Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI ROMANIA! LA MULTI ANI ROMANASI SI ROMANCUTE!

Fetele din nord? sunteti la parada?

Eu sunt pe aici, imi beau cafeaua, am dormit azi pana mai tarziu, am expediat apoi fata la cresa (da, e deschisa cresa azi), am dat cateva telefoane pt servici si acum ma uit laparada la tv, dupa ce mai intai v-am citit

Cleo, ce initiativa frumoasa! bravo! va felicit! nu are cum sa nu iasa bine cu sarmale bafta!

Dana, spor la treaba!

Nicole, deja au inceput insomniile! biata de tine, si ce program ai!!! nu stiu cum rezistati si tu si Laura!!! eu te admir!
Si-ti multumesc, esti o draguta, dar...sincer, nu cred ca merit, nu stiu daca sunt asa de tare si puternica precum crezi
dovada ca ma tot lamentez pe aici

Aly, cum v-ati petrecut? poze ceva?

O zi frumoasa sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Romania!

Ne gandim la toti romanii plecati -- vezi Cleo, patrioata, bravo! succes cu masa

Noi ne rasfatam cu 4 zile impreuna acasa, gradi, scoala inchise, sot acasa
Nu plecam insa nicaieri

Si nici la parada n-am fost, ca intreba Lumi, am dat drumul la TV, in cinstea zilei nationale, si apoia au avut rabdare mandrele mele sa se uite 30 min la defilare, deci n-aveam ce cauta acolo

Belleane, cum mai, asa iti faci tu reclama?! pai ce le gatesti fetelor?
Si ale mele se sacrifica uneori sa inghita vreun aliment "neplacut" numai pt. a primi ceva dulce.

Lumi, ca a zis si Belleane, daca dupa juma de ora de miolaieli,, cedezi si ii dai dulce, va face mereu asa si din ce in ce mai rau, ca stie ca nu rezisti
Asa ca mai bine ii dai de la inceput sau te tii tare pana la capat

Gabi, frumoase pozele, frumoasa idee

Si la Annika la gradi vor sa mearga la Antipa si in ultima zi, pe 16 dec. vor sa mearga la casa de copii, sa duca haine si jucarii.

Apropo Alysh, le-am convins si eu pe ale mele sa se desparta de cateva jucarii -- Lara insa o tine una si buna ca ea vrea sa mearga la spital sa le dea personal copilasilor de acolo

Acum a aparut si chestia asta organizata de gradi cu casa de copii -- tu cand vrei sa mergi? si ai nevoie de ceva anume?

o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Nadia – ce locatie superb si interesanta. M-ai lasat fara cuvinte, dar si pretul este pe masura…

in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Pai de-aia nu mergem nici noi des. Si acum a fost prima oara, ca pe cand Victoria dormea de amiaza nu se merita. Te lasa in camera la 4 dupa masa (noi am intrat la 1pm, ca a fost camera pregatita, dar oficial, la 4pm intri) si tre sa iesi la 10-11 dimineata, nu mai stiu.
Bine ca mi-ai amintit! Stefany, inscrie-te pe lista lor de e-mail daca vreti sa mergeti, ca iti trimit ei e-mail cu promitii. La noi asa s-a intanmplat ca tocmai primisem dimineata inainte de a rezerva camera un cod de promotie ptr. 20% reducere.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hai La multi ani fete romance ... oriunde v-ati afla

Eu sarbatoresc prin stat degeaba la un curs In pauza am facut shopping de jucarii Am gasit o planeta pamant fosforescenta si o luna pentru cosmonautul lu' mama care saracu' viseaza numai rachete "pastziale".

Si barbatu' meu o muncit pentru masa de romani - sa il laud si pe el. A facut doua placinte cu branza sarata (pe aici e maaare mirare, eu am mai facut pt colegii mei care s-au minunat cu totii). Si a mai facut doua salate de vinete (una cu ceapa - vai de eeeei - si una cu maioneza). Si sa il laud si mai mult, ne-a facut si noua de mancare buuun, poate va intrebati ec faceam eu, nevasta responsabila, in vreme ce el muncea pe la cratitza... eu eram ocupata sa construiesc un dragon Meccano pentru Andreiutzul nostru.

Belle - haioasa fraza cu mancarea, dar cam asa stau lucrurile uneori. Al meu nu face asa mereu, dar desertul este intr-adevar ceva minunat pe care il asteapta la final de fiecare masa. Ba mai mult - cam stiu de unde o luat al meu obiceiul asta - mananca cu noi, termina si apoi da fuga pe canapea si cere desert + desene ! si nu savureaza desertul pana nu incep si desenele. E ceva care si mie imi face placere, sa mananc dulcele la TV, e f relaxant pentru mine, nu imi place sa stau la masa la desert. Totusi, de fatza cu plodul m-am abtinut, dar cine stie cum m-o fi vazut el

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gata masa. Buna placinta lui nenea tata lui Robert Andrei

Deci au devorat astia. Termite. Ce groaznic e sa strangi dupa 50 de capcauni.... (eu am fo in sedinta la pus masa, asa ca au pus/incalzit colegii, eu am participat doar la gatit, adus, si strans). Pana la urma, au decis ca mancarea romaneasca e gustoasa . Avuram: sarmale in varza/vita de vie, pate, fasola batuta, salatele de vinete, o sunca afumata, praz, ceapa, parjoale moldovenesti, bors de vacutza si smantana, zacusca cumparata, oala de varza cu porcarii, si deserturi: placinta, negresa, tarta cu visine, placinta cu mere si gris, salam de biscuiti, fufuletzi si eugenii (buna eugenia). O gramada de chestii.

Am gatit aseara cu fifi: pate, negresa, si tarta cu visine, ajutata de Mara evident, cu pierdut jucaria (gasit din fericire, ca altfel ma si vedeam verificand negresa cu scobitoarea... ), scapat plicul de praf de copt in castron, tinut blender la 3 miini, am spalat si copilul ca a lins castronul de la crema de la negresa, si a bagat capul cu totul in castron, facand maro: nas, urechi, par, barba, gat etc. Si ne-am descurcat onorabil, in 2 ore juma, fara tati. Am picat la 10 juma franta - dupa ce am spalat la vasele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani romani!
Inutil sa spun ca aici nu-i nici un strop de atmosfera de sarbatoare... O zi normala de munca si nimic mai mult.
Desiree, am primit ceva promotii la preturi f bune de la alte hotele (Marriot si Hilton)...ezit din cauza vremii si starii drumurilor..totusi sunt 7 ore de condus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Cleo, felicitari pentru masa reusita!ai avut ajutor de nadejde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani romani de pretutindeni.

La mine e atmosfera de sarbatoare ca am dat pe romani si am dansat cu Kevinul o hora moldovineasca. Cred ca e cam singura data cand ma uit si eu la programe romanesti, desi mi-a instalat aici sotul programul demult. Dar de obicei dau peste stirile de la ora 4-5 si nu-mi mai vine sa ma uit deloc. Oricum, nici timp n-am ca abia ma uit si eu la cate un serial seara cand se culca teroristii.

Am si plans - cand am auzit Treceti batalioane romane Carpatii, eu la asta plang mereu. Acum e ceva ciudat, ca la Olimpiada am plans si la Oh Canada, deci nu stiu ce sa mai inteleg, pe unde e sufletul meu, in Romania, in Canada... e cumva impartit, cred ca asta e senzatia tuturor celor care am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sal!

Noi am avut o tentativa de a merge la parada, care s-a terminat prost, cu niste nervi cum jur ca n-am avut in viata mea, certuri cu tati, copii adormiti in masina si inapoi acasa. Am luat cred tot nordul Buc , incercand sa parcam masina (nu aproape de parada, dar degeaba!)...nu s-a putut. Asa ca ...o sa mergem cand o sa fie copiii in stare se mearga multi km de jos...eventual sa se duca singuri!!

Nu mai stiu ce aveam de zis..ca mi-am aminit de ieri si iar m-am enervat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si bancuri:

In ziua de vizita vine la ea o colega.
O intreaba daca la birou totul e in ordine.
Colega ii raspunde: " Da, draga, stai fara grija totul e in ordine la birou,
am impartit atributiile tale. Adriana face cafeaua, Elena iti tricoteaza la pulover,
Caty iti face cuvintele incrucisate si eu ma culc cu seful! "

Ion si Vasile se vorbesc sa mearga la liceu, dar Vasile spune ba ca nu vrea, ba ca e departe de sat si nu se mai duce.
Ion vine dupa un timp acasa si-i arata lui Vasile o poza.
- stii tu cine-i in poza astas Sta Vasile, se uita, se uita si nu stie sa-i spuna.
- E Mihail Eminescu, mai, e cel mai mare poet al romanilor, mai... Stie o lume intreaga, dar tu nu stii, ca nu esti la liceu!
Trece timpul si vine acasa Ion cu alta poza sa-i arate lui Vasile.
- Stii tu, Vasile, cine-i in poza asta?
-Nu, mai Ioane. Cine-i in poza?
- E Constantin Brâncusi: cel mai mare sculptor roman, stie o lume intreaga dar tu nu stii, ma, ca nu esti la liceu!
Dupa un timp vine Ion acasa si vine rândul lui Vasile sa-i arate o poza.
- Stii tu, mai Ioane , cine-i in poza asta?
Sta Ion pe gânduri, se uita, se rasuceste si nu stie ce sa raspunda.
- E Gheorghe, din satul vecin, vine in fiecare zi la nevasta-ta, cand esti plecat, stie tot satul, dar tu nu stii, ca tu esti la liceu!

Oamenii tineri, care inca muncesc ma intreaba din cand in cand ce fac acum ca sunt iesit la pensie cu timpul meu liber.
Ziua trecuta, am fost prin centru la cumparaturi. Am intrat intr-un supermarket pentru 5 minute, ca sa-mi cumpar o paine. Cand am iesit, un politist scria o amenda pentru parcare in loc nepermis.
I-am zis:
- Ce-ar fi sa iertati un pensionar de data asta?
El m-a ingorat si a continuat sa scrie amenda.
I-am zis atunci ca e un comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine, si apoi a inceput sa scrie alta amenda.
Am continuat prin a-i spune ca e un mancator de rahat. A terminat si cu a doua amenda si a inceput sa o scrie pe a treia.
Am continuat asa vreo 20 minute. Cu cat il zgandaream, cu atat scria mai mult.
Nu-mi pasa... Eu venisem cu autobuzul.
Barem ma distrez putin la pensie.

Mergi la inceput