu un antibiotic acceptat in sarcina dar la care nu e 100% sensibila bacteria. Desi doctorita mi-a spus foarte clar ce si cum, recunosc ca din cand in cand ma ingrijorez, dar pe urma imi spun ca trebuie sa am incredere in ea si ca ea sigur a luat decizia cea mai buna pentru mine tinand cont si de ce a gasit la consult.
Iar am scris mult...eu nu intru chiar asa des, cel putin la capitolul asta intru mai rar dar si cand intru....nu mai reusesc sa ma opresc.
Pupici la toate burticile!
Andreea, 13+ cu BebeLUna