Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Buna fetelor! N-am mai scris de ceva vreme,o sa va povestec si de ce.

In primul rand vreau sa o felicit pe Virginia, am citit in fiecare zi dar n-am avut puterea sa raspund...ma bucur enorm pentru voi!

Noi suntem acum ok, da ram avut o perioada tare stresanta. Rau mi-a fost extrem pana acum vreo 2 saptamani. Acum mi-a trecut aproape de tot, pentru cine intreba, mai am arsuri din cand in cand, dar incomparabil mai bine ca acum o luna de exemplu.
Dupa aceea am plecat o saptmana la un seminar, extrem de interesant dar foarte obositor, cu cursuri pana seara la 12, in timpul asta s-a imbolnavit Lucas, si dupa el la 2 zile si sotul. Cand am ajuns acasa m-au luat de noua, si evident, la 2 zile am luat si eu si de atunci ma cam chinui. Am avut si febra, tusesc ca un magar, si nu stiu daca din cauza asta sau de oboseala m-au luat si niste contractii, de m-am cam speriat. Plus ca miercuri am lesinat cu sotul langa maine in timp ce vizitam o gradinita unde am vrea sa-l dam pe Lucas ...of, acum stau cuminte acasa, fara naveta si stres vreo cateva zile si o sa fie bine.

Am fost si la dublu test, totul in regula, NT era 1,4, risc scazut la toate, am vazut manute, degetele, picioruse, etc. super emotionant, dar nu ne-a zis ce este, cica 51% baietel, deci probabil ca asa o sa fie caci doctorii au experienta, daca el tinde spre baietel il cred, oricum si eu simt ca este tot baietel...
Urmatorul consult il avem pe 20 decembrie, sper atunci sa vedem clar ce este...

va pup pe toate !

PS: doctor si spital nu are sens sa va dau, caci nu mai este nici o graviduta din zona pe aici.
Nr de telefon si adresa de mail o sa o trimit insa pe mailul comun.

Am pus si eu o selectiede poze pe contul comun, cine vrea mai multe poze, are tot albumul la semnatura.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 15+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Am uitat sa va spun ca i-am zis lui Lucas de bebe...a reactionat atat de frumos incat mi-au dat lacrimile. Prima reactie a fost sa ma mangaie pe burtica si sa-mi dea un pupic, pentru bebe cica. Apoi m-a intrebat cum iese bebe de acolo, bine ca nu m-a intrebat cum a ajuns in burtica, ar fi fost mai complicat de explicat
De atunci me intreaba constant daca bebe a mai crescut si-mi spune in fiecare zi ca el o sa aiba grija de bebele meu. Nu al nostru, e numai al meu, asa zice el
Vrea un fratior si da, se bucura, dar jucariile lui de bebe nu i le da, caci "Mami, sunt ale mele, intelegi?"

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 15+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Virginia ce bucurie mare ne-ai facut azi!! Si bucuria ta a fost multiplicata de bucuria tuturor fetelor care au fost cu gandul la tine. Si e asa frumos cand suntem in rezonanta in bucurie chiar daca suntem la distanta. N-as putea descrie sentimentul pe care l-am avut cand am citit mesajul tau si cum s-a amplificat citind mesajele tuturor fetelor care au plans si au sarbatorit alaturi de tine. Bucurie e putin spus! Esti atat de curajoasa, de puternica si de pozitiva incat nici nu mi-as fi imaginat ca Dumnezeu nu te-ar fi recompensat pentru calitatile tale minunate cu un ingeras sanatos.

Anxy si mie imi era dor de tine! Chiar ma gandeam aseara cum de n-ai mai intrat sa povestesti, dar la ce tonus ai ma si gandeam ca esti la cumparaturi sau la o sala de sport ceva si n-ai timp de niste plangacioase ca noi.

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri legat de morfofetala. Daca nu mi-as pune problemele astea n-as fi eu. Probabil ca o sa fac ecografia macar ca sa-l vad pe bebe, dar desi Elly are dreptate si n-ar trebui sa ma gandesc aiurea la chestii nasoale, nu prea pot sa nu-mi pun problema cum m-as simti daca as descoperi ca are vreo malformatie pt care nu se poate face nimic, nici macar intrerupere de sarcina. Noroc ca pana atunci am morfofetala de trim I si DT si daca e vreo problema cum se banuia la Virginia aflu in timp util.

Bun venit fetelor noi, mi se pare minunat cum ati aparut in momentul acesta de bucurie in odiseea noastra si chiar mi se pare magic tot ce se intampla acum aici. Cand am intrat in Odisee nu imi imaginam ca o sa fie chiar asa de frumos si ca o sa se creeze asa legaturi puternice emotionale intre noi. Ma bucur ca sunt aici. Acum sunt foarte emotionata dupa toate mesajele voastre si desi nu plang ma simt extrem de fericita!

Va iubesc pe toate!

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Doamne, Ioana, ca eram eu destul de emotionata, m-am emotionat si mai tare citind mesajul tau. Dragul de Lucas, ce sufletel pur si nobil are el! Cica noi ar trebui sa ii invatam pe cei mici diverse lucruri, insa cand ma uit la copii mi se pare ca ei au si mai multe lucuri sa ne invete pe noi. Lucruri care uneori in viata sunt chiar mai importante decat ce vrem noi sa-i invatam.

Imbratisez sufletelul lui de ingeras mic si scump! Esti o mamica super fericita!

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Acum ca m-am potolit cu plansul de la minunata veste a Virginiei, am reusit sa va citesc mai departe.

Bun venit noilor burticute!

Aever, sa stii ca si eu aveam impresia ca nu se mai termina odata starile de rau, insa acum sunt mult mai bine. Mie mi-era zilnic greata, varsam cel putin o data la 1-2 zile, uneori si de 2 ori pe zi. Acum am redus varsaturile la 1-2 maxim pe saptamana, greata nu mai imi e aproape deloc si parca am inceput sa am si un pic de pofta de mancare. Iar nivelul de energie mi-a crescut considerabil . Sunt aproape la fel ca inaintea sarcinii, doar ca muuuult mai fericita .

Miha, noi de sarbatori venim Acasa. Nici nu-mi pot imagina Craciunul altundeva decat acolo, impodobind bradul in ajun, impachetand cadourile pe ascuns si punandu-le sub brad, terminad prajiturile pe ultima 100 de m. Imi vine sa zburd de bucurie numai cand ma gandesc! De Anul Nou mergem la socri (am zis anul asta sa fim mai echilibrati, ca de obicei stam numai la ai mei...). O sa fie tare bine, acasa intre cei dragi, rasfatati la maxim .

Elly, imi pui si mie te roooog un landou bleu pentru piticotul meu iubit pe prima pagina, si data nasterii 3.12.1985? Asa te mai invidiez cand ne zici ca fluturasul tau e asa de activ... Abia astept si eu sa-l simt...

Tigruta, ai incercat sa ii dai lui Luca ceva "leacuri babesti"? Nu prea stiu altceva in afara de ceai de ceapa si sirop de muguri de brad, insa poate gasesti ceva la Plafar? Sigur au mai putine contraindicatii decat toate medicamentele astea artificiale. A, cand eram mica mama imi mai punea pe piept un saculet cu sare infierbantata. Nu stiu daca are rabdare sa stea cuminte cu ea pe piept, poate functioneaza.

Diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

In sfarsit Virgina! Felicitari! Sa iti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei !Acum las forumul si ma apuc de treaba la servici bine ca m-am linistit

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

IOANA(asparagus),DE MULT VROIAM SA TE INTREB,AM VAZUT CA ACUM ESTI IN GERMANIA,DE UNDE ESTI DIN ROMANIA?

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

mi-am prins urechile cu picasa asta, dar am reusit sa pun si eu poze. Incantata de cunostinta fete cucuiete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Ioana, cat de scump poate sa fie Lucas! Tare m-a mai emotionat.

Imi pare rau ca ai avut atatea probleme, insa de acum o sa fie mai bine daca stai acasa.

Ramona, eu zic sa nu iti faci griji atat de mari pentru impartirea iubirii, parca esti din povestea drobului de sare . Sunt convinsa ca o sa ii iubesti enorm pe amandoi. Si daca iti pui asemenea probleme de acum, inseamna ca ai sa fii constienta si mai incolo ca nu trebuie sa faci diferente intre ei. Bineinteles ca ai sa ii tratezi diferit la inceput, pentru ca au nevoi diferite. Insa Edi o sa inteleaga asta daca ai sa ai grija sa ii acorzi atentia si dragostea cu care e deja obisnuit, si ai sa ii explici ca voi sunteti o echipa care trebuie sa aiba grija de bebe, ca uite ce micut si neajutorat e! Trebuie sa-l ingrijiti ca sa se faca mare si sa iasa la joaca cu Edi.

Diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ioana imi pare rau ca nu te-ai simtit bine! Sa ai grija de tine, si eu am racit de vreo 2 ori si nici macar n-a venit iarna ca lumea. Puiul tau e minunat! Copiii intotdeauna au un simt special de daruire, de iubire pura. Pe parcurs ce ne maturizam incepem sa pierdem din sentimentul asta, din pacate.
Felicitari pt DT!

Diana acum trec fotbalistul Data de nastere n-o mai trec. Am salvat-o in calculator pt ca lucrez la lista cu zilele de nastere in functie de luna.
Pooop dulce! Acusica o sa inceapa si fluturasul tau cu bumbaceala!

Anxy asa ma bucur cand te vad plina de viata! Exact asa ma imaginam si pe mine gravi, dar deh...daca sunt problemute, libertatea mea de miscare e mai limitata. Bine ca va am pe voi!!!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput