Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
asparagus spune:
Va multumesc pentru gandurile frumoase!
Addya, din Bucuresti sunt. Am crescut in Colentina, la Bucur Obor, dar ai mei acum s-au mutat in Pantelimon, la iesirea din Bucuresti.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009 si
15+
http://www.foto-la.de/Lucas/
Anxy spune:
Pueeeey eu cred ca sunt asa si nativ si autoeducat :)))) am tot vazut eu ca daca esti mereu cu zambetul pe buze de mica te pupa lumea mai cu foc si acu mare se pare ca zambetele din suflet deschid mai multe usi decat batele
Si cum paharul meu este constant pe jumatate sau mai mult plin....Totusi pfff si eu cateodata imi spun ca nu exista nici o limita si ca toate ni le impunem noi psihic dar ma mai razbeste si pe mine oboseala
aseara m-a carat iubi pana in pat, saracu'
Daaaaaaaaaaaar azi revin cu forte noi ca trebuie sa muncesc, apoi sa fac ceva de mancare mai deosebit ca maine imi vin socrii in vizita ptr prima data de cand ne-am mutat siii colac peste pupazoi, maine muncesc pana pe la pranz
....Deci un Xanax, un redbull si sa trecem la treaba ![]()
![]()
glumesc ca nu luam d'astea nici cand nu caram samburele cu mine, daramite acum![]()
Ioana ai maaare grija cu raceala. Se pare ca nu e bine sa iti creasca temperatura, sau sa fie vreo problema virala.
Ramona,eu zic sa ai grija sa imparti perfect dragostea in 3 nu in 2. Pentru ca nu numai bebeii sunt afectati daca nu sunt tratati cu echidistanta, ci si sotii iubiti. Si ei resimt gelozia si viata ta de cuplu poate avea de suferit mai ales acum cand se inghesuie atat de multi sa se bata
pe sentimentele, afectiunea si atentia ta
Dar eu nu cred sa fie irealizabil. Noi mujeres avem ataaaaaata dragoste de oferit incat vei face fata cu brio 
Virginia am un singur cuvant sa descriu ce ai trait tu...MAGIC
ursulet pe druuum
17+
addya_21 spune:
INSEAMNA CA TE-AM CONFUNDAT CU SORA UNEI PRIETENE,PE CARE O CHEAMA IOANA ,ARE UN BAIETEL PE NUME LUCAS SI S-A MUTAT IN GERMANIA DE 1 AN.
CE COINCIDENTA:p:)
andreea
10+
Deea_Deeutza spune:
Ziua buna burtici vesele si vorbarete!
Mai Virginia, mi-ai dat palpitatiuni la "mimimioara" pe cuvant
Ma bucur din suflet pentru voi. Ii multumim lui Dumnezeu ca ne ajuta sa fim bine! Va
pe amandoi si aveti grija unul de celalalt! Aveam impresia ca nu mai termin de citit sa ajung de la pg.9 la pg.12 sa te felicit si eu.
Astazi am fost la prima analiza de DT, cu rezultat Marti 29.11, iar luni imi vor veni rezultatele de la primul set de analize de sange de trimestru I. Azi noapte am visat ca mi-a iesit pozitiv la HIV, bineinteles ca am stat cu ochii in tavan de la 4 dimineata.
Bun venit noilor burticute, sarcini fara probleme si la termen va doresc!
Legat de sarbatori, Revelionul cred ca-l voi organiza acasa si anul asta, de cand ne-am mutat aici (Colentina), prietenii nostri sunt foarte bucurosi sa vina, iar pe mine ma bucura din suflet. Craciunul la o pensiune de la Moieciu de Sus cu aceeasi gasca de 4 cupluri nebune.
Fetelor, ceva achizitii cu ocazia Black Friday?
Sotul meu a inebunit si a luat un tv si un aparat foto cu 50% reducere de la flanco.
Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea
11+ cu miez dulce
elena_gd spune:
Mi-am facut si eu elan in sfarsit sa intru...de dimineata m-am invartit pe langa site, dar imi era asa o teama pentru Virginia... ma bucur tare mult ca totul e in regula cu bebe
. Doamne Doamne iubeste toti copiii si mamicile lor si a avut grija de ei.
Va doresc o zi frumoasa!
Elena
11+
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellyshor Ramonik tu ce mai faci iubita? Cum mai esti? ![]() ![]() ![]() |
ce sa fac, ma pregatesc de munca.
fix peste o saptamana va fi prima zi de servici dupa 2 ani de stat acasa cu Sandra. probabil ne va fi tuturor greu la inceput, insa ne vom obisnui cu timpul.

Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
tigruta spune:
Virginia ma bucur nespus de mult..nu mi-a mers site-ul dupa ce am vazut mesajul tau..azi e zi de sarbatoare asa ca eu zic sa ciocnim un pahar virtual in cinstea baiatului tau..cum ii pui numele??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
15+
alina04and spune:
Iulia bine ai venit !!! iti doresc o sarcina usoara!
Clau felicitari pentru DT!
Ramonik ma bucur ca esti inca alaturi de noi.
Blanca iti tinem pumnii
Ioana (asparagus) – ma bucur sa aud sa esti mai bine si ca a iesit bine DT-ul. Felicitari pentru baietel. Dragul de Lucas m-a emotionat! (ce eram eu emotiva inainte acum sunt si mai si.....) Si nepotelul meu de cand a auzit ca urmeaza sa aiba un verisor vine si imi da pupici pe burtica. De cate ori il intreb cum o sa se joace cu verisorul/verisoara lui imi arata ca o sa se joace fotbal cu el/ea.
[11+] In curand mamica
si am o minune in burtica 
tigruta spune:
Am primit si noi rezultatul pt DT si este ok
Diana am incercat siropul din muguri de brad si de ridiche neagra.n-as vrea sa ii mai dau nimic ca e satul saracul..
Iulia bine ai venit alaturi de noi..ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii..
Noi sarbatorile le facem acasa anul asta in familie tot din lipsa banilor si plus ca e mai greu de plecat cu Luca..de obicei mergeam si pe la ai mei dar cred ca anul asta sarim.o sa mergem doar la socri ca sunt aici langa noi..dar nu se stie ca noi ne mai hotaram asa si pe ultima suta de metri..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
15+