Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 14
Alysh spune:
Lumiiiiiii, tu faci nunta acolo, nu aniversare!!!
Oricum f ff buna iar fetele ti-au dat idei geniale! Imi pare rau ca nu te-ai inteles cu Cris...asa si la noi sunt seri bune, seri mai putin bune. Cert e ca atunci cand raman doar eu cu Vlad sunt bune 100%.
Lauritaaaaaaa, scumpa, ce ma bucur ca ai scris! Hai ca ne auzim zilele astea neaparat!
Dana, bafta la lucrari, treburi, prezentari!
Ylari, bafta la eco maine!
Adineauri am aflat ca suntem liberi si pe 2. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lilly79 spune:
ylari sanatate Evei.
Cutia aia este un calendar advent http://en.wikipedia.org/wiki/Advent_calendar .Incepand de maine in fiecare zi Julia va deschide un sertaras unde va gasi o mica surpriza, iar dupa a 24-a cutiuta deschisa va veni craciunul .
Edit: pana am scris eu a venit si Adriana cu raspunsul despre calendar advent
YLARI spune:
Adriana merci de raspunsul ref la cutiute. Pai e fff interesant atunci! ca nu intelegeam toata munca fetelor.
Va multumesc ptr gandurile bune!
Lumi Eva are laptopul de jucarie dar nu prea s-a jucat singura cu el, am facut de cateva ori niste jocuri cu ea dar in rest doar isi pune melodii la el. Asa este, nu se compara doua reprize de trei saptamani cu per voastra. Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Lumiiiiiii, tu faci nunta acolo, nu aniversare!!! Oricum f ff buna iar fetele ti-au dat idei geniale! Imi pare rau ca nu te-ai inteles cu Cris...asa si la noi sunt seri bune, seri mai putin bune. Cert e ca atunci cand raman doar eu cu Vlad sunt bune 100%. Lauritaaaaaaa, scumpa, ce ma bucur ca ai scris! Hai ca ne auzim zilele astea neaparat! Dana, bafta la lucrari, treburi, prezentari! Ylari, bafta la eco maine! Adineauri am aflat ca suntem liberi si pe 2. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
norocoaso!!!!!
ce sa fac, daca asa e obiceiul pe aici
si azi, astept ora 14 sa ma ghiftuiesc, ca avem un Andrei in birou
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Multumesc frumos de urari, pup toate mamicile si copilasii sarbatoriti.
Pentru cine nu citeste pe Facebook sa va zic si aici, ieri am fost cu copilasii in excursie, cu gradinita, la Curtea de Arges, la un atelier de globulete de sticla, pictate manual. A fost dragalas, vremea buna, copiii entuziasti. Intersant acolo la atelier cum suflau globuletele, pe urma ne-am dus sa vedem cum le picteaza. Le-au facut si lor cate un globulet personalizat cu numele lor scris frumos. Am cumparat si eu o multime de globuri, ca erau superbe si foarte ieftine, la pretul de fabrica. Aveau si ceramica facuta acolo, dar n-am luat decat o strachinta, desi as fi luat tot.
Am mancat cu gasca de copilasi la un restaurant in Curtea de Arges si pe urma am fost si la Manastire.
A fost o zi agreabila, desi cam obositoare. Greu e sa stai toata ziua cu o armata de copii, si nici macar nu erau in grija mea. Toate educatoarele/invatatoarele/profesoarele trebuie ca aiba nervii foarte tari.
Am pus si poze aici: https://picasaweb.google.com/108511728427491451249/ExcursiaLaCurteaDeArgesSmartKids?authkey=Gv1sRgCPOp8ZLGkvDinwE
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 La multi ani! tuturor ce isi serbeaza azi onomastica lorich eu am pus nasturasi la cutiute si nu i-am cusut ci i-am prins cu sarmulite.Astazi mai trebuie sa lipesc toate partile, adica suportul, acoperisul si cele 8 parti cu cate 3 cutiute si sa mai scriu numerele, sa umplu cutiutele si gata. Cred ca trebuie sa ma pregatesc si eu sufleteste pt boala mana-picior-gura ca se pare ca o are sotul desi e f rara la adulti.Julia a avut anul trecut si sper ca ea va scapa, dar Victor nu cred ca scapa.As prefera sa o fac si eu ca atunci Victor se va vindeca mai repede ca=i dau eu anticorpii prin lapte, dar nu e dupa preferinta si daca nu am luat-o anul trecut probabil ca is imuna la asa ceva ca eu in general agat toti virusii si ma imbolnavesc impreuna cu Julia. Ma duc la bebe maraitor. Lilly , mami de Julia (30.05.2008) si Victor (09.06.2011) |
Lily, daca tu ai avea imunitatea, cred ca se transmite si lui Victor prin lapte.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Luminel spune:
Gabi, ce frumos! foarte interesant! cred ca le-a placut la nebunie copiilor! sa va fie de bine!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
vai, Gabitza, adunatura aia de oale, strachini, si ce mai era pe acolo m-a dat pe spate!! Nu mai zic de globuri, o minunatzie! si eu care visam ca anul asta manufacturez totul cu Mara pt brad ... dar cu asa minuni, cum sa nu cumpar?
f. frumoase excursii organizeaza gradinita voastra!! Pe mine m-a facut sa imi aduc aminte de emotiile copilariei, cu excursii prin N. Moldovei, ne duceau peste tot unde se faceau oale, manastiri, etc. - si mai ales regretul ca eu nu le-am servit pe toate.
Lorich spune:
Lily ..ca mi-a amintit Nadia, Robert a facut boala aia, urat a fost, recunosc, apoi imediat a facut si Ana, la ea aproape deloc febra, aproape deloc bube, doar o usoara iritatie asa zona mana-picior, ce sa zic..o forma usoara a facut ea. O singura noapte e plans f rau si apoi o lunga greva a foamei- probl bolii e gura, afte si dureri din gura/gat. Cauta in faram sprayul ala de plante-der. gestke parca. Sananate! (da, e rar cica la adulti, ei pot simti maxim o indispozitie asa)
eu sunt pe emag.ro, au carti ffffff multe si fff reduse, de ex o carte cu 1000 abtib. cu masini de la girasol e mai ieftina ca pe site-ul girasol.
Simonix spune:
Foarte frumoase activitatile voastre, gabi, am vazut niste copii fericiti acolo :) si globuletzi ce faini sunt !
Si la noi se fac activitati astea, al meu a fost la circ, la ferma, dar parintii nu pot participa - le fac madamele poze copiiilor si asa mai vedem si noi una alta. La fel, jocurile cu tema, sau venirea Moshului - sunt inchise pentru parinti. anul trecut a fost chiar frustrant, ca Robert nu prea imi zicea ce si cum /D Anul asta mai da raportul. La voi e liber la parinti? Poate merge oricine cu ei?
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti