Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Fetele, ma lamuriti si pe mine? Vad ca e cont cu fotografii, adresa de email comuna, si cont comun. Imi dati si mie parolele? Discutati altceva acolo? La ce folosesc si mailul si contul? Scuze, cred ca nu m-am trezit bine

Tinuta contul comun pe DC il folosim ca sa facem noile capitole. Daca te uiti la prima pagina, capitolul este deschis din contul comun.
Iar mailul comun este folosit pentru schimb de informatii: telefoane, adrese, etc.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici.va servesc
Virginia iti tin pumnii sa vii cu vesti bune..am eu niste emotii oare tu cum esti?
M-am trezit repede inaintea lui Luca sa imi beau cafeaua linistita..
Titi al tau mai tuseste?? ca si Luca de vreo 2 nopti tuseste noaptea si doarme atata de rau saracul si nu mai stiu ce sa ii dau..m-am saturat sa ii dau atatea medicamente..
VA pup si va doresc o zi frumoasa..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Vai Elly ce frumos..sa vezi mai incolo cand mai creste ce tumbe face..abia astept sa il simt si eu..ca asa mie mi se pare ca simt eu ceva dar nu sunt sigura ca e el, vezi desi sunt la al doilea
Am sa incerc sa trec si eu nr de tel.sper sa reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

elishor
V-am vazut Sunteti niste frumoase. Daca o sa am timp, incerc sa pun si eu, dar sa vad daca ma descurc.
Virgil, suntem cu tot sufletul alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Neata burtici vorbarete,

Astazi ne-am trezit bine #351;i cu o pofta nebuna de cafea (din sapt 5 nu am mai putut sa pun gura pe cafea). Am ajuns la serviciu si evident ca am baut o cafeluta mica. Va invit si pe voi!

Virgina astazi astept vesti bune si sper sa nu ne lasi prea mult sa asteptam.
De sarbatori inca nu stim ce vom face pentru ca sunt tinuta de planificarea la arestari – pe care evident ca o sa o primim chiar inainte de Craciun. Insa indiferent pe unde le vom petrece imi doresc sa reusesc sa scap de greturi si sa pot sa ma bucur de piftie, carnati, sarmalute, cozonac, salata boeuf -ca toate imi plac.

pupici si o zi frumoasa

[11+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Am intrat repede sa citesc din urma si acum vreau sa ma apuc de curatenie in casa
TIGRUTA eu ii dau lui Alex un sirop de tuse care ii merge foarte bine ,se numeste Fluibron(ambroxol).
ELLY ce frumos ca simti pe bebeAbia astept si eu !Simt ceva dar nu stiu sigur daca e bebe,sunt mai mereu banonata si plina de gaze
MIHA81 sunt campioana la kg acumulatenici nu spun cate am luat ca imi e rusine.De vreo 2 sapt nu m-am cantarit,nu mai merge cantarul,aseara am fost la o prietena si m-am cantarit.Sunt foarte dezamagitaDe azi incep sa mananc mai putin si sa fac ceva mers pe banda ca de nu ajung la 100kg.
VIRGINIA abia astept sa citesc vestile bune de la tine
Ma duc la treaba ca apoi imi trece cheful

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Vad ca azi e destul de relaxata atmosfera pe aici. In afara de vestile de la Virginia se pare ca nu e nimic care sa ne tina cu sufletul la gura. Si ma gandeam sa revin cu o intrebare pe care am mai pus-o dar nu mi-a fost clar daca ati vazut-o sau poate nu stiati raspunsul.

Intrebarea era: Care e rostul ecografiei morfofetale de trim 2? Daca se depisteaza ceva malformatii sau vreunul din defectele genetice pentru care se fac DT si TT, se mai poate face ceva sau doar stam cu sufletul chinuit stiind ca vom avea un copil foarte bolnav? Inca nu m-am lamurit daca are rost sa fac ecografia asta si inca nu m-am programat. Daca stiti, raspundeti va rog. M-am gandit ca poate nu stiti din moment ce n-a raspuns nimeni, insa am zis sa revin cu intrebarea ca poate nu s-a remarcat pt ca prima oara cand am lansat-o erau probleme mult mai importante pe aici decat discutiile ipotetice.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Eu am inteles ca eco morfodetala de 20 de saptamani este cea mai importanta( in special ptr inimioara lui bb). La DT si TT sund doar date stataistice.

Mergi la inceput

Ella se da si sub 2 ani?? ti l-a prescris medicul, si ce fel de tuse are al tau???
Andreea te referi la cea care se face intre 22-24 sapt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza burtici!!!! Vad ca e o buna dispozitie generala.
Va spun sincer ca eu in acesta dimineata am, fost putin ingrijorata ca parca nu mai aveam burtica asa mare, si parca nu ma mai simteam asa insarcinata. M am linistit oricum pt ca toate sunty date de mintea mea bolnava:))

Sper sa incep sa mi simt fotbabilstul cat mai repede ca sa nu mai fiu paranoica.

Elly asa ma bucur ca ai parte constant de bumbacelile lui

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput