Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 6
g_ioana spune:
Cristal o sa pun poze cu Esca mai pe seara(eu inca nu m-am obisnuit cu noua frizura...mandra ma incuraja ieri spunandu-mi ca ea ma iubeste cu orice tunsoare chiar si cheala)
Mitzu noi suntem ecologistiasa ca bradul nostru nu se scutura niciodata...sunt fericita ca lunea viitoare cand vor merge la scoala vor gasi un bradut impodobit si-n clasa...si ca si anul asta mandra mai crede cu tarie in mosi
roxanaz spune:
Kim, o fi fost alertata sa nu cumva sa pice prost. de mos nicolae n-am dus niciodata nimic, nici acum nu o sa duc
mitzura spune:
Eu stiu ca e interzis prin lege sa se stranga bani de la parinti, la gradinita ne tot spuneau chestia asta si subliniau ca nu suntem obligati sa o facem, dar daca totusi vrem, sa o facem cat mai discret.
Dar Kim, putea sa zica chestia respectiva la sedinta la modul general, si nu tie personal in felul asta.
ina32 spune:
Chiar asa, de unde stia ea pentru ce strangi bani...desi inteleg ca atunci doar discutai cu parintii...poate strangeati sa cumparati ceva copiilor pentru Mosul de la scoala Dar de ce ma mir...nu ai inteles pana acum ca dragostea nu pluteste in aer pe la voi pe-acolo?
Noi nu strangem nimic ...cel putin pana acum n-am primit niciun mail pe tema asta de la niciun parinte. Noi inca ne chinuim sa mai aranjam clasa care arata dezastruos in prima zi de scoala
F frumoase lucrarile de ceramica...ma uitam la ele si am realizat ca eu nu as putea nicium sa fac asa ceva
cristalina spune:
N-am dus de mos Niculae niciodata si nici acum nu duc.
Si noua (parintilor) ne-a atras doamna atentia sa nu cumva sa strangem bani de cadou (ea a zis, ea a auzit ). Dar nu s-a adresat niciunuia personal...
g_ioana spune:
Kim nici eu nu-i duc nimic doamnei de Mos Nicolae,n-am dus niciodata....io recunosc ca la sedinta cu parintii,partea a II a fara doamna am fost singura care am intrebat daca sunt persoane care o cunosc bine pe doamna si stiu ca primeste bani...ca sa nu facem o gafa...sincer io sa fiu in locul ei,la modul cum se comporta ea si la feed-back-ul pe care-l primeste de la parinti,nu as primii nici un ban..)....de invatatoarea voastra ce sa zic,vorba Inei daca dragoste nu e nimic nu e.....noi de la prima sedinta am primit lista cu telefoanele si emailurile tuturor parintilor din clasa...
szivarvany spune:
la noi fu funny, ca ashe e la noi: parintii, unii, i au dat doamnei 40 cand se stie ca pt copii strangem 20 doamna a venit si mi a spus sa nu ma puna sfintii sa accept bani pt ceva, ca nu e cazul (bine, ea e o doamna si stiu de la cealalta serie si exact de asta merita poate mai mult) si i-am zis ca e treaba mea si ne decontam si facem troc intr-o zi
de MN nu am dus niciodata nimik, acum daca ar fi sa duc, un chokotoff sa ajunga cate o bombociocolatica la toata clasa+doamna
Kim, trebuia sa i spui ca nici vorba, ce in niciun caz nu asta faceati, uof, grea tare doamna asta a voastra
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
mitzura spune:
Noi de MN am hotarat ca luam copiilor niste dulciuri, doamnei nu ii dam nimic. Si la noi cand se strang bani tot asa ne descurcam, pe holuri, prin curte. Nu e legal teoretic, dar toti (toate clasele) o fac si e si necesar ca sunt o gramada de cheltuieli legate de copii/clasa.
carmenp spune:
de mos culai n-am strins nicodata nimic doar de mos craciun. cazuta`n cap invatatorea aia a voastra.
vazut pozele io am doo miini stangi
kim222 spune:
Multumim de aprecieri..eu nu stiam ca are talent la modelaj..l-am dus pentru ca lucrul cu lutul...linisteste