Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Daca, crezi in toate "miturile astea" ...sa nu cumperi hainute inainte de nastere, sa nu ii spui pe nume, sa nu iesi din casa, etc...cred ca pe undeva sunt exagerari dar care s-au impamantenit datorita batranilor. Fiecare face cum simte. Si credinta tine de altceva nu de respectarea unor reguli un pic "limitate" :)

Eu fug la spital ca intarzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Aha ... hainute deja i-am luat, nu sunt de acord nici cu chestia sa nu iesi din casa ... sau multe alte chestii. Insa asta cu numele imi cam dadea de gandit. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata, burtici!

V-am zis ca m-au mai lasat greturile? Nu de tot, dar macar n-am mai dat la rate. Ma cam lasa memoria, nu mai stiu daca v-am zis despre asta, stiu ca la odiseea mea am zis, la voi nu mai stiu.

Nu stiu cum e cu superstiile astea, unele s-ar putea sa aiba un sambure de adevar desi sunt si eu de acord ca adevarata credinta nu consta in asta. Nu prea stiu eu superstiile, aia cu iesitul din casa nu stiu exact cum e, insa ma gandesc ca s-ar putea sa nu prea ai chef sa iesi din casa o perioada dupa ce ai nascut. Adica ma gandesc ca s-ar putea sa simti nevoia de odihna si liniste sa te refaci mai bine. Si poate nu neaparat sa nu iesi din casa deloc, dar sa cauti in mod natural sa eviti locurile aglomerate si agitatia sau sa nu agreezi prea multi musafiri. Mai era o chestie parca sa nu vada lumea copilul sau sa-l pupe pana la botez, si aia s-ar putea sa fie o chestie mai mult de igiena pt ca micutii sunt ceva mai sensibili cand sunt foarte mici si inca nevaccinati. Acum nu mai sunt asa probleme mari ca oricum bolile alea pt care se fac vaccinuri nu mai sunt asa raspandite, dar poate inainte era concludent. Cu numele copilului nu stiu, aia cred ca e doar o superstitie. Restul cred ca trebuie facut cum simtim. Eu am vazut ca de la sine simt nevoia sa fiu mai mult pe acasa sau in locuri foarte familiare. Am nevoia emotionala de a ma simti in siguranta si imi displac mai mult decat inainte oamenii "negativi"(adica nervosi, suparati, nemultumiti, depresivi) si locurile foarte aglomerate sau cu mirosuri prea tari(fum de tigara, chiar parfumuri sau alte mirosuri chimice, miros prea puternic de mancare)

Eu asa zic, organismul si mintea noastra stiu sa se protejeze, trebuie doar sa stim sa ascultam ce ne spune corpul.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna burtici!
bia, referitor la superstitii, eu nu cred in ele..i-am cumparat deja hainute, i-am facut camera, tati i-a cumparat si jucarii si noi deja o strigam pe nume (si nici nu stim exact ce este, dar cum spuneam, eu simt ca e fata)...
mi-a facut tati niste trucuri babesti pt aflarea sexului: cel cu verigheta, cu tacamurile si in calendarul chinezesc..toate ies ca e fetita..azi mi-a facut sora mea unul:cu servetelul. Rezultatul? Tot fetita!
Dar nu e numai asta..inca dinainte de a ramane insarcinata, visam fetite..acum nu sunt sigura daca visele se vor adeveri sau visez fetita fiindca asta imi doresc. Cert e ca vom vedea in ianuarie (daca are chef sa stea cuminte)
pupici

Irina 19+

Mergi la inceput

Sa stii Mirina ca am facut si eu cu vergheta, si tot fata mi-a iesit. Dar de visat, visez baiat ...

Mergi la inceput

Ati luat vreodata "tardyferon" de 80 mg? Dr mi-a dat fier, insa nu am gasit ce mi-a dat ea, asa k am luat alt fier. Oare e bun?

Mergi la inceput

Irina, cum e aia cu servetelul?

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

ehh, daca-ti spun tot, nu mai are nici un farmec...
pune pe cineva sa intinda un servetel pe masa si tu sa-l iei de acolo. Sa-mi spui daca l-ai prins de mijloc sau de colt si-ti spun rezultatul

Irina 19+

Mergi la inceput

De mijloc o sa-l prind, iti zic sigur sigur. Sa-mi dai raspuns pe privat sa vad ce inseamna.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

ti-am trimis semnificatia pe privat :P
nu mai tin minte daca ai zis sau nu, dar tu ce-ti doresti sa fie?

Irina 19+

Mergi la inceput