Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

virgil, pupa-l mama de baietel sanatos. Multumim Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

VA MULTUMESC SI VA IUBESC!
PLANG SI ABIA NIMERESC TASTELE SA VA SCRIU...!SUNTEM BINE!BEBE E 100% BAIETEL SI NU ARE NICI DOWN,NICI EDUARDS,NICI PATAU...NICI CEVA LEGAT DE CROMOZOMI X Y.CE-O MAI FI,DUMNEZEU CU MILA!Vom afla mai multe dupa 3 saptamani...dar deocamdata multumesc lui Dumnezeu pt acest copil,voua si familiei pt sustinere si incurajari!Incerc sa ma linistesc si revin........Si va rog sa-mi puneti landoul cel mai albastru pe care-l aveti!!!

Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)

Plang ca proasta! De fericireeee!
Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Iti multumim pentru minunea asta!!!
FELICITARI Virginia!!!! Felicitari pentru baietelul minunat pe care o sa-l aduci pe lume!!!!
Ce moment magic!!!!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Virginia multa sanatate tie si bebelui tau, in continuare! Ma bucur mult pentru vestile tale pe care toate le asteptam! E un baietel norocos si asa sa fie toata viata!

Corina 13+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

virginia ma bucur din toata inima de vestile mari! mi-au dat lacrimile de fericire pt voi. o sarcina cat mai linistita de aici inainte!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Virgina m-ai facut sa plang. Ma bucur din tot sufletul ca e bine printul tau. Nici nu am cuvinte sa iti spun cat de mult ma bucur pentru voi doi. Sa fie sanatos si il asteptam la termen. Fetele mele de la serviciu credeau ca imi e rau, le-am panicat cand am inceput sa plang. Va pup pe amandoi . Felicitari!!!!

[11+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

FELICITARI VIRGINIA, o veste foarte buna. Iti doresc multa sanatate tie si piciului tau. Cand am citit ce ai scris am inceput sa stig in birou de fericire si sa plang, daca mai era cineva aici spunea ca nu sunt normala, noroc ca sunt singura in birou. Inca o data felicitari si sa ai o sarcina frumoasa si usoara de acum in colo.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Dragi mamici si viitoare mamici,
vroiam sa mai astept putin pana sa intru la voi in odisee, desi va urmaresc din momentul zero, va cunosc si va indragesc si am trecut prin tot ce ati trecut voi impreuna cu voi.
N-am mai rezistat si am intrat azi pentru ca vreau din toata inima sa o felicit pe Virginia pentru rezultatul minunat pe care l-a primit azi, Doamne cat am mai stat pe ace si mi-am dorit asa de mult sa fie totul bine pentru voi! Rareori vezi o mamica atat de increzatoare si pozitiva si incurajatoare, esti un exemplu de calm!
Ma bucur enorm pentru voi si sunt foarte emotionata si bravo pentru ca ai rezistat pe metereze cu increderea asta minunata. Si eu care imi fac griji pentru o zi fara greata...

Putin despre mine si puiul meu din burtica: azi am implinit 11 saptamani, deci am trecut in saptamana 12, DN 01.02.1981, DPN 15 iunie 2011, UM: 09.09.2011(fictiva, asa ar fi trebuit sa fie conform marimii bebeului, dar eu am menstruatia extrem de neregulata si se pare ca am ovulat fara menstruatie).
Am acasa cel mai special strumf din cati s-au intalnit (cra,cra), are 2 ani si aproape 5 luni, si am fost la aceeasi odisee cu Blanca (puuuuuuuuuuuuuuuuup! )
Am pierdut in februarie o sarcina, oprita in evolutie la 7 saptamani, motiv pentru care am tot intarziat sa intru la odisee, inca am emotii si stau cu sufletul la gura de la o ecografie la alta.
Nu stiu ce sa va mai spun, o sa va mai povestesc pe parcurs. Sunteti tare dragute si parca va cunosc de-o vesnicie.

PS: poate-mi dati si mie parolele la conturi, ca sa va cunosc mai bine.

Inca odata, pup, Virginia, mi-ai inseninat ziua, asteptam vestile tale ca pe nu stiu ce....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Iuliaaaaaaaaa bine ai venit!
Sarcina usoara si un puiut sanatos! Acusica te trecem in listuta!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Virginia nu am mai plans asa de fericire demult tare :) Sunt atat de fericita pt tine, nici nu ti imaginezi. Inca un jucator de baza la echipa noastra de fotbal. Sa stii ca si colegele mele de birou sunt la fel de fericite pt tine, pt ca am dat refresh la pagina toata diminetaa sa stiu de tine.

Doamne ce ma bucur, mi am stricat si frumusetea de machiaz de dimineata:))))

Pupam si mamica curajoasa si baitelul minune!!!!

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Uliiasi ma bucur ca te-ai inscris, ma bucur ca vom trece din nou prin emotiile unei Odisei.

O imbratisej cu drag si la ClaraJ cu care de asemenea am trait emotii minunate impreuna.

Sper sa fie totul bine pentru toate dintre noi.

Si felicitari VIRGINIA si eu stiu aproape totul despre zbuciumurile voastre caci v-am citit din clipa in care am stiut ca sunt gravi, dupa un test abia vizibil din 26.09 la 2 sapt de la conceptie cand inca nici un ecograf nu ar fi putut spune nimic.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 12s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput