Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

asa va sa zica, faceti misto de mine! ei, bravos, bine va sade!

Doloress, eu vad o mama cu un copil pe genunchi (ea fiind asezata in fund si cu genunchii ridicati)
Sanatate la puiuti! chiar ca zile grele cu doi copii bolnavi! te compatimesc!

Simo, si Cristianei i se punea pata pe cate un personaj si numai pe ala il voia la "calatol" (cum zice ea) sau sub forma de jucarie; acum vad ca i-a mai trecut!

Eu abia acum imi beau cafeaua ne-am trezit la 9 jumate (macar in week-end sa dorm si eu mai mult) , pana am pregatit micul dejun, pana am mancat (mai ales Cristi, dupa care trebuie sa stau cu farfuria) pana am imbracat-o sa iasa afara cu frate-sau (cu nervi ca ea nu vreqa cizmele , vrea sandalele) s-a facut 12

Aum trebuie sa ma apuc de gatit si curatenia, pana vin ei ca dupa... nu mai pot sa fac nimic cu ea

voi cum faceti sa le faceti pe toate?

Zi frumopasa sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

'neatza!

asa va sa zica, faceti misto de mine! ei, bravos, bine va sade!

Doloress, eu vad o mama cu un copil pe genunchi (ea fiind asezata in fund si cu genunchii ridicati)
Sanatate la puiuti! chiar ca zile grele cu doi copii bolnavi! te compatimesc!

Simo, si Cristianei i se punea pata pe cate un personaj si numai pe ala il voia la "calatol" (cum zice ea) sau sub forma de jucarie; acum vad ca i-a mai trecut!

Eu abia acum imi beau cafeaua ne-am trezit la 9 jumate (macar in week-end sa dorm si eu mai mult) , pana am pregatit micul dejun, pana am mancat (mai ales Cristi, dupa care trebuie sa stau cu farfuria) pana am imbracat-o sa iasa afara cu frate-sau (cu nervi ca ea nu vreqa cizmele , vrea sandalele) s-a facut 12

Aum trebuie sa ma apuc de gatit si curatenia, pana vin ei ca dupa... nu mai pot sa fac nimic cu ea

voi cum faceti sa le faceti pe toate?

Zi frumopasa sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

gatesc salate, o oala de ciorba/tava de ceva la cuptor pt cateva zile, portionez pt gratar - ca serile le am serile ocupate.

doloress, sanatate la puiutzi.
Ce e mai rau decat copilul tau bolnav?
Raspuns: toti copiii bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ce e? Ca am avut urmatoarele pareri : inghetata, melc...

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Tu intrebi serios? E o mamica cu copilul pe genunchi si au capurile apropiate!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Doloress, exact cum spune Lumi vad si eu doar ca ea a explicat mai bine.

Lumi eu fac tot cu Victoria: curatenie, gatit, spalat. Ea ma 'ajuta' la tot. Cand aspir vine si ea cu aspiratorul ei, cand spal pe jos ii dau si ei un baby wipe si spala langa mine pe jos, cand gatesc, ori ma ajuta ori gateste la bucataria ei ptr. papusi (ii dau ori bucatele de morcov, ori paste, ori orez, etc. orice gatesc eu, in afara de carne, evident), cand impatur haine, ma ajuta si ea. Tricourile de ex. le impatura exact ca si mine, prosoapele de bucatarie la fel , cauta sosetele si le pune pe perechi. Dar noi asa am facut din-totdeauna.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna
Intru mai rar, dar va citesc in continuare cu placere. Am niste zile groaznice la servici: ajung la 21 si lucrez si acasa pana la 23.30..

Vad ca vorbiti de Sf Nicolae: si eu i-am luat lui David un excavator cu telecomanda, iar pt nepotica mea o papusa desteapta care o invata literele alfabetului, numerele si formele geometrice.

Ne-am hotarat din ianuarie sa ne aducem si noi puiutul acasa (va povesteam anterior ca il tin la mama din cauza programului ametitor de la servici). Pe 2 Dec este la noi si vreau sa merg cu el sa vizitam o gradi din apropiere, pe care el o admira de ceva timp ca are multe jocuri in curte si multi pitici.
Abia astept. Stiu ca imi va fi greu, eu voi fi inca la servici si voi naste abia in februarie, dar cred ca este cel mai bine pentru el.
Va pup si va citesc in continuare cu o deosebita placere.

in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da, avatarul meu reprezinta o mamica cu puiul pe genunchi, si eu numai asta am vazut, dar spre surprinderea mea, alte fete au mai vazut si inghetate sau melci.

Eu obisnuiam sa fac totul cu PAtrick, acum insa nu mai vrea, cu greu il mai tarasc pe la o prajitura si atunci dupa 5 minute se plictiseste, se murdareste, si tot asa, o lasa balta. Mai spala cate un vas din cand in cand, dar asa, rapid. Hehe, un adevarat barbatel se face piticania mea. Dar se joaca mult singur, nu mai am ce sa-i reprosez, cand vreau timpul meu mi-l da, cu conditia sa nu fie la calculator, are el ceva cu calculatorul. Dar surprinzator, pot sa fac si mancare cu el, pot sa ci citesc. Fericirea insa mi-e de scurta durata, ca urmeaza Kevinul la rand, acum nu pot face nimic din cauza lui. Daca sunt singura cu amandoi, adio timp pentru mine. Patrick cel putin statea in scaunul de bucatarie si ma urmarea, Kevin sta cat mananca si apoi gata, vrea jos, joaca, explorare, orice, numai nu acolo. Oricum, vreau sa zic ca imi retrag toate plangerile la adresa Patrickului, Kevin e mult mai energic, deci ce ma asteapta numai eu stiu. Patrick era mai plangacios, asta nu plange mai deloc dar tipa ca se zguduie geamurile, are asa un volum ca iti sare inima, deci imposibil de ignorat.

CLEO - exact la asta ma gandeam si eu, ce poate fi mai rau decat sa-ti vezi copilul bolnav? Da, e ceva mai rau, sa-i vezi pe amandoi bolnavi. E o adevarata provocare.

SIMONIX - simpatic foc pustiul tau, ca intotdeauna, actor il faci!

Ultima perla a lui Patrick care incepe sa invete si engleza la gradi:
Hello my draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Va mai citesc si eu cu mare drag in we

ALI, draga mea, seful e ok, eu nu ma ajung cu timpul. La sv stau de pe la 8 dimi pana la cel putin 7 seara, e adev, dar ajung acasa intr-o ora jumate...hmmm si atunci apuc sa-i spal, sa-i culc, sale dau vesnicele siropuri, caci suntem vesnic raciti si cam atat. Am vrut sa te sun vineri sseara si mi-a fost jena, ca doar esti si tu cu familia...dar o sa te sun sapt viit. tare
Doloress ce imi place de tine ca stii clar ce urmaresti, esti documentata si ai aasa un sistem de a creste copii in anumite cadre si valori. Am invatat multe de la tine. Sanatate lui Patrick!
simonix simpatic Robertel ca mamica lui! Ce m-am distrat! Cred ca diseara ii bag si eu lui Mirci microbul cu sirenele, intr-o poveste inventata. M-am cam saturat de mama dragon, tata dragon, puiul dragon...el umbla prin casa mereu cu o coada dintr
-o cravata rosie pusa in pantaloni, la spate. Ah, ca sa nu mai zic cum face ca dragonul, e prea violent, sirenele sunt si tacute si blande, hu? Mai schimbam si noi
Va pup pe toate. Astept si eu discutiile cu cadouri de Craciun

Mergi la inceput

V-am spus, cred, ce lista de Craciun mi-a facut fiica-mea! Mergem azi la Toys'R'Us (Fetele din Canada, daca nu stiti, au reducere de 50% la muuuuuulte jucarii). I-am luat deja papusa care danseaza si vorbeste, i-am luat (inca) un carucior ptr. papusi, desi mai are 3, i-a luat Daddy pian ieri (Clape, asa, ca orga, adevarat, nu de jucarie). Vrem sa-i luam o camera foto (ca e vesnic cu a mea si le face poze papusilor ), am vazut ceva super-sofisticat si educativ, sa vad daca-l gasesc, ca e mai usor de aratat decat de explicat... termin mesajul mai tarziu, imi ia Victoria computerul

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAURA multumesc, eu de multe ori habar n-am ce fac, de la voi am invatat chiar foarte multe. Valori si cadre - cele mai importante pentru mine au fost sa tratez copilul cu respect, exact cum as trata un adult, atata doar ca are mai putina experienta de viata si sinceritate si autenticitate maxima. Am incercat, nu zic ca reusesc de fiecare data.

Mergi la inceput

Am gasit jucaria:

http://www.sears.ca/product/smartglobe/606-000357137-PR18S-08CA

Mai vrea un Caillou care vorbeste, sa vad daca-l gasesc...

http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=4193516&prodFindSrc=search&foreSeeBrowseSampling=15&foreSeeBrowseLoyalty=1&foreSeeEnabled=true

Si sincer, nu mai stiu ce, dar am lista...

Am mai gasit ceva ce a cerut: (a vazut ea una adevarata la o fetita mai mare la clinica si ma intreba daca e ca ce are Olivia )

http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=11322666

_

VICTORIA

Mergi la inceput