Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Saluitare! Novus, suntem asa si asa. Nu e chiar in elementul sau, a mancat tare putin azi si a fost miorlait. De kkcit s-a kkcit doar o data, dar ceva il deranjeaza si nu stiu exact ce: sa vedem ce-o fi cu varsatul de vant, ca la gradinita sunt cateva cazuri, plus cateva de pojarel |
Sanatate multa lui Andrei !! sa speram ca nu e nimic grav !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Da, Novus, cretinii aia o trageau intentionat de par...si tare, iar fetita, biata de ea, nu scotea un sunet, doar incerca sa se apere. OF! Am vrut sa-l chem pe nenea de la paza sa-i ia la intrebari, dar au disparut rapid, monstrii naibii!
chatonel spune:
mna seara tufete
kea, bine ai mai trecut pe la noi
aris, bune vestile, bune-bune! tine copilul la caldurica, ca uite ce friguri sint... cred ca vrea si el sa vina dupa unirea romaniei, ce sa cate inainte? :))
anaan, pentru fetita, bine ca le-ai zis parintilor ... poate cauta in dex cuvintul si invata definitia, ca nu cred ca il aveau in vocabular
andiarororororo, buna berea, bun si vinul :)
copiii mei plecara in vacanta, deocamdata io ma dau pe net... m-as fi dus la film iar, da' nu am kef de inghesuiala, asa ca merg miine seara.
ilink, frumoasa plimbare facusi la bucale, bravo
Ilinca_M. spune:
Vaaai, Anaaan, ce idiotzi, cu atat mai infiorator cu cat s-au "grupat" ambii cretinoizi, auzi, sa tabere AMANDOI pe ea, de-astea cu o mama cretina si un tata ok sau invers am mai vazut, dar asa scena cu doi parinti impotriva unui copil, cred ca niciodata Ce m-a intors pe dos relatarea ta
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Da, tufete, la cum am remarcat io ajunsa acasa o a treia noapte fara mine ar fi fost chiar ok pentru Phiphi si huzband, dar nu va zic ce mila m-a apucat cand a inceput sa se foiasca pe la 3 noaptea (ceea ce e super, prima trezire de la 23 incolo!) si am vazut ca-si vara resemnata degetele in gura, sa se aline Si cand o inceput sa suga in somn si sa geama la fiecare "gal-gal"... Uof, ce dor mi-a fost de ea!
Da' va zic sincer ca pe cat de deprimata si fara chef am plecat pe atat m-am simtit de bine in "voaiaj", exceptie ingrijorarea si dorul de Phiphi din fundal...dar stiam eu ca e pe maini bune!!! Si eu la fel!:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Da, Novus, cretinii aia o trageau intentionat de par...si tare, iar fetita, biata de ea, nu scotea un sunet, doar incerca sa se apere. OF! Am vrut sa-l chem pe nenea de la paza sa-i ia la intrebari, dar au disparut rapid, monstrii naibii! |
No, m-ai intristat si pe mine, tampitii dracului !! vai vai
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Hola!
Noi tocmai ne-am intors de la Cluj; ne-am dus fara Ian; prima data cind mergem la Cluj fara el L-am lasat acasa pentru ca ne-am dus "sa tirguim" echpament de iarna pentru el si, ultima data cind am fost, am vazut ca nu prea i-a placut : sintem vesnic pe fuga noi si cu chef de joaca el, asa ca am considerat ca ne miscam mai repede fara el; in fine, a fost si rau si bine; bine pentru ca, intr-adevar, a fost mai comod singuri si rau pentru ca nu am reusit sa-i iau cite mi-am propus. Sint scumpe ca naiba si bugetul e limitat ; nu m-am putut abtine si i-am dat deja ce-am tirguit pentru Mos Nicolae In rest, am luat o tinuta mai festiva, caciula, manusi, salopeta de schi si geaca. Imi mai trebuie inca o geaca impermeabila si o gramada de pantaloni grosi. Si incaltaminte de iarna.
Din ce magazine luati pantaloni grosi? Din aia dublati? La Zara nu aveau decit un model si nu era marimea lui Ian. Dar incaltaminte imblanita SI faina? Dar instalatie de brad cu trenulete ati vazut pe undeva?
Pup.
PS. Monn, multam Iti mai scriu.
inapreda spune:
Tufete mai am o rugaminte "in stilul meu" : pliz, pliz, pliz, spuneti-mi ce contin pachetele vostre pentru copilasii Olgai Miine il trimit si eu si nu sint sigura ca am luat...bine.
inapreda spune:
Sa va zic si de unde provine rugamintea me: io am luat 3 chestii si am epuizat bugetul si acum ma intreb daca nu trebuia cumva sa iau mai multe chestii mai marunte, gen carioci, carte de colorat, plastelina etc in loc de DOAR 3 lucruri. Voi cum ati procedat?