Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 18
anca_nicolae spune:
Alex
Pe langa Simona, pot si eu sa-ti dau niste detalii, desi ale Simonei s-ar putea sa fie mai apropiate de cazul tau. Unchiul meu s-a operat anul trecut la spitalul Witing, pe langa Gara de Nord, in cadrul spitalului este o sectie as zice "semi-privata" de oftalmologie, in acea sectie arata ca la policlinica privata, si instrumente, si personal, operatii sunt pe banda, zilnic, si de toate varstele, toti erau multumiti, pretul am dedus ca e de mijloc.
In plus, cred ca si Oliska are detalii, cand l-a operat pe David a 2-a oara [sau a 3-a, la clinica privata], dar la ei a fost operatie pt canalul lacrimal.
Bafta si curaj!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
anca_nicolae spune:
Ina
ar fi misto dc reusesti sa va inscrieti pt Moeciu! Si daca ar veni si tatal tau, ar fi mai usor si pt voi [aia tinerii'] sa stati noaptea la taclale' [cu noi, tot tinerii' ]
Sper sa veniti!!!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Ina ar fi misto dc reusesti sa va inscrieti pt Moeciu! Si daca ar veni si tatal tau, ar fi mai usor si pt voi [aia tinerii'] sa stati noaptea la taclale' [cu noi, tot tinerii' ] Sper sa veniti!!! Poze cu noi Deocamdata, e doar o ideo-dorinta care s-ar putea concretiza sau...nu! Tata are azi la 16.30 programare la Institutul Inimii in Cluj; astept vesti si de abia apo ii propun sau nu, cu toate ca nu mi se pare foarte fair-play pentru el: tinind cont ca nu "cadreaza" cu lumea, va fi, mai mult, pe post de baby-sitter. Iures era aseara invitatul lui Catalin Stefanescu dar nu stiu ce vorbeau; dupa fetzele pe care le facea Stefanescu, cred ca spunea lucruri interesante Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
inapreda spune:
Sanatate pasarelelor de noapte Ada si Andrei
Novus , multam de pont, da' nu-mi place sa astept 2-3 saptamini pentru "cumparaturi". Credeam ca sursele tale au marfa "pe stoc"
Oricum, simbata s-ar putea sa mergem la o zi de nastere in Cluj si, daca bugetul ne permite, voi completa atunci garderoba invernala.
Vineri se anunta o mega petrecere karaoke; dar nu-mi fac inca planuri pentru ca nu-l pot lasa pe Ian si vineri si simbata.
Ce-i cu lincezeala asta? Imi vine sa dezertez cind vad ca abia, abia scriem 2 pagini. Ne mobilizam au ba?
inapreda spune:
Roro, tare m-am distrat cu noul episod din "Toate mi se intimpla numai mie", adica...tie
Kea, fa cumva si intra mai des.
Inca astept poze cu cuscra la...Bucale!
AlexAndra_81 spune:
Anca merci, pe mine ma intereseaza operatia cu laser pt corectare dioptrii, ca eu nu par, ca port lentile de contact, da-s cam in ceata Si am o cunostinta care a facut asa ceva acum 3 luni si nu se simte bine deloc, asa ca mi-a cam pierit curajul
Amalia
simonapro spune:
Trec la micile mele caracterizari:
Denisa: o vad o persoana hotarata si sigura in ceea ce face, imi place foarte mult atmosfera lor din familie, se vede ca sunt nascuti unul pentru altul, eu ii vad in viitor si cu un baietel, sa completeze in totalitate familia lor frumoasa.
Olga: o admir pentru tot ceea ce este, o mamica tanara si frumoasa, generoasa, un ajutor de nadejde intotdeauna, imi place cum pune suflet in tot ceea ce face.
Dyana:mi-a ramas tiparit in minte cum a trecut ea peste toate neintelegerile aparute intre ea si Cristi, nu a cedat usor si a luptat pentru casnicia lor, o persoana ambitioasa, sufletista si la ce frumos l-a crescut pe David, ar fi pacat sa nu-i mai faca un fratior sau o surioara. Ce ar trebui imbunatatit, eu zic doar reactia de moment, o vad o fire mai impulsiva.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Ilinca:e inca un mister pentru mine si eu cred ca in realitate e altfel,decat cum o percepem pe forum,eu as zice ca e un pic mai retrasa, imi plac postarile ei pline de umor, cum spune lucrurilor pe nume, cum se ghideaza dupa principiile ei, fara sa asculte la gura lumii.
Pisik:eu simt ca ne asemanam ca fire, imi place mult familia lor,se vede ca sunt foarte uniti, este talentata, ce minunatii ii ies la aranjamente, mi-ar placea sa o vad ca lupta mai mult pentru visul ei, nu mi-o inchpui la un job intr-un birou, e o fire libera si creativa.
Simply: imi place de ea pur si simplu si mai ales ca si tara unde este acum, as da o fuga O vad o fire linistita, discreta si devotata. Vreau sa o vad ca se gandeste si la ea, ca mi se pare ca in ultima vreme a cam neglijat capitolul asta.
simonapro spune:
Alexandra: iti stau la dispozitie cu orice informatie. Mai facut curioasa, cum se simte rau prietena ta, ce simptome are?
Am avut si eu de vreo doua ori lentile de contact, dar nu mi s-au parut grozave,aveam momente cand ma jenau si destul de greu si cu pusul si datul jos.
Simply: te rog si la mine o poezie, ca am ramas fara