Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Eu am luat si cand eram racita(cate 3 pe zi si unu noaptea)Oscilllo si iau si acum preventiv,un flaconas pe saptamana.Si ia toata gasca(si sotul ,si Ioana).In ultima instanta paracetamol simplu(doar in caz de febra).In rest bagam la greu citrice proaspete,fructul ca atare(nu stors,nu combinat cu nik...).Ceaiuri nu prea beau ,dar apa la greu si bors umplut de casa.Mierea e un aliment controversat in punctu meu de vedere,mai ales in sarcina si la copilashii pana intr-un anishor de zile.
Bai fierbinti..v-am mai povestit,de cand am nascut prematur,nu-mi mai trebuie cat oi trai!
MAMITA,eu lui bebe i-am zis de la incepu Constantin(de cand calculam DPN-ul si am aflat ca se va naste in mai)..celalalt nume va fi cel mai probail Luca...dar mai deliberam.Sa-ti traiasca Bubulina multi ani si sanatosi!
DEEA ,draga mea ,de ce te stresezi tu singurica?N-ai nici o comedie la care sa te uiti?Uita-te pe youtube la funny babies,cats,dogs...eu asta fac cand ma apuca beleaua..sau invit o prietena...bucura-te de weekend macar!Vei vedea tu ce vei face,cand va fi cazul,daca va fi cazul....dar nu astepta sa-ti cada drobul de sare in cap!Ce-ar fi sa savurezi noua senzatie de fluturas din burtik???
ANITA-O,uneori am senzatia ca esti aici langa mine si -mi citesti toate starile si trairile.Cum ai stiut tu ca sotul m-a sustinut si ma sustine..si ca el e stalpul meu de echilibru...Cum stii tu ca port discutiile acelea cu Ioana(caci le port)?...ma citesti ca pe o carte deschisa.Chiar am avut niste discutii foarte explicite cu fata(explicite cat sa fie intelese de un copil de 9 ani),a fost parte din tot ce s-a intamplat,si mi-a fost f.f. greu sa pastrez o atitudine calma si neutra,am incercat sa nu dau frau liber emotiilor acasa,cel putin nu de fata cu Ioana.I-am relatat lucrurile ca atare,nu cu frica,nu cu jena,mi-am exprimat increderea in medicii la care am fost si curajul de a infrunta orice interventie ar fi putut fi necesara.Am reusit sa nu o incarc emotional si sa o fac sa priveasca lucrurile calm si detasat.La inceput nu era foarte incantata de ideea de avea un frate(poate cel mult o sora)...pe parcurs a parut ca o accepta...dar mai mult de dragul meu,,caci oricat de curajoasa am incercat eu sa par ,copilul
a simtit mereu ingrijorarea din glas si din priviri.I-am spus mereu ca bebe e bebe si ea ramane tot Ioana,ca sunt copii diferiti cu necesitati diferite si prin urmare ii vom trata diferit(adik bebe va primi laptic si pampers,iar ea ghiozanul pt scoala...dar daca ea o sa doreasca putem sa-i punem lui bebe ghiozdanul in spate si sa-i dam ei laptele si pampersii...n-a primit).I-am spus ca singurele lucruri pe care le vor primi in mod egal sunt dragostea noastra,timpul nostru liber ,grija si atentia si bineinteles resursele financiare.

Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna burtici!
Eu sunt obosita terminata, fac mancare de dimineata, mai ales ca de cateva zile aproape la fiecare ora mi se face foame.
Deea, cu mierea de albine eu am scris, dar ideea nu era sa nu se consume ci doar sa nu se cumpere decat din surse verificate (magazine), nu de la marginea drumului.

Elena 11+

Mergi la inceput

MIRELA,ma bucur ca esti ”in miscare”...si mai ales ca nu pierzi timpul.Rezultatul nu pare grozav la analize..dar macar ai o explicatie si un punct de plecare.Poate te lamuresc mai bine celelalte fete ”mutante”cum a zis Ylari...caci pe mine la astea cu gene alele...m-ai pierdut de musteriu.Iti doresc multa sanatate si cat mai curand o sarcina minunata dusa cu bine la termen,cu bebe sanatos TUN!
ELENA gd,nu te obosi prea tare!...credeam ca numai eu sunt asa fomista...nu mi-ar sta gura locului.o clipa...ce-ai facut bun de papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elena, si mie mi se face foarte des foame, imi vine sa vars daca nu mananc, iar pentru mine solutia e sa mananc putin si des. Nu as vrea sa ma ingras prea mult, de aceea iau cateva guri si ma linistesc, ba mi se face greata de parca as fi mancat mult de tot.
Virginia, ma gandeam eu ca un om asa deosebit, cum esti tu, nu poate avea decat o familie pe masura. La Ioana m-am gandit pentru ca baiatul meu e de varsta apropiata si discutam foarte multe lucruri, multe cu firescul cu care le discut cu tatal lui. Eram convinsa ca ai o familie grozava!
Eu mananc miere, e aceeasi miere pe care am mancat-o si pana sa raman insarcinata. Daca n-am facut botulism pana acum, apoi n-o sa fac acum, sper.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O
Fetelor, sa stiti ca eu am baut putina bere. Ce pofta imi era cand vedeam halba plina, cu spuma de doua degete, era perfecta. Am baut si eu putin, n-o fi foc. Iar acum 2-3 saptamani am mai baut cate o gurita de mojito, era la indemana si imi mai lua din greata.

Eu am o matusa, are aproape 5 luni de sarcina, si de cand a aflat ca va fi mamica a zis ca bea in fiecare seara un pahar de vin rosu(de la tara); si cand am fost in vizita la ea a baut un pahar de vin si unul de bere. Am ramas ...foarte uimita.Medicul a zis clar fara alcool, mai ales in primul trimestru, insa medicul ei cica nu i-a zis.O gurita de bere am luat si eu, dar pofta mea cea mai mare ramane whisky si...mamaliga(de care nu ma mai satur desi inainte nu o suportam).

Mihaela13+ cu Eduard-Flavius (pana acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Shosho, eu am baut maxim 30 ml de bere. Dar intr-adevar, vinul rosu contine polifenoli, utili organismului. Eu nu m-as aventura sa beau in fiecare zi un pahar, dar din cand in cand cate o gura nu cred ca o fi foc. Zic si eu, mai trebuie cercetat, mai ales la populatia din Franta, care se stie ca se respecta in fiecare zi cu vin rosu. Pe socrul meu, care a fost operat la inima, a doua zi dupa operatie l-au servit cu jumatate de pahar de vin rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virginia astazi am facut o supa de curcan si o friptura de porc cu legume la cuptor.
Am facut o pasiune pentru platourile grecesti...mananc de zor branza feta si vreo 2-3 sortimente de masline.
Anitta eu nu ma gandeam atat de departe la botulism ci doar la medicamentele date albinelor.

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna seara fetelor..nu am mai intrat de mult (de 2 zile) si uite cate pagini ati umplut...felicitari Virginia si Tigruta...

am si eu vesti bune, a miscat bebele, in sfarsit...si a fost un moment de nedescris..stiu ca bb a fost deoarece a fost o senzatie diferita de pana acum...a fost...magic!sunt foarte fericita!!!

Irina, 17 weeks and 1 day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara..
Mai eu nu cred ca e bai daca faci o exceptie si bei un pahar de vin spre exemplu..eu oricum beau numai apa dar daca as pofti un pahar de ceva nu as zice nu..
Mirina felicitari pt primele miscari si ca sa ma laud si eu l-am simtit azi pe bebe, sunt sigura ca el a fost
Noapte buna

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 16+

Mergi la inceput

Ce frumoooosss!Minunile ”miscacioase”incep sa-si faca simtita prezenta!Bravo fetelor,MIRINA,TIGRUTA sa fiti fericite in continuare!
ELENA supa de curcan suna delicios...si mie imi trebuie piftie de curcan(pe care de obicei o ”spurc” cu un picior afumat de purcel)
ANITA si eu am poftit tôt bere!Si am gustat fara retinere...e una sa gusti si una sa faci abuz.Si apropos de vicii...care din fete mai fumeaza?..ca la inceputurile noastre erau cateva care se straduiau sa renunte la tigari..
Anita cand ziceam de miere ca-i controversata,chiar la botulism ma refeream...mie-mi place mierea...dar iau numai de la magazin(cu toate ca aceea pasteurizata nu stiu cat mai pastreaza din principiile nutritive...si e redusa tot la zahar in final...).Ma rog, o folosesc rar si doar la ceaiuri si lui bebe oricum nu-i voi da zahar,sare si miere pana la un an.
SHOSHO si eu sunt in stare sa mananc mamaliga cu orice...dar de cand ma stiu ,nu doar de acum.Acum rup borcanele cu muraturi...de orice fel

Mergi la inceput