Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Buna dimineata si weekend frumos tuturor
Kim, ce frumoase sunt lucrarile
Si ce frumosi cei 3 constanteni
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
alice2004 spune:
Seara buna !
Am vazut niste pozici frumoase cu trei copii nazdravani si cu lucrari superfaine ! Bravos inca o data si felicitari pentru premiul primit !
Lia, sanatate multa, nush ce sa zic de problema de la mina, incearca remediul dat de Kim,ca ea se pricepe mult mai bine la capitolul acesta ! Pupici tie si copiilor !
Cuscrela, o sa iti dau pe PM reteta de pachetele, Florin le-a facut, eu imi vedeam de ale mele ! Si pen ca sintem la capitolul bucatarie, va pun niste poze cu ce am facut azi cu copiii :
https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Noiembrie2011#5679729349817865666.
O seara buna va doresc si o saptamina linistita cu sanatate la maxim !
Oh, si pies - va rog, dati-mi si mie o reteta buna de negresa, ca mie imi iese aiurea rau, e a doua oara cind o fac si nu a crescut aluatul deloc !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
mitzura spune:
Buna dimineata,
Haideti la o cafeluta !
Am vazut si eu lucrarile lui Luca, sunt foarte foarte reusite! L-ati dus la cercul asta ca a vrut el sau ati observat voi ca are inclinatii in directia asta?
Cu ocazia asta am vazut-o si pe Eva, e frumoasa foc , ce-as mai smotoci-o putin!
Alice, frumoase prajiturele! Si noi avem deja traditie in familie, sa prajiturim impreuna (adica eu si copiii), sunt foarte incantati de asta.
Lia, sanatate!
La noi totul ok deocamdata, ne-am trezit usor stiind ca saptamana asta avem doar trei zile de scoala si gradi(l-am invoit vineri ca plecam din oras). De dimineata Tudor a declarat ca o iubeste pe d-na invatatoare....deci totul bine. Sa vedem daca isi mentine declaratia si dupa dictarea de azi
Va pup si ma duc la lucru, da ma uit si pe aici.
roxanaz spune:
buna dimineata
Kim hihihii ce fete au
Alice, negresele originale adica brownies nu trebuie sa fie crescute. sunt dense si foarte ciocolatoase. dupa ani de cautari a retetei perfecte (cum mananc la starbucks de exemplu) am constatat ca asta este absolut nemaipomenita . incearc-o si mai ales respecta temperatura joasa - sa vad atunci daca iti place.
Lia, acu daca nu m-am plans ce sa fac, inseamna ca mint? chiar am spus, nu stiu cu ce frecventa ca zau daca mai tin minte. eu v-as da ca last resort un antihistaminic, tuturor 4.
io acum zic ca 35 de pagini mi se pare enorm - nu stiu in ce constau, dar tot par multe rau.
sa aveti o saptamana usoara!
cristalina spune:
Neata!
Doamna Esca, vreau sa admir freza!
Olivia, felicitari micului artist!
Are dreptate mitzu, sut dulci si baietii, dar Eva te indeamna la smotocit !
Roxana, daca traduc masurile in metric nu stiu ce o iesi ...hehehe Dar o incerc maine (azi incepem, cica, niste cursuri de dans...sunt tare curioasa ce o sa iasa!)
Alice, arata super!
Sambata am facut sarmale si apoi m-am dus la cumparat cadourile de Craciun , ieri am fost sa le cumparam niste hainute si cizme (eu voiam combinezoane de iarna/ski dar nu mi s-a parut prea bogata oferta asa ca mai astept) asa ca nu am avut timp de prajiturit...si simt ca lipseste ceva
35 de pagini!? Olelicaaa...Mie mi se pare exagerat.
Ale mele nu vor sa se atinga de kiwi Eu le dau zilnic 1 banana, 1 mar si 1 portocala. Sper sa fie suficient.
Ma apuc de munca, mama ce lene mi-eee...
Azi Maria incepe cursurile de dans (sa vedem ce-o mai iesi si din asta), maine are test la mate, miercuri are serbare, joi are pian (doamna s-a suparat data trecuta rau pe ea , sper sa o imbuneze) si vineri ne gandim cum impodobim bradul anul asta...
O saptamana minunata sa avem!
g_ioana spune:
Neatza
Mitzu multumim pentru cafea....din cate se aude si la mandra la scoala vor avea liber joi si vineri deci vacanta nu gluma...daca este asa mi-am propus ca saptamana asta sa fac o curatenie generala ca in week-end sa ne ocupam de impodobirea bradului si a casei..mandra abia asteapta...
Kim foarte frumosi devoratorii de popcornsi lucrarile lui Luca
Alice ce bine arata prajiturilemi-au placut la nebunie si steguletele...am sa caut si eu o reteta de negresa..mama mea facea negrese de post,o nebunie
hai sa avem o saptamana excelenta
roxanaz spune:
Alice foarte dragute prajiturelele!
Cristal, scriu eu conversia in metric:
140g faina
170g ciocolata
170g unt
425g zahar
ca astea sunt in cups
temperatura este 160 grade musai!
edit: la ultima transa am adaugat in amestecul de ciocolata si unt un plic de ness instant. cafeaua intotdeauna intareste aroma ciocolatei
mitzura spune:
Ioana faceti bradul deja? Ce incantati ar mai fi si ai mei, dar intrebarea e: nu se strica/scutura pana la Craciun? Noi adesea patin asta, chiar daca il luam cu o saptamana inainte.
Robi, a reusit Matei sa-si completeze cele 35 de pagini?
cristalina spune:
Roxi, multumesc!
Si noi facem bradul inainte in weekend pentru ca il facem de obicei inainte de mos Nicolae.
Se scutura dar noi de obicei nu suntem acasa de sarbatori iar la bunici facem bradul cu 2-3 zile inainte de Craciun.
g_ioana spune:
Cristal o sa pun poze cu Esca mai pe seara(eu inca nu m-am obisnuit cu noua frizura...mandra ma incuraja ieri spunandu-mi ca ea ma iubeste cu orice tunsoare chiar si cheala)
Mitzu noi suntem ecologistiasa ca bradul nostru nu se scutura niciodata...sunt fericita ca lunea viitoare cand vor merge la scoala vor gasi un bradut impodobit si-n clasa...si ca si anul asta mandra mai crede cu tarie in mosi