Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Am avut o noapte !! in primul rand Ada care a adormit la 19 s-a trezit al 22 si a fost fresh pana pe la 01.30, apoi cand s-a trezit ne-am gandit sa-i dam gris cu lapte, zis si facut doar ca dupa vreo jumatate de ora au inceput miscarile in burtica ei si a mea ca si eu consumasem ; nu stiui de la ce, laptele era uht, cutie proaspat luata ieri din real si in termen, in fine, a facut kk moale de vreo 4-5 ori, ultima tura pe la 04 dimineata cand am stat vreo jumatate de ora la povesti
Concluzia : sunt praf !!

Inapreda, nu sunt secretele furnizoarele mele doar ca ele in principal iau haine de marca la reducere si apoi le comercializeaza sau aduc si pe comanda de pe orice site din Anglia doar ca dureaza destul dem ult si poti sa ai si surpriza sa te bazezi pe o chestie si sa nu vina, eu de ex i-am comandat o caciulita de iarna mai groasa si stateam linistita ca imi vine si e ok, mai ales ca avea si niste nuante care mergeau la amblele geci si acum cand a venit coletul a constatat ca nu o mai aveau pe stoc :((.
Deci, concret daca vrei ceva, uita-te pe HM, C&A, Next, Matalan, George sau alte site-uri de imbracaminte din Anglia si trimite-mi mail cu ce ai vrea, eu il dau tipelor si ele iti raspund privitor lap retul la care iti pot aduce, vor un avans de 20% si restul la livrare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ina

vad ca ai intrebat, eu sunt cu marcel iures.
Dar sunt cu "iubitul live", :))), nu stiu cum o fi pe sticla.

Dar ce a fost la tv cu iures, ca eu ff rar ma uit?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Ilinca

ma bucur ca ne-ai povestit cate ceva din excursia la Bucuresti si ca ai gasit-o bine pe Phiphi!

Daca stiam ca vin Bianca si Robert dupa noi, iti aduceam 3 ciocolate [tot negre ] si nu mai mancam eu cca toti fulgii aia [ii lasam Biancai, ea e diva, are voie dupa 6 seara :)]. Ai fost mortala cu "parca ati venti in vizita la spital", daaaaar ce ti-am adus erau tocmai opuse unui regim de spital .

Te asteptam cu drag oricand sa revii!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Simona

Foarte bine ca ai reusit sa faci acest pas cu operatia. Am tot avut in gand sa iti scriu ca si cumnatul meu s-a operat parca anul trecut, si dupa 1 luna [in care a trebuit sa aiba grija si mai simtea un pic jena] a vazut [si vede si in prezent] foarte clar, e ff multumit. Chiar il tenteaza sa se opereze si la al 2-lea ochi.

Si, imi place f mult cand scrii ca in pofida unor greutati la serv, voi va intelegeti! Mereu am militat impotriva "tendintei" multora de a spune ca vaiii, greutatile financiare sunt de multe ori la baza nefericirii/trecerii iubirii/certurilor oamenilor. Dar uite ca nu este asa, si ma bucur sa te privesc!

Floric

eu cred ca ai luat fb pt pachet, acei copilasi se vor BUCURA sigur pentru orice cadou, pentru orice semn dintr-o viata ce lor... le este atat de departe... :(.

Monn, :(, e cam gratuita ironia ta cu fundita roz... :(.

Eu am scris chiar vineri ca nu m-am suparat, am inteles ca au fost discutii via tel, nu pe forum. Poate Bianca v-o fi sunat din inspiratie, sau din contra, la rand toate fetele din Bucuresti, ca sa afle detalii, poate a fost sunata/sms de voi, nu stiu. Eu doar preluasem din zbor, de la ea, info ca s-a stabilit o intalnire si TOCMAI pt ca nu ma suparasem, gandindu-ma ca eu am sarit vreo pagina si mi-au scapat detaliile, am si intrebat cine stie detalii, eu urmand sa plec de la birou in cateva minute si urma sa nu mai am nici net, nici telefoane. Tu cum ai fi facut in locul meu daca citeai ca una dn fete urmeaza sa se vada cu restul fetelor si tu nu stii locul, ora? Nu ai fi cerut si tu detalii? Asta am facut si eu, am cerut detalii. I-am si zis Ilincai ca nu am telefoanele voastre [eram pe drum, la volan], ci doar pe al ei, asa ca nu aveam cum sa va sun. M-am gandit ca poate o sa ma sune Ilinca de la deni acasa, cand o ajunge, sa imi zica adresa, dar, daca nu m-a sunat, ok, am stat in banca mea [ABIA atunci m-am gandit, umoristic, ca e mai exclusivista petrecerea], si am vizitat-o pe ilincu seara la "otel", cand am primit "unda verde". Chiar am fost bucuroasa ca am reusit sa ne vedem cateva min cu Ilincu, mai ales nasica lui bb3, de mult tot isi dorea sa o vada.

Nu am asteptat fundita roz, ca doar eu insami am sunat-o pe Simpli de n ori in ULTIMA milisecunda sa o iau din zbor spre Herastrau, inteleg ca sunt si evenimente aranjate din mers, asa ca eu doar am sperat [si reusit pana la urma :)] sa ma intalnesc cu Ilinca, indiferent ca s-ar fi scris macar 1 rand pe forum sau nu.

Propozitia mea de vineri cred ca era suficient de clara pt cine dorea cu adevarat sa citeasca obiectiv, scriu fara copy-paste, doar ideea: oricand putem privi inainte, daca vrem.

Fetele, asteptand sa nasca Aris, iata ce vreme frumoasa e pe aici, nu clad, insa FOARTE SENIN, si speram sa auzim numai vesti bune si incantatoare!!! Iti tinem pumnii ARIS!!!!!!

Oli

Vineri seara pe 2 dec sper ca e ok dc vin cu pachetul nostru, da? Oricum, o sa te sun din timp, ca sa ne sincronizam, sa va gasim acasa [ca telefonul tau il am in agenda, si ... macar pe tine imi permit sa te sun fara o prealabila fundita roz ]

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pentru inceput, vreau sa-i cer scuze Simonei: tocmai cand avea nevoie de putin sprijin moral, eu nu i l-am oferit. Imi pare tare rau, Simona, mai ales ca tu ai o vorba buna, mereu, pentru toata lumea!Ai motive justificate sa te superi, poate alta fata, in locul tau, nici nu ar mai fi dat pe aici, dar tu esti tu, buna si intelegatoare, si de-aia mi-e drag de tine si-mi pare rau ca am fost absorbita de ale mele, in loc sa te sustin. Oricum, ma bucur ca a iesit totul bine si ca esti multumita de rezultat!

Novus, imi pare rau de problemele voastre de azi noapte! Nici noi nu suntem mai cu mot: Andrei s-a culcat la 1.30, la sase voia desene, acum a facut de doua ori kk diareic...uite asa si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Nu am cum sa ma supar pe voi, ca imi sunteti tare dragi si intodeauna mi-ati fost alaturi la bine si la greu, se mai intampla, mai ales ca eu nu sunt nici foarte activa pe forum, e de inteles, poate de aceea dau si impresia ca nu ma destainui indeajuns, dar e doar din lipsa timpului, scriu de la munca pe fuga, dupa ce citesc multe pagini si uit ce mai am de zis, acasa ajung in jur de ora 7 si de obicei nu mai deschid calculatorul, profit de timp sa mai fac cate ceva si sa stau cu baietii mei. Dar prefer asa, decat sa nu mai intru deloc, nu as putea sa lipsesc si sa nu stiu nimic de voi

Acum imi permit sa stau ca inca mai sunt in medical doua zile. Nu va spun ce scandal am cu Luc, cand stau la pc ca vrea si el, are jocul cu ferma animalelelor si numai la el s-ar juca, il las jumatate de ora, maxim o ora, dar nu are limita si plange incontinuu cand il iau.

Ma bucur ca au mai dat pe la noi Kea si cu Manuela si sunt bine

Novus, Anaan: multa sanatate puiutilor

Si am vazut poze tare frumoase , numai enumar ca sigur uit pe cineva la cate capitole am avut de recuperat

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata
Ne alaturam si noi grupului de nedormiti azi noapte
Pe la 12 s-a apucat de plans, cand m-am dus ardea mititica. Colac peste pupaza si-a descprin si coaja de la ditamai buba cu care ne-am pricopsit in barba in weekens si da-i boceala si pe tema asta, ca nu ma lasa sa o dau cu nimic. Asa ca a adormit mititica suspinand la mine in brate.
Azi dimineata era ca noua, dar tot n-am dus-o la gradi, vreau sa o vada dr un pic azi sa vedem ce ne-o mai da.

Amalia

Mergi la inceput

Ilinca, imi pare ca tare fain a fost la Bucuresti pana la urma cu atatea fete in jurul tau

Amalia

Mergi la inceput

Simona, o sa vreau si eu detalii despre operatie, si pe mine m-ar tenta, doar ca eu is tare fricoasa. O sa-ti dau pm

Amalia

Mergi la inceput

Am fost si noi la Metro sambata, dar eu intre atatia oameni si atata aglomeratie nu ma pot hotari la nimic, asa ca n-am luat-o decat pe Belle si niste ornamente de pom. Pe Mickey nu l-am gasit, era in schim o broasca povestitoare

Amalia

Mergi la inceput