Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 8
BLUE ANGEL spune:
Sunt io ... Simona mama de Luca ... si Codrin ... prietena voastra ratacita prin lume ..ma primiti inapoi ???? :-)
va pup si revin maine dimineata ...jur !!!!
pana atunci poate am ceva timp sa citesc ce -ati mai facut voi ...
szivarvany spune:
Simonaaaaaaa, ce ma bucur ca esti aici
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
cristalina spune:
Ioana, imi place! Sa-ti fie de bine!
Alice, daca nu-mi zicea Roxi si eu tot asa as fi zic ca tre' sa iasa negresa "romaneasca" (eu nu am mai produs pana acum nici negresa nici brownies)
Olivia, inutil sa mai comentez! ih!
Simona, bine ai revenit, te asteptam la taclale...:)
g_ioana spune:
Multumesc pentru incurajari:)))
Alice uite niste negrese mai crescute:)
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/10/negresa-cu-ciocolata-alba-si-nuci.html
Simona bine ai revenitte asteptam cu drag maine!
BLUE ANGEL spune:
Hai sa incerc un mic rezumat ..printre dictare la Luca si colorat la Codrin …
Parca a trecut un secol de cand nu am mai intrat pe aici dar a fost o perioada foarte agitate pentru mine . Tatal meu s-a imbolnavit anul trecut si in 3 luni s-a topit sub privirile noastre neputincioase ..a fost cumplit … de bine ce mi-am adunat fortele ..au inceput probleme in casnicie …nu intru in amanunte , probabil multe cupluri trec prin astfel de perioade ..dar pe mine m-au cam derutat ..si mai ales starile lui de gelozie stupida …nici acum nu suntem tocmai ok …dar e mai bine …problema este ca nu stiu cum sa-l conving sa apeleze la un psiholog …deoarece din cauza gardului avansat de oboseala si stress a inceput sa vada denaturat realitatea pe care o traim … in fine …cam asta despre mine personal …pe langa multe ore de munca , fuga intre serviciu , gradinita , cumparaturi , etc
Recunosc ca FB-ul imi este mult mai facil ..acolo incarc poze , le comentez cu prietenii ,stari , etc …
Am inceput si scoala si vai de mama noastra . Avem mari probleme de comportament , disciplina …am convenit sa vorbesc in fieacare zi cu invatatoarea …si credeti-ma ca de fiecare data am un mare gol in stomac . Merge si la after school cu aceeasi invatatoare si unde credeam initial ca este un avantaj ..acum incep sa ma indoiesc … ptr ca vine cu aceeai mentalitate de la sistemul de stat … mai povestim pe tema asta …banuiesc ca este un subiect in voga acum …
Codrin este bine , la gradinita ..asteptam perioada de viroze . Cu Luca nu mai am probleme de genul asta . Este ditamai vlajganul ..are 132 cm si 27 kg …si parca-I pun apa la picioare …
BLUE ANGEL spune:
feteloram citit din urma si am ras cu lacrimi ...sunteti neschimbate si am mai avut o revelatie ...Luca nu are adhd
adica avem aceleasi probleme , ca nu este atent , ca este in alta lume , ca suge creionul , ca este incet atunci cand trebuie sa fie rapid ....dar toate sunt atat de exagerate si ridicate la un nivel de alarma ...ca am ajuns la psiholog .. si psihologul mi-a zis sa-l testez de adhd ...o anumita forma de adhd ...bine , bine ..na , am ajuns acasa si cand am citit despre aceste simptome mi-am dat seama ca le regasesc la 85% din copii , ca sa nu mai vorbim ca aprox 60% din adulti experimenteza cu brio aceste simptome ...
duc copilul la inot de 2 ori pe sapt ..sa consume energia ..la modelaj in lut nu m-am gandit Olivia ..buna idee
in alta ordine de idei ..si eu mi-am tuns pleata acum vreo 2 luni ...gen Esca..dar parca-i zice bob ...oricum , e mult mai dificil cu parul scurt ... mai ales ca nu ajunge de-o coada amarata acolo
am multe ganduri dar nu mi le pot aduna
mai vorbim
pupam cu spor
roberta04 spune:
Buna dimineata...se intampla ceva :) Nu mai pot sa dorm de la 3.30 si ma tot gandesc la job...gandurile mi-au zburat la Simona si la gestul ei minunat de a incerca sa ma ajute cand nu-mi gaseam job :) Deschid DC...Simona! Bine ai revenit!
Eu sunt in continuare sub stres maxim, imi pare rau dar nu pot sa povestesc aici, e o situatie mai complicata, sunt intre cei de aici si cei de la Londra si pozitia mea nu e tocmai usoara. Cale de intoarcere nu am...
Incerc sa tin pasul cu voi, e cam greu de la birou dar incerc sa intru mai mult de acasa.
Matei se pregateste de serbari, una la scoala, una la after-school. Nu avem idee de note, i-a luat carnetul de o saptamana si nu i l-a mai dat. Nici nu ma consum, il vad ca munceste (in weekend a scris non-stop la mate, prilej cu care am descoperit ca explicatiile din clasa sunt foarte vagi ), il vad ca il duce capul, sper sa nu ma insel :)
Va pup, o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Io si Roberta ... , ddar vad ca m-a batut lejer la ora de trezire !
Simonaaaaa, bine ai revenit, si eu ma gindeam zilele trecute la voi, ce mai faceti, ma bucur mult ca sinteti ok acum ! Imi pare rau pentru tatal tau, din pacate stiu cum este, asa s-a intimplat si cu tata, in doua-trei luni s-a stins pe picioare indiferent de ce am facut si de tot efortul pentru a-l salva ! Eu nici acum nu m-am impacat cu ideea, parca mi se pare totul un vis nasol si astept sa il gasesc la el acasa, in capul mesei, uitindu-se la teveu !
Si noi ne pregatim de serbare se pare, Andrei a venit ca are de invatat doua cintece de iarna ... altceva nu scot de la el !
Miercuri seara avem sedinta, probabil ceva pregatiri de mosh !!
O zi faina sa avem !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
neata!
Simona, ce surpriza frumoasa!! bine ai revenit. nu mai pleci, da? cat despre invatatoare... ha ha
Robi iti tin pumnii sa fie totul in regula la job. sunt sigura ca va fi bine
Ioana, iti sta bine asa, felicitari pentru tunsoare.
Alice, am inteles si dupa ce am vazut link-ul Ioanei. sa zicem ca cele stiute de tine is negrese si ce am zis eu sunt brownies. na, sa nu le mai incurc
o zi frumoasa va doresc!