Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
joana2672001 spune:
Aever, sincer nu stiu f multe despre eco de 20 -24 sapt insa am inteles ca e foarte importanmta si dr mi a spus nu cumva sa o ratam. Si oricum mai facem una si la 18 saptamani.
Poate stiu fetele care sunt la o doua sarcina care e treaba cu eco morfo.
Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +
joana2672001 spune:
Virginia, te astptam cu sufletul la gura ca sa ne inseninezi week endul si mai mult!!!!!!!!!
Hai draga bebe al Virginiei nu i asa ca esti sanatos?? da da da da sunt sanatos si vesel :)
Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +
Ellyshor spune:
Multumesc, fetelor! E o senzatie ff faina, si diferita...cand misca eu stiu ca e el si nu altceva. Pt ca misca exact unde e burtica umflata, cam la jum de palma sub buric, si se simte ca o impunsatura din interior.
Miscarile intestinelor eu le simt pe partile laterale ale burticii sau mai sus de buric. Nu stiu cum e la voi
Andreea e importanta echografia respectiva pt ca iti spune exact in ce stare e copilul tau. Daca exista ceva probleme, poate se impun interventii chirurgicale sau tratament imediat dupa nastere si medicii trebuie sa fie pregatiti.
Eu nu ma gandesc la faze de genul in care lucrurile sunt atat de grave incat sa trebuiasca sa renunti la sarcina.
Nu stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri si nici nu ma intereseaza. Sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva!
Nu te mai gandii nici tu atat de departe. De ce-ti faci atatea griji? Mai avem pana acolo, si dc vor aparea probleme(Doamne fereste!) vedem atunci ce se impune.
Nu am un raspuns la intrebarea ta, pt ca nu stiu
Pooooop! Felicitari ca ai reusit sa papi consistent! E un pas inainte!
Elly 16+ cu Babyboom
alina04and spune:
Ella nu iti mai face probleme. Lasa in pace kilogramele ca oricum ai sa le dai jos cand vine bebelusul. Eu nu imi fac griji pentru ca sora mea a luat in sarcina 25 de kilograme si acum este la fel de slaba ca la inceput iar printul ei face duminica 9 luni. Deci se pot da jos kilogramele important e sa fie puiutul bine si tu la fel.
Andreea referitor la intrebarea ta sa stii ca nu am nici cea mai mica idee. Insa eu as face-o doar ca sa il vad pe puiut. Oricum daca nu uit o sa il intreb si eu pe domnul doctor. Daca s-ar putea as face in fiecare sapt cate o ecografie ca sa vad ce face micutul meu.
[11+] In curand mamica si am o minune in burtica
virgiL spune:
VA MULTUMESC SI VA IUBESC!
PLANG SI ABIA NIMERESC TASTELE SA VA SCRIU...!SUNTEM BINE!BEBE E 100% BAIETEL SI NU ARE NICI DOWN,NICI EDUARDS,NICI PATAU...NICI CEVA LEGAT DE CROMOZOMI X Y.CE-O MAI FI,DUMNEZEU CU MILA!Vom afla mai multe dupa 3 saptamani...dar deocamdata multumesc lui Dumnezeu pt acest copil,voua si familiei pt sustinere si incurajari!Incerc sa ma linistesc si revin........Si va rog sa-mi puneti landoul cel mai albastru pe care-l aveti!!!
Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)
ella81it spune:
Am luat o pauza!Obosesc tare repedeDe kg
TIGRUTA da se da si sub 2 ani,pe prospect scrie 2,5 ml de 2 ori pe zi.Da mi l-a recomandat doctorul.Aici nu prea reusesc sa iau nimic din farmacie fara reteta,si ptr.nurofen imi trebuie reteta
Prietenele mele din Romania folosesc un sirop parca Propolis c si sunt multumite.Sanatate multa
AEVER eco morfologica de trim.2 este cea mai importanta din sarcina.Acum bebe e complet dezvoltat si se pot vedea eventualele probleme.Mie la eco morfologica mi-a descoperit ca bebe avea spina bifida ,mai devreme nu s-a vazut
Si da se poate face ceva,poti intrerupe sarcina pana la 21 de sapt. parca,cel putin asa este aici.
Ma duc sa continui treaba ,pana diseara termin
Revin ,stAu cu gandul la VIRGINIA!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Ramonika spune:
virginia astept si eu vestile bune.
aever http://ecografiefetala.ro/index.php/ecografie-fetala/morfologia-de-trimestrul-ii.html
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
addya_21 spune:
MA BUCUR TARE MULT PENTRU TINE VIRGINIA!SA VA DEA DUMNEZEU MULTA MULTA SANATATE SI TIE SI BEBICULUI SI SA NU MAI AUZIM DE PROBLEME!!!FELICITARI PENTRU BAIETEL!
andreea 10+
ella81it spune:
Ma bucur din tot sufletul ca e totul bine cu bebe al tau VIRGINIA!
Nu am cuvinte, plang de fericire ptr.tine!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Ramonika spune:
virginia acum am vazut ca ai scris. SUPEEERRRRRRRRRRR
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz