Scolari de Iulie - August 2004 * 86

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si eu sunt casierul clasei (ca nu a vrut nimeni sa se ofere), dar nu am avut faze de acest gen. Fondurile le-am strans foarte usor si elegant, la scoala am predat banii la scoala, la clasa am cumparat deja niste carti si un dulap, la mine vine copilul cu banii in plic in penar, pe plic scrie cine i-a dat si pentru ce. De Mos nu mai strang nimic pentru ca am estimat eu sanse foarte mici de succes. Fiecare va da cadou daca va vrea. Plus ca dna e foarte finuta si nu cred ca o sa ii pice bine. La noi in scoala copiii sunt cu parinti cu posibilitati mai mici asa ca nu insist. Cine are bani de luat cine stie ce cadou sa fie sanatos.

In principiu, pe tema asta eu m-am oferit sa ajut cu fise, printuri, consumabile, diverse chestii pentru clasa. Din pacate nu toti parintii sunt la fel de receptivi. Asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kim io din cauza fazelor astora as lua un buchet de flori de craciun. punct. pppffff!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Kim io din cauza fazelor astora as lua un buchet de flori de craciun. punct. pppffff!!!!

Io din cauza fazelor astora n-as lua nimic.punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io din cauza fazelor astea voi lua 10 zile de tratament pentru gastrita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

niciodata nika, nika, nika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ete ce de raspunsuri pot sa declansez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

io nu inteleg nimic...m-am tot uitat in urma dar nu-mi dau seama despre ce vorbitiin fine...zic si io ca voi...nimic nimic niciodata s.a.m.d!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Kim eu i-as face cadou o programare la psiho
Am pus cateva zoze cu Esca de la ieshi:))
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/expozitia%20de%20toamna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

big laik Ioana

Kim, un cactus ar putea sugera multe, drept cadou, imi vin in minte cactusii aia cu forme dubioase

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, multumesc pentru reteta , habar nu aveam de faptul ca negresele tre sa fie cit mai nepufoase ! Asa imi ieseau si mie, doar ca io ma uitam pe pozele de la retetele romanesti unde negresa arata mai ceva ca un pandispan !! Acu m-am mai linistit ...
Kim, daca as fi io in locul tau nu i-as mai cumpara nik, la urma urmei dupa cum s-a purtat cu voi, nimic este chiar prea mult !!
Nu te mai supara ... io am o vorba, multa lume necajita prin preajma, nu are sens sa te amarasti, catz scurteaza viata !
Hai pupici multi din partea mea !

Ah, si am uitat s-o salut pe Esca de la Ieshi, oau, cuscrela, ce schimbare in lookul tau !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput