Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Mai sint locuri pentru Moeciu?
S-AR PUTEA sa vin cu Ian si cu...tata DACA:
-tata e de acord
-am legaturi bune Bistrita-Moeciu.
Floric spune:
Ina, pentru copilasii Olgai, colega mea tot 3 lucruri a luat )de fapt cred ca 3 important de inca 2 mai putin importante). Dar nu cred ca numarul conteaza ci efectul obtinut in urma primirii cadoului.
Eu am luat o bluza pt copil, o carte de colorat, o cutie mica de culori cerate, plastilina (de ne-firma), o periuta de dinti, pasta de dinti (aici ca sa impac si copilul si mama, am luat o pasta de oameni mari, cu gandul ca si copilasul are de acum 5 ani si poate l-o fi dat pe pasta normala), un pachet de servetele umede si un puzzle. Pentru mama, daca tot imi prisosea prin casa am pus o gentutza de farduri (bine, poti tine orice in ea), un gel de dus si un spray. Ca sa se bucure si ea. A, si 2 prosopele de fata.
Asta a fost pachetul meu. E prima data cand trimit. o fi bine? Putin? Frumos? Nu stiu. Eu am mers pe ideea de rezultat al deschiderii cadoului si nu pe cat de mare, cat de firma, si cat de scump a fost cadoul meu.
Cat despre asta...sa imi fie cu iertare mesajul meu dar de ce trebuie sa cauti pantaloni la firme mari din malluri scumpe? Stiu ca ma vei asemana cu doamna R. dar eu sunt adepta unor 38-uri din oras. Care au produse bunicele, in sensul ca daca ai nitel noroc (adica sa te nimeresti cand primesc marfa sau chiar sa gasesti ce iti trebuie, ca de regula acolo intri si cumperi ce iti place, nu neaparat si ce iti trebuie) gasesti produse de calitate, adica de firma mare. Adevarat ca sunt si multe made in china, sau cu eticheta de numai Monnvas o poate intelege (ca urmare a relatiei cu chinezii). Spre exemplu, in Braila, sunt cred 4-5 magazine de acest gen (bine, 38-uri sunt o gramada dar nu in toate merita sa intri) care au produse "din confiscari". Si la preturi...de iti vine sa cumperi cu boxurile...Crede-a sunt noi, cu eticheta din Nemtia sau Anglia. (Caci de aici sunt majoritate...ca firme ce retin Disney, H&M, TCM, Mini nu stiu cum).
Concluzia: Acu 2 sapt am fost intr-un magazin si am vazut pantaloni dublati (ce-i drept de ne-firma, ceva chinezesti) la 26 de lei.
Bine, cumva te inteleg caci nu ne comparam in stil vestimentar nici neam. Adica, eu daca as avea nevoie as cumpara cu felicitari pantalonii de 26 de lei decat de 80 de la magazinul firmei XXXX.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mai sint locuri pentru Moeciu? S-AR PUTEA sa vin cu Ian si cu...tata DACA: -tata e de acord -am legaturi bune Bistrita-Moeciu. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, mai sunt locuri !!!!!
E o idee grozava !
Pachetul meu pt copii contine un set complet de imbracat adica blugi + hanorac + bluza apoi un set de chestii ingrijire adica gel dus si sampon, servetele umede si niste jucarele, de plus si altele iar pt mama tot ceva de ingrijire personala
Prietena mea a luat o pijama , gel dus + sampon de copii, periuta + pasta dinti, puzzle si inca ceva jucarii
Eu imbracaminte comand de la furnizoarele mele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Floric, asa mi se pare si mie "frumos"/"corect": sa mergi pe impactul deschiderii cadoului dar eu nu ma gindisem inainte Am cumparat, "convulsiv", ce i-a placut din prima si...am terminat bugetul! Mi se pare frumoasa "febra" despachetarii mai multor cadouashe, impachetate cu grija.
Vad ca si tu si Novus ati luat si produse de igiena; eu nu am luat, gindindu-ma ca mie nu-mi place sa primesc din astea Si nici pentru mama n-am luat nimic. Cred ca n-am citit bine mesajele Olgai O sa vad miine, poate mai reusesc sa iau cite ceva.
In ceea ce priveste 38-urile: in Bistrita sint o gramada dar eu n-am gasit never ce spui tu acolo; la noi, acest gen de magazine sint tixite EXCLUSIV cu marfa chinezeasca din materiale de calitate indoielnica. Outlet-uri sint si la noi dar pentru adulti (si de cind 95% din bugetul meu "de tzoale" l-am donat, bucuros, lui Ian, sint clienta fidela a acestor magazine ); pentru copii nu este nici macar unul Din Cluj ii cumpar -pe rind, nu toata garderoba pentru un sezon o data- in principal din cauza ca TOATE magazinele de la noi nu au hainutze de calitate; adica, nici macar pijamale de bumbac nu gasesc. Presupunind ca gasesc ceva sa-mi placa cit de cit, se strica la prima spalare. Ori, ce-i iau de la Cluj, rezista pina ii ramin mici; de exemplu, acum, prin casa sta cu "pantaloni de apa adinca" in perfecta stare (nedecolorati, nescamoshatzi) de cind avea el chiar si 12 luni! Celelalte hainute, cind ii ramin mici, le fac cadou la copilashi mai mici si sint in stare impecabila.
Novus, furnizorii tai sint secreti?
PS. Floric, sper ca nu ai inteles ca o desconsider pe doamna R. Pur si simplu, voiam sa-i iau ce ea nu-si cumpara, de obicei. Sa-i fac o bucurie pe care nu si-o permite. Sau, daca si-o permite, considera ea ca "nu se merita".
simonapro spune:
Bun regasit, fetelor!
In primul rand La multi ani fericiti LUCIA si M_MONIQUE
Mai mult de o saptamana nu am avut voie la calculator si la tv, dupa interventia la ochi, apoi cateva zile nu mi-a mers netul.Abia acum am reusit in mare sa recuperez, ca tot ati spus ca nu ma destainui, sa va zic ca am fost usor dezamagita, ca nu mi-ati dus dorul si ca nu ati intrebat de mine , dar din fericire imi trece repede supararea, mai ales cand am vazut caracterizarile voastre, va multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase
Sa va zis ca operatia la ochi a decurs bine, primele doua zile a fost mai rau decat ma asteptam, mi-au lacrimat mult ochii si nu am suportat mai deloc lumina, apoi mi-am mai revenit, acum zic eu ca vad ca inainte cu ochelari, ca erau dioptrii putin mai mici decat aveam eu, per ansamblu a meritat efortul si sunt multumita, inca nu m-am dezmeticit si inca mai imi caut ochelarii uneori
Imi pare tare rau ca nu am apucat sa ma vad cu fetele din Bucuresti, am fost un dute-vino Constanta-Bucuresti si cand mi-am mai revenit dupa operatie a venit al meu sot si m-a luat acasa.
Ca sa fiu in trend, nu sunt intr-o forma tocmai buna, dupa ce ca eram eu dezamagita de munca mea, acum a inceput si al meu sot, trece printr-o perioada grea, le intarzie destul de mult salariile si mai are si doi sefi stresanti pe cap si uite asa ni se face un dor de duca, dar incotro
Slava Domnului, cel mai important e ca suntem cat de cat sanatosi si ne intelegem bine.
Probabil Luc a simtit tensiunea de saptamanile astea din familie, ca iar s-a intors la obiceiurile lui, de bine ce se mai linistise si e mai neascultator si cu ceva crize, dar sper sa fie doar o perioada, ca in rest e tare dragalas.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Revin maine, ca resimt oboseala la ochi, sa termin si restanta la carasterizari.
noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Simona, ma bucur ca la capitolul cel mai important stati bine: sinteti sanatosi cu totii iar operatia ta a fost un succes!
Profesional, te inteleg pentru ca eu am cel mai nashpa job din lume: no-job-ul Sper si cred ca iti vei gasi, cu siguranta ceva mai pe pohta inimii tale.
Bianca2503 spune:
Neata cu noaptea in cap!
Simona sa stii ca eu chiar m-am gandit la tine. Sunt sigura ca toate am fost aproape de tine cu un gand dar nu "ne-am scris" aici.
Vladimir s-a trezit la 6 plangand ca nu vrea biscuite (visa el ceva) dar ca vrea iaurt. Asa ca m-am conformat si la 6 manca iaurt cu dulceata.
Floric spune:
Fetele, cum mai tam cu tocaneala? Ca s-a fasait mi-am dat seama, dar macar s-a terminat? Ca sa stiu si eu ce sa fac? O dau la ”bun de tipar”?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel