Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Andreelor si Andreilor mari sau mici !!!

Lumi: ce meniu complex pregatesti tu acolo. Uau. Eu as fi facut chestii in aluat pentru aperitive, plus bucati de branzeturi deosebite,eventual niste tartine mici cu ceva.Fel 2 ioc, ceva bauturi si dulciuri la greu. Oricum daca asa e traditia, asa sa fie.
Cat despre Cristiana, probabil simte starea ta de neliniste, angoasele. Apoi daca plange juma de ora si dupa aceea ii dai ceea ce vrea, atunci va plange din ce in ce mai mult pana va primi. Si Elena e la fel, la noi solutia e distragerea atentiei, deturnarea. Au fost si cazuri cand am convins-o dar nu pot spune ca care a fost elementul decisiv. Important este sa ai convingerea tu ca vrei sa schimbi ceva.

Sa va spun ca si Elena cere desert, pe care-l si primeste la pranz, dar ea cere dupa fiecare masa, de fapt la ea e ca si cum desertul e rasplata ca a mancat porcaria de mancare. De fapt mancand se sacrifica pentru desert. Asa percep eu treaba asta dupa trauma pe care o produc cand ii refuz desertul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

mi-am adus aminte: LUMI, daca mai citesti, cam 15 persoane maxim o sa fim; mi-ajunge 1/2 kg de carnati de bere?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Belle, incerc si eu sa-i deturnez atentia dar nu reusesc
probabil ca daca ar fi si taica-su ar fi mai usor (de fapt abia astept sa vina acasa si sa se ocupe un pic de ea)
asa eu singura sunt depasita de situatie cu ea;
iar pe frate-sau nu pot pune baza

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabitza,

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI COPILASILOR SARBATORITI AZI!!!

Alina 32+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE
..... de fapt la ea e ca si cum desertul e rasplata ca a mancat porcaria de mancare.

.........

nu pot sa ma opresc din ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Am insomnia la ora asta…si mai bine fructific momentul si…va citesc. Din seara asta am o mini-vacanta de 4 zile pe care le voi petrece cu puiutul meu. Sunt atat de obosita si astept cu nerabdare perioada de concediu , serviciul ma doboara….de la 10 la 22, plus 1 ora si jumatate pe drum, plus 1 ora de munca suplimentara acasa in fiecare seara tot pentru servici = 14,5 ore. Si pe langa asta: nu vad copil, nu vad sot si mai am si insomnii….Offf

La multi ani Andrei si Andreaa – sanatate si mult noroc !!!!!
Aaaa si noi avem monstrii in camera, pe care o sa ii impuscam maine dimineata – citat din David

Nadia – ce locatie superb si interesanta. M-ai lasat fara cuvinte, dar si pretul este pe masura…
Luminel – stai linistita si al meu uneori numara pana la zece correct, alteori doar pana la 3 corect. De o saptamana se pare ca pana la 5 se descurca bine…Da, cadoul este interesant, dar nu stiu cata rabdare va avea Cris, cred ca va trebui sa va jucati impreuna. Off, ce greu va este si voua cu tati plecat, dar nu mai este mult si va rezolvati si voi problema. Te felicit pentru taria si puterea de a ramane singura cu 2 copii si service, te admir.
Simonix – mai, ce textier ai tu la casa omului…
Ylari – abia asteptam vesti de la tine, ma bucur ca sarcina este ok si va urez multa sanatate .
Adriana – si tu esti o draguta….dar am dat un copy paste… te pup
Gabi- am ramas foarte impresionata de poze: ce globulete, ce obiecte de ceramica, ce copii frumosi

in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Nicole, insomnii? vrea la discoteca fifitza ta?

Hai la multi ani Romanie!
Noi(romanii din departament) dam azi masa la 50-60oameni la job. Am gatit sarmale duminica (eu compozitia,2 colege le-au invartit ca eu nu stiu si nici ma intereseza), io facut pate de casa, o negresa (o prajitura f. traditionala in Romania ), si o tarta cu visine pe care am rumenit-o prea tare....cat am fo cu copilul in cada, pt ca Mara a lins castronul de la creme, si a bagat capul, avand urme pe barba, urechi, par, nas, etc. Am emotii, mari emotii cu masa asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi Ani, Romania!

Cleo, ce simpatica esti cu emotiile. vezi ce inseamna sa fiti mai mutli romani la munca... eu sunt singura aici, adica la mine ind epartament, ca in universitate sunt multi multi. si uite c anu m-am gandit sa i servesc cu ceva romaneste. ar fi emrs tuica fiarta si sorici :). poate imi aduca aminte la anu', sa fac un cozonac.
la noi sarbatoresc maine seara romanii. au petrecere dar sunt tineri, studenti, ce sa caut eu acolo. mai ales ca sotu-mi e pelcat, nu ma duc singura d'as zice ca nu mai vad picior de roman pe aici. daca era sotzul, aveam mai mult curaj, ba chiar ar fi fost distractiv sa vezi noile generatii si ce fete fac atunci cand le raspunzi la itrebarea de cat timp esti aici: de 10 ani

v-am zis ca sunt muta saptamna asta, dar asa ma eschivez eu de la munca, citindu-va si scriindu-va voua. dupa ce epuizez toate metodele de amanare a muncii, ma apuc si de munca, si uite asa ajung la sf zilei stresata ca nu am facut destul.

azi cred ca o sa fie cam pustiu pe aici, toate fetele sarbatoresc.

Mergi la inceput