Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 13
Lilly79 spune:
La multi ani! tuturor ce isi serbeaza azi onomastica
lorich eu am pus nasturasi la cutiute si nu i-am cusut ci i-am prins cu sarmulite.Astazi mai trebuie sa lipesc toate partile, adica suportul, acoperisul si cele 8 parti cu cate 3 cutiute si sa mai scriu numerele, sa umplu cutiutele si gata.
Cred ca trebuie sa ma pregatesc si eu sufleteste pt boala mana-picior-gura ca se pare ca o are sotul desi e f rara la adulti.Julia a avut anul trecut si sper ca ea va scapa, dar Victor nu cred ca scapa.As prefera sa o fac si eu ca atunci Victor se va vindeca mai repede ca=i dau eu anticorpii prin lapte, dar nu e dupa preferinta si daca nu am luat-o anul trecut probabil ca is imuna la asa ceva ca eu in general agat toti virusii si ma imbolnavesc impreuna cu Julia.
Ma duc la bebe maraitor.
Luminel spune:
LA MULTI ANI, Andreilor si Andreelor! Sa fie sanatosi si fericiti!
Nicole, merci mult pentru detalii; m-am convins! acum stiu cadoul de mos Nicolae pt Cristi!
poate asa invata si ea sa numere, ca nu pot frate s-o invat
Tiza, multumesc si tie mult pt idei! Cleo, ai dreptate, e migaloasa salat boeuf; o sa o inlocuiesc cu ce-a zis Luminita.
Laura, ce ma bucur cand mai scrii! mama, ce program ai si tu!!!
Prajiturele duceam si eu pana acum la celelalte firme, dar daca aici asa e "traditia" nu vreau sa fac nota discordanta; si vreau sa-i impresionez si eu
Aly, ce faci cu cafeau aia?!?!? am nevoie! abia m-am trezit dimineata
Declar decedati 10000 de neuroni numai aseara si un an din viata dus!
m-a terminat cu nervii Cristi nu stiu ce a avut! a venit de la cresa croita pe ciocolata, am lasat-o vre-o jumatate de ora sa planga in ideea ca renunta ei as!
cum nu mai aveam cioco Kinder si nic bani sa-i iau, i-am dat o ciocolata cu visine si... chilly pe care o primisem la sv! nu ziceti ca a mancat o treime din ea!!!!desi pisca la limba!!!
credeti ca s-a potolit? nuuuuu, showul a continuat cu plansete din orice; cu vreau ceva acum si in aceeasi secinda nu mai vreau....deci credeti-ma ca nu mai puteam!!! m-am abtinut cat am putut sa nu tip la ea si sa nu-i dau vreuna! i-am si descantat, ca am leac la asa ceva!
abia noaptea la culcare s-a mai potolit! n-a vrut nici cu tac-su sa vb la telefon!
eu cred ca din cauza lui are crizele astea: de cate ori ajunge acasa de la cresa, se asteapta sa fi venit si sa-l gaseasca acolo! si cand vee ca nu e , face urat! dar nu stie sa exprime ce simte!
oricum, eu m-am convins ca ce spun psihologii despre traumele copiilor cu parinti plecati afara, nu sunt baliverne! din pacate!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
La multi ani Andreilor si Andrelelor Evident, La multi Ani si piticotului meu Desi pe el nu il impresioneaza onomastica asta - el il asteapta pe Saint Nicolas, azi dimineata ii canta un cantecel inventat "Vine vine Mosh Saint nicolas, haide vino la mine, ca am fost cuminte lalalala haide vino moshule, ca ti-am facut casa frumoasa si mama iti face biscuiti (??? ) lalala". Si apoi cica: "acum a ajuns zgomotul cantecului meu la Mosh, l-a auzit si o sa vina "
Copilului meu ii voi lua un garaj, mai are 3 acasa, dar a promis ca pe cele vechi i le dam inapoi moshului, sa le duca la copii saraci. Ce este un copil sarac ? Un copil "fara garaj" !!! E atat de simplu :)
Luminel - cred ca da, si asta e o cauza, copiii simt lucruri, isi iubesc ambii parinti si le place sa ii aiba pe amandoi prin preajma. Si ei nu inteleg de ce unul ar sta hais si unul cea... Deci e clar ca in sufletul lor e o frustrare mare of of ... Deci al meu se tzacane si cand tati sau mami intarzie oleaca de la serviciu , daramite sa nu ne vada pe unul dintre noi o perioada mai mare. Nu stiu... cred ca piticei ii trebuie enorm de multa atentie sa poti suplini lipsa asta; din pacate, stim prea bine ca sunt si altele de facut, job, curat etc ... e tare greu. Si ajutor nu ai, cu cel mare este greutz, ca deh, adolescent... nu pot decat sa te incurajez, sper ca va veti reuni cu totii iar cea mica se va linisti.
Dolores - simpatic Patrickul Si al nostru repeta ca o moara stricata ce ziceam cu ceva vreme in urma, si eu sunt multumita ca l-au atins oarecum palavragelile mele. Al meu cand ii fac morala si o dau pe filozolfeli se uita intr-o parte asa, ai zice ca nu aude, schimba subiectul daca nu ii convine. Imi zic ca imi bat gura de pomana dar uite, ca peste cateva zile mi le toarna el. Si mai rau este cand ma corecteaza Io ii zic una, si fac alta, evident, iar el se repede sa ma puna la locul meu Nimica nu mai pot face.
Ce mai e haios este ca vorbeste ca mine si cat mine, deci va dati seama ce galagie e in casa noastra. Eu adesea vorbesc cantat si inventez cantece, rime etc. A inceput si el sa faca asa, inventeaza cuvinte, ne distram, ne jucam un fel de fazan Deci conteaza enorm inputul de la noi. Nici nu ne dam seama cat de mult copiii nostri sunt copiii nostri :d
Laurita - ce program ai si matale ! Eu intru in fibrilatii daca stau 10 minute peste ora 5 bine, eu daca intarzii la scoala mi-l duce pe Robert la nu stiu ce centru de copii uitati de parinti :D Deci nici nu concep sa plec tarziu si desi seful mai trage de mine i-am zis de la inceput: nene, prioritatea mea e plodul, deci dupa 5 esti singurel pe aici. Si ma ridic si plec si il las vorbind
Lily - sanatate mult
Dana - succesuri saptamana asta, rezolva tot, sa fii gata pentru petrecerea de mugurashi belgo olandezi :)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Luminel spune:
ce parare aveti de oferta asta?
http://www.groupon.ro/deals/national/jucarii-educative/1856577?nlp=&CID=RO_CRM_1_0_0_334&a=1923
Simonix
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Buna fetelor si din partea noastra!
Moooaaama ce de idei de cadouri! Lorich si Lilly va admir ptr rabdarea de a manufactura cutia aceea, dar la ce poate folosi? Pe post de dulapior ptr copilasi?
Lumi suprer ideile la la Alex & sara, le-am memorat si eu ptr petreceri viitoare, sa nd mai dai idei te rog daca sunt asa simple! Luminel Eva a reactionat total pe dos la plecarile sotului, a fost foarte cuminte, intelegatoare si lipita de mine. Acum s-a mai obraznicit un pic, dar o las sa se alinte.
Pe noi ne chinuie iar o laringita cred, face temperatura noaptea, e un pic ragusita si tuseste. Cred ca zilele astea ajungem la doctor ca vad ca nu merge ce ne-a prescris. Mai mult a zis azi noapte ca o doare in gat, am dat-o cu tantum. Acum e cu soacramea acasa... Iar eu sunt pe battery low ca n-am mai dormit de doua nopti, dar asta e, ce sa fac.
Va pup pe toate, mi-e ciuda ca nu pot sa scriu si eu mai des, sunt tare obosita.
Vineri mergem la ecografie, abia astept, am niste emotii... Ieri am facug 11 saptamani!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
cleo78 spune:
luminel, si eu iti confirm teoria asta a ta.
A fost 3 sapt. tati cu mara, fara mine, si s-au vazut efectele ...
S-a vazut si cand am lipsit cateva zile, fiind plecata doar la interviu - au reinceput cosmarurile atunci, se trezea de 2-3 ori pe noapte, plangand....
Nu e regula la toti copiii, unii sunt mai insensibili, altii datorita conjucturii devin asa; tocmai din elementele din viata isi formeaza ei personalitatea: asa ca poti sa fii sigura ca Cristiana ta va fi o persoana persuasiva, si cand isi va pune ceva in cap, va obtine, ca ... stie ca poate .
Si nu uita, copiii sunt egocentristi. Adica, la ei functioneaza: "s-a suparat mama pe mine, si uite ca ploua afara si nu mai putem iesi la joaca - deci asta e pt ca e mama suparata". Le e g reu sa inteleaga ca sunt si lucruri independente de ei, asta vine in timp, si din experienta, din contactul cu ceilalti. Se pare ca pt copiii familii mari si/sau comunitate e mai usor sa invate asta, ca unele lucruri au mersul lor si ca alte lucruri sunt decise de ceilalti si trebuie acceptate ca atare.
In plus, ce am remarcat, Mara insista acolo unde e veriga slaba. De ex. Vic. nu suporta miorlaiala.... cand ii vine Mara si incepe cu un vaiet din ala, mmmmmm mmmm mmmm, uaaaaa uuuuu, incat el sta in cap, si de ex ii stoarce laptle din cereale sa ii puna in cana, ca asa vrea ea. Mie nu imi face asta pt ca eu nu ii fac asta, dar pe mine ma coafeaza cu pupaturi si imbratisari.
A, si face mai ales cand suntem obositi cu totii. Adicalea, cand sunt eu calma, odihnita, rezist mai bine la negocieri, dar banui ca ii transmit si starea de relaxare, si reusesc sa fac glume din nimic, sau sa speculez mici chestii si sa ii distrag atentia.
Ce am mai remarcat, la masa ebine sa nu negociem si nici sa ii propunem sa aleaga. Se pune masa: ce e in farfurie, asta e. E mai bine sa comentam: uite ce morcovei frumosi ai, nu vrei mai bine ciorbita in loc de branzica? . Nu. Cel mai bine ii pun in farfurie ce este, si ii zic: "la masa!". "Nu ti-e foame? pa" si peste 5-30min se intoarce singura si mananca ce e acolo.
Azi l-am trimis sa cumpere fetei si masuta - ca nu are. Asa ca pe Saint Nicolas l-am capacit. Sa videm ce mai capacim de Papa Noel...
Ylari, sarcina usoara in continuare! Nu te mai stresa aiurea, ia-ti cateva zile de concediu sa te odihnesti si tu; vb cu dr de familie eventual sa iti dea medical, pt o raceala, etc. Asa ai timp sa iti incarci bateriile, sa mai stai si cu pitica.
Alysh spune:
Buna dimineataaaaaa. www.flickr.com/photos/9922366@N03/6153127461/lightbox/" target="_blank">Poftiti, va rog!
Multi ani traiascaaaaaaa, Andreeutzelor si Andreiutilor.....si lui Vlady al meu, sa-mi traiasca!
Era f fericit dimineata ca e ziua lui. Il serbam diseara, abia astept. Cred ca acum e varsta cand incep sa constientizeze si sa se bucure cu adevarat de ziua lor.
Revin
YLARI spune:
Ce batuta in cap sunt!
La multi ani Andreilor si Andreelor! Milte bucurii sanatate si impliniri!
Simonix ce aiurea sa il duca la centrul de copii uitati! Si ai o perioada, un sfert academic?
Si noi ne jucam de-a numele prietenilor, si inventeaza tot felul de prostii: "mami, io am o prietena pe care o cheama... Farmacia!" si eu trebuie sa ii raspund ca am si eu un prieten pe care il cheama ... Semafor! Si ne prapadim dd ras si oricum ii zic tot felul de cuvinte iar la cele pe care nu le cunoaste ma intreaba ce inseamna. Avem foarte multi strumfi si se joaca cu ei in ultima vreme, a inceput sz fabuleze si ea. Ii place sa faca fishe de gradi, etc.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
Ylari, sanatate Evei! si bafta la eco!
ma bucur ca Eva a reactionata asa de bine! dar....perioada de separare de tati al ei a fost mult mai mica decat la Cristi!
Cleo, daaa...o sa fie genul de om care daca-si pune in cap ceva nu se lasa pana nu obtine! nu stiu de unde mosteneste asat ca nici eu nici tac-su nu suntem asa caposi!
Adriana_78 spune:
La multi ani Andreelor (Doloress, Andrada, mai e cineva?) si puiutilor Andrei!
Ylari, sanatate Evei!
Pt. gat noi mai folosim homeopat Homeogene si Homeovox(pt. raguseala)
Cutiutele pe care le mesteresc Lilly si Lori sunt pt. perioada de Adevent - in fiecare zi incepand cu 1 dec si pana pe 24 copilasul deschide o cutiuta si gaseste o surpiza.
Eu una nu stiam de obiceiul asta pana sa am copii (cred ca e o traditie catolica, nu?), acum insa a aparut si la noi, gasesti peste tot fel de fel de calendare de Craciun
Lilly, sanatate si voua, sa stea boala departe!
Luminel, meniul tau mi se pare tare complex -- salate si alte d-astea inteleg, dar si friptura de porc si pui-- e prea mult, zic eu
Mie mi-e teama sa iau produse (ref. la oferta de pe Groupon) fara sa le vad
Nicole, merci mult , esti draguta, ai scris atata despre papusa!
Simonix, cum mai? la centrul de copii uitati de parinti -- suna tare haios
Cat ai voie sa intarzii? 15 min? si e depate centrul asta? ma gandesc ca drumul pierdut pana acolo, mai puteau sta cu copilul la gradi