Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui addya_21

multumesc elly,blanca si diana.
incerc acum cu oscilococcinum,poate trece,oricum e o raceala usoara,sper sa treaca repede.

andreea 10+

Da iubita, mai mult rau ii faci lui bb daca stai nu stiu cate zile cu stare gripala, decat daca iei Oscilo, pe care dr mea mi l-a recomandat chiar preventiv. A zis sa nu astept sa se agraveze raceala ca poate nu mai trece nici cu Oscilo si atunci trebuie sa iau antibiotic.
Te pupic, sper sa-ti treaca. Eu luam o doza dimineata, una seara...cam 2 zile si eram fresh.

De baile fierbinti la picioare, nu stiu...dar dc cresc temperatura corpului nu sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Eu am fost mai sus, nu stiu cum s-a logat pe contul comun

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Virginia, chiar asa, ce nume ii vei pune micului invingator? Trebuie neaparat sa aiba un nume super-incarcat de semnificatii! N-am intrat ieri sa te felicit in scris, am citit doar vestea si m-am bucurat din tot sufletul - mi s-a facut pielea de gaina, e incredibil de minunat!!!

Addya, intrebai de baile fierbinti la picioare...eu sincer nu as opta pt asta, la fel ca si baile complete determina incalzirea excesiva a corpului si asta ii poate dauna lui bebe. Vb aici de fierbinte, nu de caldut, caldut e acceptabil, insa nu prea util, din pacate! Iti doresc sa te faci bine super-repede!Surioara ta cum mai e?

Titi, ai mai simtit ceva sau a fost alarma falsa? Miscari simtite la 10 saptamani..se poate, verisoara mea le-a experimentat si era la a treia sarcina, deci stia ea ce simte! E fffff rar, dar nu imposibil!

Noi suntem bine, crestem de se mira toata lumea de asa burtica umflatica, marti avem Combitestul si ne pregatim de prima aniversare a Printesei noastre iubite!

Va pupacesc cu drag, aveti grija de burticute!

Cori, mami de Bubulina-aproape 1 anisor si acum bebe 2... 10+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

gata,nu mai fac bai fierbinti la picioare,trec pe oscilococcinum.sper sa nu ii fi facut rau lui bebe.
surioara mea e mai bine.a fost externata ieri,cu chiu cu vai,adica la specificatia dr catre asistenta"daca imi mai da 100 lei ii dau drumul".
acum e acasa ,incepe sa se refaca.de dimineata era chiar fff vesela "ca e acasa"!!!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

eu de cateva zile am o senzatie ciudata:ma gadila ceva in burtica:):)),nu stiu cum sa va explic dar cam asa e.si nu e doar intr-o parte,ba simt chestia asta in dreapta, ba in stanga,bebe nu are cum sa fie pentru ca e prea micut avem aproape 11 saptamani,.....dar ce sa fie?

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mmamita, cand e ziua printesei?
Addya, daca bei ceai cu lamaie sa nu fie foarte fierbinte, vitamina C se distruge la temperaturi de peste 40 de grade.
Fetelor, sa stiti ca eu am baut putina bere. Ce pofta imi era cand vedeam halba plina, cu spuma de doua degete, era perfecta. Am baut si eu putin, n-o fi foc. Iar acum 2-3 saptamani am mai baut cate o gurita de mojito, era la indemana si imi mai lua din greata.
Virginia, cum discuti cu Ioana despre bb? Ce stie ea despre problemele ultimelor saptamani? A participat si ea la framantarile voastre sau ati ferit-o?
Oare Mirela ce mai face, cum ii mai e?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna ziua burtici!

addya sper sa te refaci rapid pentru ca stiu ce stari urate provoaca raceala asta. Eu una am evitat mierea, in primul rand ca nu imi place, este prea dulce, apoi ca am citit undeva(pe un forum parca) ca intr-adevar contine antibiotice si ca nu ar fi recomandata in sarcina, dar e doar o informatie vaga, nu ma bazez pe asta.

Eu sunt iar stresata, nu ma pot bucura de weekend pentru ca abia astept sa treaca si sa vina luni sa primesc rezultul de la torch si restul hepatite, hiv...etc si marti rezultatul de la DT.

Poate o sa spuneti ca sunt nebuna, dar azi, la 11 sapt si 5 zile cred ca am simtit un fluturas miscand mai jos de buric. M-am aplecat sa-mi pun sosetele si blugii ma apasau un pic mai mult si atunci am simtit. Mi s-a parut ciudat ce simt si am mai stat asa cateva secunde si simteam ca efectiv ceva ma gadila pe sub muschiul de la burta. Nu stiu daca a fost bebe, dar mi-a facut inima sa tresara de bucurie. Oare o fi posibil?

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 11+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Eu nu cred ca bb se simte atat de repede. Dar ma bine sa vorbesc in dreptul meu. Cand imi facea eco, bb se misca vioi, iar eu nu simteam absolut nici un fluturas. Si mie mi s-a mai plimbat burta, dar eu cred ca-s intestinele vesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Dragele mele,

am venit de vreo 3 ore de la clinica, am primit rezultatul la testele genetice.

dar intai sa scriu rezultatul am zis sa va recuperez
e drept ca nu am mai intrat de vreo saptamana sa va citesc

multumesc lui ellyshor si lui annita o pentru pm, respectiv pentru ca au avut un gand si pentru mine

ma bucur pentru toate vestile bune, pentru rezultatul bun la amnio al lui virgiL si pentru bebeii care dau din picioruse si va da de veste ca sunt acolo.

de azi sunt oficial o mutanta
rezultatul inca nu am apucat sa citesc despre el pe net, ca am tot citit saptamana trecuta mai ales imediat dupa chiuretaj de imi vajaiu creierii si am zis stop si nu am mai intrat pe net.

homocisteina mi-a iesit 7.69 si cf interpretarii lor este ideal
MTHFRa iesit diferit:
1. MTHFR C677T mutant/mutant (+/+)
2. MTHFR A1298C normal/normal (-/-)
concluzia: pacienta este homozigota (genotip mutant pe ambele alele) pentru prezenta mutatiei/polimorfismului MTHFR C677T

acum nu stiu daca aceste analize sunt suficiente sau trebuie sa mai fac si alte teste, dar dupa cum scrie acolo ca jumatatea de rezultat e bun si jumatate prost, sper sa recuperez prin tratament deficitul si la urmatoarea sarcina sa reusesc sa ajung pana la capat cu bine.

va imbratisesz

mirela

Mergi la inceput

Mirela!
E bine ca ai gasit cauza si ca nu vei mai trece prin asta data viitoare! Nu stiu ce sa-ti spun despre analizele suplimentare. Multa sanatate, sa-ti revii cat mai curand si neaparat sa ne dai de veste cand vei avea un nou samburel in burta!

Mergi la inceput