Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineata! Am deschis repede inainte sa plec la servici. Care s-a trezit? Va invit la un ceai la Buzau....
Addya, nici eu nu am dat la boboci deloc!De aia cred ca sunt si campiona la kilograme in plus...
Felicity, ai dreptate! Toate fetele sunt foarte dragute!
Fetelor ce faceti de sarbatori? Adica de Craciun, de Revelion? Pe unde va distrati?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Miha, poate ne inviti la un ceai cu covrigi de Buzau. Eu tocmai mi-am cumparat, dupa ce l-am dus la scoala pe pusti, covrigi cu susan, mmmmmm....
Revelionul mi-l petrec cu o gasca de prieteni la o pensiune, nu sunt eu foarte in forma, dar pana atunci mai e o luna, am timp sa-mi revin.
Virginia, esti in gandurile mele. Astept si eu cu sufletul la gura rezultatele preliminare.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata mamici tinere si frumoase!

Am papat un mic dejun consistent(zic eu fata de alte zile) si ne simtim excelent. Ati intrebat de sarbatori, noi o sa stam acasa. Nu mai avem nici bani si sotul e cumva de serviciu si trebuie sa fie in Bucuresti in caz ca e vreo urgenta la lucru. Acum m-a apucat si pe mine un dor de duca, de excursie pe undeva. Bine, fara efort, fara urcat pe munti dar macar asa sa iesim pe undeva unde e aer curat. Asa ma apuca uneori un chef de calatorii!!!

Sa incepeti ziua frumos! Pup toate fetele si bebelusii!

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fetele, vreau sa va vad si eu. Prea ati fost laudate. Imi inchipui ca sunteti frumoase si slabute, dupa kg de la care spuneati ca ati inceput sarcina. Eu am plecat de la 75( si asta dupa ce slabisem anul trecut vre-o 10kg), iar acum ma tin de manuta cu miha(care a luat deja 4-5kg in 3 luni, cu toate ca eu am mai dat de cateva ori la bobocei). Sper sa nu iau totusi foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

miha81,pe mine asta ma mira,nu am vomat dar am si slabit 0.5 kg in 2 saptamani.in fine tot ce imi doresc este sa fie bebe bine!!!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Fetele, ma lamuriti si pe mine? Vad ca e cont cu fotografii, adresa de email comuna, si cont comun. Imi dati si mie parolele? Discutati altceva acolo? La ce folosesc si mailul si contul? Scuze, cred ca nu m-am trezit bine

Mergi la inceput

si eu vreau parolele!

andreea 10+

Mergi la inceput

multumesc frumos ellyshor!!!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neataaaa!

Am trimis parolele Tinuta si tie!

Cu multa placere, Addya!

Scuze, dar noi azi ne-am trezit mai tarziu un pic.Am reusit sa dormim pana la 9

Virginia cu gandul la tine m-am trezit!
Sa fie o zi norocoasa! Sa fie o zi cu vesti bune! Doamne ajuta!

Puiul meu ma bumbaceste de zor Tot asa usurel, dar cred ca face repetitii pentru meciurile care urmeaza

Sa aveti o zi frumoasa, dragelor!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu sa vi cu vesti bune virginia!!!adica ce tot zic eu aici?sigur ca o sa vi cu vesti bune!!!!!

andreea 10+

Mergi la inceput