Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Fetelor legat de mamaliga am o pasiune pentru oul prajit mancat cu mamaliga rece...oare o fi bine sa mananc oua multe in sarcina?
Elena 11+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina04and/alina04and.jpg)
alina04and spune:
Buna dimineata burticilor,
Ieri nu am reusit sa mai intru pentru ca am fost in plimbari (la cumparaturi si pe la mama acasa), insa v-am citit astazi de dimineata si am ajuns la zi cu cititul.
Mirina si Tigruta felicitari pentru primele miscari. – noi suntem inca micuti probabil de anul nou o sa simt si eu minunea din burtica mea.
Anitta – nici eu nu cred ca o o problema daca iti faci pofta cu o gura de bere (si eu mi-am facut pofta si au fost 3-4 guri zdravene, ca doar deh…a fost mare pofta). Eu vin nu am putut sa beau nici inainte iar acum nu mi se face pofta absolut deloc. Referitor la mancat trebuie sa iti spus ca si eu mananc foarte des, mai ales ca am si avut niste “crize” de stomac din cauza faptului ca am stat nemancata. Pofte pana acum nu am prea avut, cu exceptia zilei de ieri cand m-am trezit cu o pofta nebuna de covrig cald asa ca m-am spalat repejor, m-am imbracat si am fugit la covrigi. Cand am ajuns acasa aveam deja un covrig la activ mancat. Pofta asta sa fie oare de la faptul ca am facut 12 sapt?
Shoshonik si eu sunt un fan al mamaligutei si prin sapt 6 de sarcina am mancat mamaliguta cu branza desi eu in general nu pun gura pe branzeturi ca mi se face rau de la ele, nu support nici macar mirosul.
Elena eu am citit intr-o carte (mama si copilul de Herta Capraru) ca e indicat in sarcina sa mananci oua si spunea acolo ceva de 4 pana la 6 oua pe saptamana daca graviduta nu are probleme cu colesterolul. Si mai scria ca e vb de un ou pe zi.
Va doresc o duminica frumoasa si sper sa fie o zi lunga ca maine iar e luni
[12+] In curand mamica si am o minune in burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabiko76 Neata fetele, Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, pana acum am tot citit dar nu am avut curaj sa scriu. Chiar de la inceputul sarcinii am avut dureri, in fiecare zi, am luat nospa, scobutil si utrogestan, acum continui doar cu utrogestan. DN 08.03.1976, DPN 30.05.2011 UM 3.09.2011, dar ecografic sarcina are 13 saptamani si 2 zile, a fost destul de ciudata luna, am avut ovulatie in ziua 7 (am folosit test de ovulatie). Ieri am facut DT si cel putin la masuraturi la ecograf a iesit OK. Pe 8 decembrie primesc rezultatul. Gabriela ![]() |
Bine ai venit, draga mea! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si o sarcina usoara! Si un bebelas dragalas si sanatos!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Scrie repede inca 9 postari scurte, pentru ca primele 10 postari sunt moderate si nu apar in timp real. Este motivul pt care abia acum am observat postarea ta!
Pupicei, te trec in listuta!
![](floare.gif)
Elly
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Neata, ne-am trezit si noi!
Mirina si Tigruta felicitari pt bebeii miscatori! Era si timpul sa inceapa sa danseze
Alina ce faci? Si tu esti matinala, vad
Despre bere si vin pot sa spun ca si eu am gustat. Bere mai putin, dar vin isi mai face sotul gen shprit si beau si eu cateva guri. Nu cred ca are ce rau sa-i faca lui bb.
Mergem sa papam micul dejun si intram mai tarziu!
Elly 17+ cu Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina04and/alina04and.jpg)
alina04and spune:
Neata Elly,
ne-am trezit devreme ca nu ne lasa soriceii de la stomac sa dormim mai mult. am mancat ceva si acum cautam diverse pe net. am profitat ca e liber la calculator ca sa pot sa ajung cu cititul la zi.
Pofta mare.
trebuie sa ma laud ca ieri am avut o zi foarte buna - nici macar o urma de greata. am reusit sa stau cu sotul meu la coada sa cumparam peste, eu care ocoleam zona.
intreba Virgina daca sunt fete care mai fumeaza. eu eram o fumatoare insa dupa ce am fost la doctor sa imi confirme sarcina nu am mai fumat desi mai aveam chef de o pipa din cand in cand. asta pana au inceput greturile care nu m=au lasat sa ma mai apropii de tigari. acum sunt fericita ca nu mai simt nevoia sa fumez si sper sa reusesc sa fac acelasi lucru si dupa ce o sa nasc cu atat mai mult cu cat sotul meu nu a fumat niciodata.
[12+] In curand mamica si am o minune in burtica
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Neata fetelor! Si eu destul de matinala azi si am profitat de liniste sa recuperez cu cititul. N-ati fost chiar asa de active de ieri, ma asteptam sa fi trecut deja la capitol nou.
Ziceati de pofta de bere si alte alcoolice, si mie mi-e tare pofta de chestii cu alcool, chiar daca inainte nu eram mare amatoare. Stiu ca in unele tari e permisa o masura pe zi, o masura insemnand pentru femei un pahar de vin (cred ca 200ml) sau o bere. Nu mai stiu exact exact cantitatile dar cam asa era. Eu inainte de sarcina beam din cand in cand vin. Cu berea nu eram mare amatoare. Pana acum n-am avut curaj sa ma mai apropii de nimic cu alcool, dar acum ca m-am mai relaxat ma cam tenteaza macar o gurita mica. Taica-su insa e foarte strict, nu m-ar lasa sa iau nici o gura de bere. Ce negocieri am dus ieri cu el sa ma lase sa mananc o acadea de-aia mica de la Chupa Chups. Cica nu-i bine pentru copil.
Nu imi mai amintesc despre ce ati vorbit...parca mai era ceva.
Distractie placuta si azi!
Andreea, 11+ cu BebeLUnu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Mirelush, pooooooop tare dulce! Ce fac motaneii? Tot nazdravani? ![]() Se pare ca si burtica mea ascunde un motanel ![]() Elly ![]() ![]() |
buna
ce sa faca...draqii
ieri au facut 11 luni, amr 1 luna
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
ma bucur pt tine tare.....acum tre sa te gandesti la nume
pupi
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Neatza dragele mele!!![fl
Iar ati fost tare vorbarete:D.
Noi ne simtim bine, cred ca alaltaseara mi am simtit si eu baitelul , erau asa ca niste fluturasi in partea stanga mai jos de buric, insa de atunci nimic:(( . Offff....de abia astept sa l simt iar:D
Cat tine de raceala, eu am fost racita insa nu foarte tare si am luat asa. oscillo 2 pe zi, apa calda cu multa lamaie, fara miere- nu prea ma omor dupa chestiile dulci, si am si inceput sa tusesc la un moment dat si am luat de la plafar sirop din muguri d epin. Vi l recomand , este excelent.
Pupici:*
Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 16 saptamani +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineata burtici,
Virginia fara sa citesc ce mi-ai scris aseara , asta am facut, am invitat niste prieteni buni pe la noi si am tras o partida de popa prostu' pe porunci de vreo 4 ore de am lesinat de ras. M-a detensionat foarte bine actiunea de aseara.
Legat de vicii, nu am fost niciodata o amatoare de bauturi alcoolice si mi-a fost teama sa pun gura pe alcoholice(am deja un viciu la activ), cu toate ca mi-a fost pofta de bere de multe ori, chiar si aseara, dar madam dr. mi-a spus sa nu pun gura in trim 1 ca cica alcoolul este mai nociv in sarcina decat tigara.
Iar legat de tigari, din pacate eu nu am reusit sa renunt definitiv. Stiu ca trebuie sa ma gandesc la bebe, ca fac rau, ca..etc, dar nu reusesc si totul incepe de la cafeaua de dimineata. Daca nu beau cafea ma doare capul toata ziua, iar daca beau cafea nu ma pot abtine sa nu fumez. Doctora mi-a spus ca am voie pana la maxim 5 tigari pe zi dintre cele mai slabe. Stiu ca o sa-mi atrag numai critici, dar asta sunt
Bun venit Gabiko, sarcina usoara si un bebe la termen sanatos si frumos!
Felicitari Miruna si Tigruta pentru bebeii vioi care si-au facut simtita prezenta.
Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 11+ cu miez dulce