Scolari de Iulie - August 2004 * 86

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

simona, , imi pare rau pt tatal tau. ma bucur ca ai scris.
philip, tu pe unde esti?
in alta ordine de idei suntem in doliu dupa coco, a murit ieri nush daca de inanitie sau de altceva. ionut a plins de n-a mai putut, ilinca n-a observat inca absenta
ioana, iti sta bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna Dimineata !!!!!!!!!!!!
Roxi , am venit si nu mai plec ...Jur !!!!
Robi , draga mea si eu m-am gandit la tine in perioada asta ..chiar o intrebam pe Catalina - fina mea daca a mai tinut legatura cu tine ...
ati terminat casuta din poveste ?
daca te consoleaza cu ceva ..stres este peste tot ... si din ce in ce mai intens resimtit ...am ascultat de caurand o mel a lui CRBL ..."si-mi vine cateodata s-arunc cu grijile , problemele sus in aer " la naiba cu toate ... si-mi place cateodata sa-nfrunt necazurile , stresul gandurile cu mainile sus in aer " ..dar cateodata tine

Olivia , vreau si eu sa vad poze cu voi ...
Carmen , imi pare rau ptr pierdere ...of ce te atasezi de animalele astea

Daria , nu esti suparata pe mine ca am disparut asa , nu ? sigur , sigur ...

pup toate fetele si o zi buna va doresc

Azi am sedinta cu parintii si nu stiu cu ce sa ma anesteziez :-))
apropos ...fetele din Buc ..invatati vreuna la sc 12
dar ptr sistemul Waldorf a optat cineva ?
am ceva urgente dar va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

buna dimineataaa, dati cafele ? ca lesin de somn , iar
Blue, cum sa ma supar ??? Ma bucur ca esti aici Dar imi pare tare rau de toate problemele ce le-ati avut
Carmen, asta isneamna ca veti cumpara alt Coco, nu ? RIP Coco
Roberta, iti doresc multa energie sa le rezolvi pe toate
noi stem bine ...
Giulik si-a scos de la biblioteca o carte in format mai oficial, fara desenele colorate si era asa, contrariata si a mai scos una colorata, tot seria S Barber, Curcubeul magic

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am atata lipsa de somn in mine si niste cearcane de la colturile gurii pana la urechi... Ma termina fetele astea cu frichineala de dimineata.

Simona imi pare rau ...Dumnezeu sa-l odihneasca!

Carmen, de aia nu vreu eu sa le iau animale...nici macar pesti! Ofof...

Roberta, iti doresc sa gasesti energia necesara sa treci usor peste toate!

Daria, dau eu cafeaua...cu lapte si rezonabil de dulce...:)

Vreau sa o laud pe Maria, citeste si ea... Habar n-aveam!
Normal ca a apucat-o sa-mi arate sambata la ...6 dimineata! N-am comentat si am laudat-o, ca deh, incurajam copii sa citeasca, dar simteam ca-mi cad ochii pe jos de somn!

Ieri a fost la dans...niste scheme de dans modern, isi incarliga mainile si picioarele fiecare cum nimereste , dar ea era asa de fericita!!! Imbujorata toata nu mai apuca sa se dezbrace ca sa ne arate ce a invatat ea la "dansuri!"

N-am nici un chef si am gramezi de facut...O zi excelenta sa avem, la Bucuresti vine primavara, e un soare orbitor afara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!

Scuze de absenta, dar am fost la Amsterdam (unde am rezistat eroic si nu am cumparat niciun bulb de floare...) - a fost frumos si macar am mai respirat si eu putin (ma simt putin vinovata pe tema asta, mai ales ca l-am lasat pe sot singur cu piticii iar Tudor evident ca i-a facut figura - marti seara l-a tinut in vomitaturi...)...
La servici am o perioada foarte aglomerata - ma ocup de 2 proiecte foarte mari - sper sa-mi iasa totul bine si sa am 2 lansari de succes la anul... Doamne-ajuta!

Aseara am avut sedinta cu parintii - ne-am intins pina dupa 20:30 (cu 7 parinti, va dati seama ce ar fi fost sa fim parintii de la 25 de copii??) - nu o sa avem s erbare sau ceva de genul asta, in schimb pe 6 decembrie vor impodobi bradul, vor avea "secret Santa" si pe 21 decembrie au petrece in pijamale - toata scoala (si gradinita) va veni in pijama! Plus ca in perioada 6- 23 decembrie, toate mamicile vom face cu rindul si vom veni in cite o seara sa citim cite o poveste copiilor...

Cam asta de la mine - acum fug ca am o zi lunga - avem conferinta distribuitorilor...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, ce frumos e la voi la scoala ...
(si e la noi in tara!)
Succese cu proiectele!

Eu personal am atacuri de panica atunci cand ma gandesc la plecari. Sincer, nu stiu cum o sa trec peste asta (pur si simplu mi se face rau numai cand ma gandesc ca trebuie sa ma urc in avion!...cred ca-mi trebuie niste sedinte la psiholog, habar n-am cum altfel sa rezolv problema)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

la noi serbarea se va tine la Cinema City ..cu un film 3d si un mic party ..mi s-a parut o idee excelenta mai ales ca ei deja sunt satui de atatea serbari ..
azi avem sedinta ca sa ne punem de acord cum decoram clasa in perioada sarbatorilor . Sa cumparam brad si decoratiuni sa le avem si ptr anii urmatori .D-na a venit cu ideea sa le luam ceva piticilor si de Mos Niculae ..adica atunci cand intra la clasa sa gaseasca o sosetutza cu ceva ...am convenit cu toti parintii sa luam o carte si un ou Kinder .
Imi place de ea ..ca este foarte bine organizata si open mind ..dar cred ca sta cam prost cu nervii ... oricum sper sa uite ce nazdravanii a mai facut Luca ..si sa dorm si eu linistita la noapte ...

deci nu a optat nimeni ptr sist Waldorf ?
voi la care biblioteci ii duceti pe copii ...adica ...ma scuzati , mai exista biblioteci ???
Gabi , bafta multa la proiecte !! La ce scoala l-ai dat pe Stefan ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, ce bine suna ce spui tu
Blue, tare ca lumea organziarea la voi, as vrea si eu dar la noi va fi serbare, ultima, cu Mosh
Biblioteca - cea de la scoala ei

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, vorba lu` cristal, si e la noi in tara;)) bafta multa iti doresc
simona, ce biblioteca cind ea silabiseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Simona...pentru mine este o adevarata psihoterapie sa intru zilnic pe forum!
Carmen imi pare rau pentru Coco....tot din cauza asta nu cumpar nici eu vreun animalutz
Leeloo chiar ca este foarte frumos si interesant la voi la scoalasi vorba Cristalinei nici nu-ti vine sa crezi ca-i la noi in romanika......nu te cred ca n-ai luat tu nici macar un plic cu seminte de flori
Simona la mandra au facut biblioteca clasei,fiecare copil a adus de acasa cate o carte doua treisi in fiecare joi cand au literatura pentru copii imprumuta carti.....super si ideea cu film 3d si party....desi io zic ca sunt inca mici si mai cred in mos craciun asa ca trebuie profitat la maxim de chestia asta...
Cristal pai ai dus-o doar pe Maria la dansuri?.....sau pe Ioana o sa o invete Maria...si io sper ca de la primavara sa o duc si eu pe mandra...
hai sa avem o zi frumoasa

Mergi la inceput