Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 5
Reallaura spune:
Desiree ce de jucarii interesante primeste Victoria!sa nu ma mai simt prost ca le luam mereu jucarii...
doloress eu zic ca reusesti f bine ce faci cu copiii
Am culcat-o si eu pe Ili, a ramas Mirci...ma simt asa bine ca saptamana asta e cu pauzaaaa.uraaa nb va pup
Victoria_mami spune:
Am fost la ToyRUs si nu am luat Talking Caillou, ca citisem reviews pe site-ul lor. Nu i-am luat nici leppad, ca nu il mai aveau. Daca nu-l gasesc in alta parte, il primeste de ziua ei. Si globul ala smart, era $129.00. Am zis 'pas'! E prea sofisticat ptr. acum, poate peste vreo 2 ani, cred ca e prea mica inca, mai ales ca trebuie sa fie conectat la net sa il poata folosi. Da' sa nu ma intrebati ce am luat, ca pe cuvant ca nu imi amintesc. Ce imi amintesc e: un truck (ca a lui Daddy) cu telecomanda, o harta interactiva de la McQueen, o camera foto si nu mai stiu... sunt inca in masina, nici nu le-am adus in casa. O sa va spun restul cand imi amintesc, daca nu, la Craciun va spun.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Victoria_mami spune:
Laurita, noi ii luam multe jucarii la Craciun si la ziua ei (nu cere jucarii), chiar imi spunea nasa-sa ca ei ii e fff greu sa-i cumpere cadouri de Craciun, ca le cam are pe toate (jucariile). Si chiar ca de la ziua ei nu i-am mai luat jucarii... a, ba da, pe Dora acum vreo saptamana-2, atat! Dar eu nu ma simt prost, stiu ce zic psihologii & Co despre prea multe jucarii, satisfacerea tuturor dorintelor, etc., dar e alegerea noastra sa o rasfatam, numai pe ea o am si eu am crescut fara jucarii, lasa sa aiba ea, daca eu nu am avut (si pe cuvant daca ea a cerut ceva in magazin. Doar un Foam mat cu litere, pe care se joaca acum si era de mult in plan, oricum).
Foam mat:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=11538067
Si i-am luat si un leapster explorer, ceva de genul asta:
http://shop.leapfrog.com/leapfrog/jump/Leapster-Explorer%22-Learning-Experience/productDetail/Leapster-Explorer-Handhelds/LEAPSTEREXPLORER39100/cat300009?categoryNav=false
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Nicole1980 spune:
Desiree - ce de cadouri va primi Victoria...si toate sunt asa de frumoase... Eu ii cumpar lui David mereu cate o jucarie, chiar daca tati nu este de acord, asa ca, de Craciun am sa ii iau una singura, dar mai mare. Stiu ca nu fac bine, dar mi se rupe sufletul sa il vad asa rar si sa nu ii duc nimic. Dar din ianuarie, daca il aducem acasa lucrurile se vor schimba si la noi....Abia astept.
in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Luminel spune:
'neatza!
Nadia, Victoria pentru mine e copilul perfect! Cuminte, desteapta, frumoasa, etc.
Si mi-e ciuda ca tocmai genul asta de copii sunt pusi la grele incercari de DD; nu e drept!
Citeam ce poti sa faci tu cu Victoria si ma gandeam la zgubilitica mea: pai ea daca dau cu aspiratorul, trebuie sa dea si ea...dar nu cu al ei de jucarie ci cu al meu
daca gatesc, ea trebuia sa puna in tigaie, sa mestece in oala... si bineinteles ca se arde
daca fac prajitura cu ea prin preajma, trebuie sa puna faina cand vrea ea nu cand ii spun eu
deci....mai bine ma lipsesc
Nicole, pana la urma v-ati hotarat sa-l aduceti acasa pe Daviduc! bravo! hai ca e baiat mare, se va descurca la gradi!
Cum e papusa aia interactiva? E cumva Irina ce isteata din CFR?
Merita banii? cat e de inalta?
Laura, esti in concediu de ai pauza? Pup picii mici!
Ieri am fost in deplasare la aniversarea uneia din nepoate. Cristi a reactionat surprinzator de bine in aglomeratie! S-a mirat si nepoata-mea! Am si eu fata mare
Va sarut!
edit: si o ca vad ca Aly "doarme" helloooo!!! ce faci?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
"neata fetele,
Mersi Lumi pt apel. Sunt pe aici, ca lunea, dar ma bucur ca de miercuri suntem liberi (Laurita cred ca se referea la 1 decembrie si zilele libere de dupa...sper sa fie cazul si la noi si sa nu ne cheme pe 2 la serviciu
Noi am avut un weekend relativ linistit, am avut ceva treburi de rezolvat si le-am rezolvat pe toate cu Vlady dupa noi deci si eu am cuvinte de lauda, a fost exemplar pur si simplu, chiar pot spune si eu ca am baiat mare. Abia astept sa fie mai usor si cu Luchineata.
Noi in weekend n-am mai facut scenarii cu dragoni sau alte animale, ci Vlad a vrut sa-si imagineze cum se pierde el in parc, il gaseste un politis, ii pune nspe mii de intrebari si il aduce acasa. Eu eram politistul, maica-mea eram eu si el era el si dialoguri peste dialoguri. Drept care noaptea am avut cosmar cum ca l-am pierdut pe Vlad, infiorator
Ma duc sa-mi iau mancarica de sus si revin
Luminel spune:
Eu nu sunt libera decat pe 1 deci nici nu o simt ca pe o mini-vacanta.
mai, ce-mi place cand povestiti voi de scenariile si scenetele voastre
Cristi nu e asa de inventiva, deocamdata
Ea oricum e mai intarziata fata de majoritatea de aici!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Luminel:, stii ca fiecare are abilitatile lui, daca am fi toti la fel frate ce plictis...
Alysh spune:
Gata, am papat...gratarel din pulpitza de pui cu salatad e muraturi...cam asta imi iau de 2 ori pe saptamana de la bufet. In rest snitelase cu salata sau cascaval pane cu salata. Nu ma ating de nici o sosaraie ca nu-mi plac...si cu toate astea am pus un kg si ceva de cand m-am intors la job si nu prea inteleg de ce Poate ca nu mai depun atata efort fizic?
Noi ne pregatimd e sf andrei, il sarbatorim miercuri seara pe Vlad si pe nepotelul meu. Initial vroiam raclette, dar chiar si asa restrans, adica familia, ne adunam 20 de persoane pe putin si cum racleta noastra n-are decat 8 ochiuri, nu prea merge, sa stam la rand sa papam. Asa ca iau fripturici si facem gratar in curte cu tuica fiarta. Bagam si niste cartofi prajiti si salata verde, salata de muraturi si asta e. E banal, mie imi plac chestiile mai deosebite, dar n-am de ales acum.
Laurita, ce dor mi-e de voi! O sa ne apuce pe noi melancolia parcului mai spre primavara, cand in loc sa ne intalnim la un capuccino de-ala bun si sa palavragim alergand dupa puradei, o sa ne inchidem in birouri de dimineata pana seara...eu deocamdata nu simt nici un dor legat strict de activitatea de a merge in parc, prefer clar ce fac acum....dar sunt sigura ca ma va lua asa, un fior, mai spre primavara. Suna-ma cand iti vine, cand ai chef, timp ca la mine e mult mai lejer programul
Desiree, daaaaaaaa, cat de multe jucarii primeste Victoria de la Mosu'. Dar merita scumpa si frumoasa din plin!
Lumi, ai luat pranzul? Ce-ai servit?
Gata, ma apuc de o traducere dar revin cand ma dor dejtele sa vad ce-ati scris sa nu ma lasati cu ochii'n soare, da?
Luminel spune:
Aly, sa-ti fi de bine!...mmm, suna...yummy
eu n-am mancat inca...am niste friptura taraneasca la mine, ramasa din gateala de ieri...dar mai aman putin pranzul, ca sunt balonataaaa si ma doare stomacul nu stiu de la ce probabil de aseara de la ziua nepoata-mi; am mancat doi mici si am baut o bere si m-am balonat instantaneu; m-am desumflat putin azi-noapte dar de dimineta dupa cafea i-ar m-am fcut ca un balon. Si n-am nicio pastila sa iau; beau un ceai de la o colega, Rooibos (ceai rosu) care intelesei ca face bine...sa vedem!
si eu ma ingras pe zi ce trece; pt ca uneori mananc numai prostii de la automat, cand nu am ce sa iau gatit de acasa sau nu se face comanda la catering in firma.
eu imi tot bat capul cu ce sa pregatesc de ziua mea sa aduc al colegi! va spuenam eu acul cateva zile ca aici asa e obiceiul sa se puna masa mare!
ma gandeam sa fac ceva rapid dar impresionabil.
ceva idei?