Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Va multumesc mult! M-am mai linistit. Mi-am facut programare la dentist pentru seara asta la 6.30. Sper sa fie bine.

Corina 13+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Eu vad ca nu ma inteleg cu bebe, ma baga mereu la reeducare. Nu-i place cand nu-i dau sa manance variat, nu mai suporta covrigeii si fainoasele in general si ma pune sa le dau afara. Tot timpul trebuie sa ma gandesc bine ce sa mananc ca sa il hranesc bine si sa suporte si stomacul. Mi-a fost ceva mai bine saptamana asta, pana ieri cand m-am cam obosit si din cauza ca am avut foarte multa treaba n-am mancat mancare gatita si evident ca seara mi-a fost rau. N-am vomat, nici nu-mi venea asa rau sa vars dar era o greata nasoala. Desi am dormit mult si bine vad ca m-am trezit tot cu o senzatie de rau. Am mancat eu binisor zic, sper sa ma mai lase. Incepusem sa ma bucur ca ma simt mai bine...

Si weekendul asta voi fi cam ocupata asa ca nu stiu daca mai intru sa va citesc, sper sa recuperez luni sau marti cel tarziu desi cred ca pana atunci terminati inca un capitol. Sa aveti un weekend frumos si linistit! Pupici!

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)

Ha haaaa, deci pe aici! Ori tehnician, ori medic...ceva ceva. Te-au dat de gol niste termeni medicali pe care doar cine e in domeniu ii foloseste.

Mirelush, pooooooop tare dulce! Ce fac motaneii? Tot nazdravani?
Se pare ca si burtica mea ascunde un motanel

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Naetza burtici..
Apropo de masele, in iulie mi-am plombat o masea si a inceput sa ma doara si la cald si la rece si cand ies afara, e tare deranjant..nu stiu ce sa fac si am dat si o gramada de bani..sa merg inapoi?
Astazi facem 16 sapt
Noi suntem singuri,tati e plecat de joi din tara si luni se intoarce asa ca tare o sa ne mai plictisim in weekend..
Luca trage de mine

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

neata fetelor!!!
cum rezolv si eu problema cu raceala?am facut inhalatii (doar abur cald,fara altceva),si bai fierbinti cu sare la picioare,care din pacate am inteles ca nu sunt tocmai bune.am facut de 2 ori si parca ,parca am avut ceva contractii de dimineata.sper sa nu ii fi facut rau lui bebe.acum nu ma mai doare nimic.....aaaaaa am mancat pana acum ffff multe mandarine,portocale si lamai...dar raceala mea,nu si nu,nu vrea sa plece odata.

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Elena, ar trebui sa mergi inapoi la medic sa vezi unde e problema. Pupicei!

Addya, ceai cu lamaie si miere si Oscilococcinum. Eu asa am scapat de 2 ori pana acum. Mie imi e frica de febra, asa ca nu stau sa se inrautateasca situatia. Cand vad ca incepe nasul sa curga rau si sa stranut iau Oscilococcinum. Sanatate multa!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

imi e cam frica sa iau medicamente.febra nu am facut pana acum.poate trece.de baile fierbinti la picioare ce parere aveti?

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pentru raceala puteti lua Oscillococinum fara probleme, Homeogene pt dureri de gat, Paracetamol simplu daca te simti nasol, apa de mare in nas..sunt ok..nu sta asa.

Inhalatii poti face cu musetel, iar baia fierbinte cu sare la picioare nu are nici o contra indicatie..si nici contractii nu vad cum ar putea da...baia fierbinte cu sezutul in cada mai naste intrebari, insa asa....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 12s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Addya, eu mai fac gargara cu apa sarata cand simt ca incepe sa ma doara gatul si incerc sa mananc cat mai multa miere in bauturi (daca o pui in ceai, sa fie doar caldut, nu fierbinte, ca isi pierde multe proprietati) - limonada, ceai caldut, chiar si apa calduta cu miere si muuulta lamaie. Chiar ieri citeam ca mierea e un antibiotic natural excelent, fara contraindicatii.

La ceaiuri ai totusi un pic de grija, ca multe aparent inofensive nu sunt chiar agreate in sarcina (musetel, menta, etc.). Citeste un pic inainte sa bei cantitati mari. Eu am descoperit intr-un final teiul ca fiind ok.

Sora ta cum semai simte, e mai bine?

Aever, si eu trebuie sa le schimb mereu mereu, nici nu mai stiu ce sa mananc. Nimic nu imi trebuie. Azi o sa incerc cu fasole frecata, ca mi s-a facut ieri o pofta...

Diana 16+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

multumesc elly,blanca si diana.
incerc acum cu oscilococcinum,poate trece,oricum e o raceala usoara,sper sa treaca repede.

andreea 10+

Mergi la inceput