Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Ma bucur, Virginia, pana la cer si inapoi pentru tine!!! Doamne, prin ce stres ai trecut si cu cat echilibru! Cred ca acum o sa-ti dai drumul la lacrimi si-o sa te descarci, draga de tine! Doamne, cat ma bucur!!!
Ramonika, m-am gandit la tine aseara... Chiar ma intrebam daca mai citesti, cum iti mai e sufletul. Cum e, greu tare?
Asparagus, si la tine m-am gandit, ca scrisesei dupa ce te-ai intors de la ai tai si apoi pauza. Mai stiam ca iti era foarte rau si m-am gandit ca ti-o fi si greata de calculator.
Bine ai venit, Iulia, sa iti fie bine in sarcina asta si sa o duci pana la capat cu bine! La ce medic mergi?
Fetelor, eu n-am mai vomat de 3 zile, creste juniorul. :) SI cu mirosurile stau destul de bine, si cu somnolenta. Mi-a mai ramas greata si balonarea, in rest, cred ca incep si eu sa ma apropii de trimestrul al doilea, care-i cel mai misto.
Sunt foarte bucuroasa, vestea de la VIrginia mi-a dat aripi, sunt asa de entuziasta, incat imi vine sa ies prin oras si sa zambesc tuturor!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onutza83/onutza83.jpg)
onutza83 spune:
Virginia felicitari!!!! nu ai mai intrat azi ce faci dansezi?:))ZENNNNNNNNNNNNN:))
Am fost si mi-am luat rezultatul la TT.Va zic rezultatul:
Riscul calculat pentru TRISOMIA 18 este < 1:10000 ceea ce reprezinta un risc scazut
SCREENING pt TRISOMIA 21 ESTE DE 1:1399 este sub nivelul cut off si reprezinta un risc scazut
SCREENING PTR DEFECTELE DE TUB NEURAL ESTE < 1:10000/mom-ul este este corectat 0,91 este localizat in zona de risc scazut pentru defectele de tub neural.
La DD rezultatul ptr trisomia 21 mi-a iesit < 1:10000
va pup.
Ps : De acum tre sa fim toate ZENNNNN::))) barbatul meu ma strica prin casa ZENAIDA:)))
Oana cu Bebe 16 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefulici/stefulici.jpg)
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 Virginia felicitari!!!! nu ai mai intrat azi ce faci dansezi?:))ZENNNNNNNNNNNNN:)) Am fost si mi-am luat rezultatul la TT.Va zic rezultatul: Riscul calculat pentru TRISOMIA 18 este < 1:10000 ceea ce reprezinta un risc scazut SCREENING pt TRISOMIA 21 ESTE DE 1:1399 este sub nivelul cut off si reprezinta un risc scazut SCREENING PTR DEFECTELE DE TUB NEURAL ESTE < 1:10000/mom-ul este este corectat 0,91 este localizat in zona de risc scazut pentru defectele de tub neural. La DD rezultatul ptr trisomia 21 mi-a iesit < 1:10000 va pup. Ps : De acum tre sa fim toate ZENNNNN::))) barbatul meu ma strica prin casa ZENAIDA:))) Oana cu Bebe 16 + |
Felicitari ptr rezultat!
Sa speram ca de acum incolo numai rezultate bune o sa avem!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
![](images/user_woman.png)
miha81 spune:
Iulia,bine ai venit!
Ramona, ce bine ca ai deschis subiectul...si eu ma gandesc ca va trebui sa imi controlez fiecare gest ca nu cumva copiii mei sa simta ca fac vreo diferenta. Ma gandesc ce ma fac daca pe bebe nu o sa-l iubesc la fel de tare ca pe Bianca? Cum o sa pot lua eu din portia ei de dragoste? Asa ca te inteleg...
Ioana si fetita mea e incantata ca va avea un fratior. Imi lipeste mereu cate un abtipild in piept pentru mine si unul pe burtica pentru bebe. Dar om vedea noi dupa ce o sa apara efectiv bebe si or observa ei ca nu mai suntem doar ai lor!
Si noi de Craciun o sa stam acasa, o sa vina Mos Craciun (adica un prieten cosumat) cu cadouri si vreo trei sau patru cupluri cu copii, seara la un club, iar de Revelion vom merge la un restaurant in oras
pozeBianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
BUNA SEARA,fetelor!
Chiar e buna....cel putin pt noi......Am disparut azi pt ca pur si simplu nu am stiut ce sa fac si cum sa ma comport.Eram pregatita si pt cea mai neagra varianta...si pur si simplu nu stiam cum sa reactionez la vestea minunata.”Domnule,spuneti-i doamnei sa stea linistita ,ca flacaul dvs este bine sanatos!”.De atunci plang in continuu....si descarc tot amarul strans intr-o luna de zile de cand a inceput calvarul cu DD.Am fost tare pt familia mea,pt colegi si bineinteles pt voi...dar oricat ma vedeti voi de tare si de echilibrata sunt doar un om cu multe slabiciuni si frici.Si cand abia-abia ma linisteam,dau sa intru din nou la voi si ma apuca iar boceala.....da ce bocete ....nu puteam sa citesc pur si simplu....M-ati impresionat dincolo de lacrimi... nici mama nu s-a manifestat atat de cald precum voi.NU AM CUVINTE SA VA MULTUMESC!!!N-am sa spun nume doar pt ca nu vreau sa omit pe cineva si tin prea mult la voi...doar va pup si va imbratisez pe fiecare in gand
.
Si daca mai e sau va mai fi cineva cu riscuri mai mari decat ale mele la DD ,sa vina la mine sa stam de vorba.Imi doresc ,ca experienta mea sa fie un exemplu cum ca dincolo de rezultate de analize,de statistici,de doctori,de studii ,dincolo de cautarile noastre,de nopti nedormite,de temeri si cosmaruri,dincolo de toate...exista totusi speranta!Oricat de disperata ar parea situatia exista intotdeauna O SANSA!Trebuie doar sa ne o acordam!
Dar o sa ma opresc aici cu filosofia(oricum n-am fost niciodata buna la asta)...e din cauza hormonilor.VA DORESC WEEKEND PLACUT,si linistit,si fara greturi,si fara contractii,fara dureri de cap...si va pup de o mie de ori!!
Tre sa iau capitolul din nou la citit ca-i o mare varza in capul meu....si am vazut numai lucruri frumoase de la voi!SEARA BUNA!
Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Cata bucurie, cate trairi pe bucatica asta de forum! Multa lume habar n-are ce-am trait noi impreuna zilele astea! Ma bucur enorm ca v-am cunoscut, pe toate! Virginia, sunteti invingatori! Respect si pentru sotul tau, care cu siguranta ti-a fost prieten, frate, tata, psiholog zilele astea!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicityhope/felicityhope.jpg)
felicityhope spune:
Virginia iti doresc in continuare numai vesti bune,si la final un bebe mincacios si zimbaret.Ma bucur pt. tine,un weekend placut si plin de fericire alaturi de familie.
uliiasi bine ai venit
Noi mergem sa cascam gura prin magazine(mergem la spartul tirgului ca black friday s-a terminat la 12p.m.)Dar e buna miscarea.
Intrebati daca am inceput sa cumparam pt bebei.Eu una recunosc ca da.Dar eu cumpar numai cind prind o reducere sau o oferta deosebita.Am luat costumase cu totul,numai bune de play si rostogolit.Sigur sunt de fotbalist dupa culoare(albastre,rosii si verzi)dar nu am putut trece peste oferta pt ca erau produse de calitate.
Uite ca m-am molipsit de la voi cu fotbalistii.Cind am anuntat in tara ca se mareste familia chiar asta a fost urarea: fie ce o fi numai fotbal sa joace.M-am consolat imediat in gind zicind" ha,ha aici fetele joaca fotbal si se numeste soccer"so...am zis asa sa fie.Oricum ar fi,sanatos/asa sa fie.Asta este cel mai important.
va urez un weekend placut alaturi de cei dragi
Felicia 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ClaraJ/ClaraJ.jpg)
ClaraJ spune:
Wow, fetelor ce vorbarete sunteti! :)
In primul si in primul rind: VIRGINIA atit de mult ma bucur pentru rezultatul primit!!! Aveti grija de voi si peste citeva luni iti vei tine in brate frumusete de bebe mincacios.:)
Asaaaaaa, bun venit colegelor si prietenelor mele virtuale de la odiseea de iulie-august 2009: Blanca si Iulia!!! Sunt sigura ca vom avea si aici o odisee minunata cu niste bebelusi fantastici la sfirsitul ei.
JOSEFINE si FELICITY sper ca ati avut si voi un Thanksgiving minunat cu voie buna si un curcan gustos! :)
Noi am petrecut, ca de obicei, cu tot familionul, vreo 10 persoane in total si am mincat ca spartii.:))
Greturile mai m-au lasat, desi nu 100%. Il simt deja pe bebe de vreo 2 saptamini, da' asta nu inseamna ca ma simt chiar la superlativ, numai bine de trimestrul 2. Sa vedem, poate in curind, desi trebuie sa recunosc ca sunt mai vioaie si mai energetica decit acum citeva saptamini.
Am facut si controlul de 16 saptamini, cu ultimul set de singe pentru triplu de test, totul a decurs normal, ma mai vad cu doctorita peste vreo 3 saptamini, pe 20 decembrie si atunci o sa aflam si sexul lui bebe.:)
Cam atit despre noi,
Va pupam cu drag si va doresc un weekend placut,
Clara - mami lui Bryce si bebe 2 - 16 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina04and/alina04and.jpg)
alina04and spune:
Neata burtici,
felicitari onutza pentru rezultatul de la DT.
fetelor, astazi am intrat in sapt. 12 si eu care pana acum nu am poftit la nimic altceva decat fructe am visat toata noaptea numai covrigi . mai stau putin si o sa ies sa imi cumpar cativa sa ii dau puiului sa pape.
va doresc o zi minunata si va pup
[12+] In curand mamica si am o minune in burtica