Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hai ca mai scriu pana ma lasa Phiphi.
La Bucale a fost foarte bine, am ajuns rupta dimineata la 8 fara vreo 20, dupa paishpe ore cu trenul, la vagon de dormit, dar cine a mai putut sa doarma dupa ce a auzit copilu' plangand la telefon? Vreo 4-5 ore cred ca am dormit totusi, cu intreruperi.
De la gara am mers direct la reuniunea de proiect, cu 2 metrouri si pe jos, a fost placuta plimbarea, dar vremea mohorata si frigul nu prea m-au lasat sa ma bucur de priveliste
Reuniunea a durat pana dupa 17, cu pauze de cafea si de masa tinute tot acolo, la Scoala Centrala (interesanta cladire pentru o scoala!)
En fin, de la Scoala Centrala m-a cules Monnvas cu taxi-ul si am plecat direct la Denisamada.
Tufete, Monnvas asta e o fetishcana mai ceva ca-n poze. Adica desi in poze e foarte frumoasa, in realitate e chiar mult mai frumoasa, va dati seama? Care o cunoasteti normal ca va dati seama Si e indecent de tanara ca aspect, zici ca-i o studenta dar una de-aia boboc fresh
Enjeniurul e taaare simpatic, hazliu, pus pe sotii...si inalt!
Mno, la Denisamada ne-am intalnit cu gazdele, normal, cu Pisicii, toti cu copiii aferenti desigur. Au mai fost niste personaje importante si anume incredibilele, delicioasele: the placinta naPRAZnica by Munica si prajitura cu dovleac by Mada. Era si cu mar dar de-aia mancasem la reuniune:))))
Pisica (de-adevaratelea, nu Pisik:))) m-a lasat intai sa o mangai, apoi m-a stuchit. Toto mosneagul in schimb m-a lasat sa-l dragalesc
M-am distrat bine acolo, copchiii erau mortali, nu ma saturam sa-i privesc N-am stat tare mult din mai multe motive:
- trecusera vreo 26 de ore si atunci am inceput sa resimt "tenziune" intr-o milka (cealalta n-avea nicio treaba, dar cam asa a fost de cand am nascut, stangul a fost mereu mult mai harnic:))); abia asteptam sa ma rezolv sub dush (ha, in ce hal suna, nu?:))))))
- de cate ori tropaiau copiii prin camera mi se facea dor de Phiphi, tot imi inchipuiam cum s-ar fi jucat cu ei Mai ales ca Ana de Pisik mi se pare ca seamana teribil cu Phiphi la multe gesturi, mutre, sunete scoase...Iar Adelake cand s-a incruntat o data si-a privit pe sub sprancene zici ca am vazut-o pe Sophia:)) (bine, Phiphi face asa "la bashcalie", Adela era f. serioasa:)))
No, am ajuns la otel (nu dezvolt episodu' cu taximetristul; bai, io cu taximetristii de Buc nu m-as obisnui in veci, imi vine sa le dau shuturi in oo, sunt de-o obraznicie si-o ghiolbanie rare, mai ales cand ii compar cu astia de la BM), dupa dush mi-a pierit somnul, mi s-a linistipt pieptu' de arama...am sunat-o pe Anca. A venit prompt cu o tinerica inaltutza, dragutza, care ma privea asa de fix ca nu stiam unde sa fug (la geam erau gratii:)))))). Nu stiam de ce ma fixeaza asa cu privirea, parca eram un gandac in insectar:))). Apoi mi-am dat seama ca stia forumu' si cunostea toate personajele de aci, deci si pe mine:))). No, i-a explicat Ancai niste notiuni de Logica foarte foarte clar si frumos (Anca, ai inteles pana la urma?:P:P)) deci chiar si-a meritat 10-le din lucrare.
Apoi au plecat si io am inceput s-o pisalogesc la cap pe Bianca, ea tot incerca sa ma momeasca cu "cafeaua de dimineatza", nu fratzica, mie-mi trebuia "berea de seara" si vroiam neaparat s-o cunosc, nu puteam io risca s-o las pe dimineatza cand cine stie ce putea interveni:)))
S-au indurat de mine si au venit, Bianca si Robert+ un rucsac de bere:)). Bai, is asa de simpatici, parca-i cunosteam de-un secol, Bianca e o fatuca ce arata de freo 22 de ani iar Robert maaaximum maximorum de 30 si cica-i mai mare ca mine. No, io zic ca ne-am distrat, adica io una am ras bine, mi-a placut foarte foarte mult de ei, chiar as fi vrut sa stea mai mult dar Bianca era nemancata si bauta pe stomacul cam gol:))). Mno, Bianca radea de noi ca suntem batrani, noi radeam de ea ca e prea tanara...Bianca, lasa, c-o sa-ti facem noi o lista cu ce trebuie sa inveti ca sa nu mai pari asa de tanara si ghici cu ce incepem? Cu "Ieremia cu oishtea-n gard" si "plavan"
No, apoi m-am culcat, dupa ce am aranjat frumos pe masa cutiile goale de bere...Cand am plecat din otel au venit colegii sa-mi bata in usa, le-am deschis larg si abia ma abtineam sa nu rad ca am vazut ochii fostului meu dirig atzintiti pe cutiile de pe masa, era in stare de shoc, zice:"ce-i cu berile alea?" La care eu, chinuindu-ma sa fiu serioasa:"le-am baut!". El, cu o voce pitizigaiata de disperare:"pe toate?!" Zic eu:"da, mi-a fost tare sete, si in plus sunt alcoolica:))) In fine, l-am lamurit apoi ca am fost 3 persoane la 6 beri, foarte decent si rezonabil:)))
Amu chiar ma duc sa-mi beau cafeaua ca nu mai vad bine!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bre, ce-i cu linistea asta p-aci? Sunteti toate la Metro?

No, sa va povestesc si eu. Dupa ce vineri dimineata am lasat injinerul plangand la gradi - dupa 3 luni imi face figura!! - am avut o zi f***, am dat test si am prins un chinez cu caietul in banca , noroc cu Ilinca si cu fetele vesele. Bre, ILINCA tre' sa arate si ea buletinul la intrarea in club, nush cati ani are (ea se lauda ca peste 30), dar arata f bine!! Si la mutra, si la silueta, iar satenul o prinde de minune. Fiu-meu imediat s-a bagat la un cucu-bau cu ea. Io n-am vazut dihotomia Ilinca-Laura, ci numai o Ilincalaura obosita si un pic ingrijorata si cam topita de dorul Sophiliciului. Recunosc ca m-am abtinut sa n-o pup de teama sa n-o sochez. Al'fel, dac-o ascultai, era aceeasi Ilincalaura savuroasa de pe forum.
Ilincalaura s-o retras destul de devreme si restul... cand pune Mada filmarile. Nu zic decat ca picii au facut show, initial pe Gummy bear, apoi fara tv, Pisikul a fost de ajuns.
Mada e o gazda buna, dulce, nici urma de raceala, din contra, e o fiinta foarte calda si foarte prietenoasa. De prajituri nu zic nimic, ca au fost rase instantaneu.

Am vorbit cu Ilinca la tel de mai multe ori zilele astea si amu mi se pare... hai sa nu zic vorbe mari, c-o cunosc, dar ca prinde contur.

Cat despre taximetristi, nush, o fost ceva in atmosfera, ca si ala cu care am luat-o de la Scoala centrala era un ametit, ca sa nu zic talhar.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ieri am fost si la targ, unde m-am vazut cu Bianca. Bre, e indecent de frumoasa fata asta! Trebe bagata in colivie! (scria pe Hotnews ca in Arabia Saudita e un proiect de lege ca femeile cu ochii frumosi sa fie obligate sa si-i acopere. Ei, acolo Bianca ar fi acoperita cu cearsaf din cap pana-n picioare) Si e si simpatica si dulce si desteapta, na, d-aia imi place de ea. Imi pare rau ca nu era si Vladimir, ca se lasa cu o hahaiala...

Fiu-meu cel intelectual ce putea face el in targ? Sa alerge, bineinteles, la un moment dat l-am si amenintat ca-l pocnesc daca o mai sterge pe neanuntatelea. Bineinteles ca dupa atata alergatura a adormit in taxi pe drumul de intoarcere.

Azi, iarasi, veselie mare, prin urmare mi-a mancat ficatii. Ca de obicei, cand eu am de lucru pe el il apuca "nu domim", "vleau sa ne zucam" si alte asemenea. Ba chiar ma face sa si rad cu replicile lui, io incerc sa ma infoi la el si ma smechereste de-mi trece si mama supararii. A dat cu o sticla de plastic intr-un musafir azi. Il certam: "ai facut o prostie mare". El de colo: "nuuu, doar o prostie mica".

Gata, no more talking, randul vostru!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai, da' ce e aci, greva?! :P
Am reusit sa dobor balaurul la pranz (cu chiu cu vai si scandalau, ca nu ma lasa nici pe mine sa zac in pat si muream de somn si frig asa ca m-am nevrozat si am emis niste racnete pana a binevoit sa se culcuseasca- n-as fi insistat, dar se vedea pe ea ca lesina de somn!!)
Am dormit si io ca valiza-n gara si pe cand ma trezesc la 17, ce vad: nicio miscare la club.
Am corectat cu mare efort telectual un rand de lucrari, intru iar...a mai spalat Monnvas onoarea clubului...Da' unde sunteti, tufete, v-ati bagat si voi la un cucu-bau?:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Seara buna,

Cum nu aveam ce "ceti" pe forum si nici alte chefuri, m-am bagat la un "Chicken Invaders 4 Ultimate Omelette" ... am omorat la gaini de ma dor "deshtele".

Frumoasa intalnire ... pe la Bacau cand treceti ?
Am fost un pic la aer cat sa nu zic ca am iesit azi... in rest, plictiseala mareee, ma duc sa ma trantesc pe jos cu Stefan...
Tre sa mai caut un joc captivant pentru zile plicticoase pana vine sotul... nu stiu dar nu am chef de nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Nu suntem la Metro, am fost ieri, azi trebuia sa mergem cu Anaan dar nu a mai venit si tare rau ne-a parut

Asa ca de dimineata am mers la locul de joaca unde m-am distrat ca s zic asa de supraveghetoarea de acolo, o fetiscana de 21 ani interesata mai multi de tatii copiilor ca in rest era aeriana rau si plictisita mama mama !! cand i-am zis ca eu raman acolo a benoclat niste ochi apoi s-a bucurat ca a scapat de grija picilor pe care i-am distrat eu
Apoi am umblat pe afara ca tocmai iesise soarele si acum Ada s-a culcat de seara , sper sa nu doarma mult

Ilinca
, mi-a placut relatarea aventurii bucurestene, sper sa te revad degraba si eu ca daca ma gandesc bine ne-am vazut de 2 ori dar am stat la povesti destul de putin poate de aia am aderat si eu repede la dedublarea ta
Nu te-ai razgandit cu Moeciu ?

Monnvas, tare Injineru' !! si de tine mi-e dor la o poveste langa o cana de vin fiert , nici tu nu te-ai razgandit ??

Anaan, ce faceti , sunteti ok ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Saluitare!

Novus, suntem asa si asa. Nu e chiar in elementul sau, a mancat tare putin azi si a fost miorlait. De kkcit s-a kkcit doar o data, dar ceva il deranjeaza si nu stiu exact ce: sa vedem ce-o fi cu varsatul de vant, ca la gradinita sunt cateva cazuri, plus cateva de pojarel

Azi am fost pana la Lidl si am asistat la o scena care mi-a stricat toata ziua. O fetita de vreo patru-cinci ani era acolo impreuna cu parintii ei, un el si o ea foarte aranjati si dichisiti si nu de prin zona. Fetita la fel: foarte draguta si frumos imbracata. Cand au vrut sa iasa din magazin, fetita a nu a vrut sa-si puna caciula si atunci au luat amandoi parintii niste mutre incrancenate si au inceput sa o traga amandoi de par...groaznic mi s-a parut! Si dezgustator...si nici nu mai stiu in cate alte feluri. Le-am zis "Sa va fie rusine!", mi-au aruncat o privire plina de ura si au taiat-o rapid. Oribil!

Mergi la inceput

Ilinco, uitai sa-ti zic : ma bucur ca nu ai avut probleme cu laptele , ma gandeam eu ca nu renunta Sophihi asa usor !!
Vezi ca ai si un PM !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Azi am fost pana la Lidl si am asistat la o scena care mi-a stricat toata ziua. O fetita de vreo patru-cinci ani era acolo impreuna cu parintii ei, un el si o ea foarte aranjati si dichisiti si nu de prin zona. Fetita la fel: foarte draguta si frumos imbracata. Cand au vrut sa iasa din magazin, fetita a nu a vrut sa-si puna caciula si atunci au luat amandoi parintii niste mutre incrancenate si au inceput sa o traga amandoi de par...groaznic mi s-a parut! Si dezgustator...si nici nu mai stiu in cate alte feluri. Le-am zis "Sa va fie rusine!", mi-au aruncat o privire plina de ura si au taiat-o rapid. Oribil!

Aoleu Anaan, cum adica sa o traga de par ??!!! intentionat ???? no, cred ca ii trageam si eu de par, idiotii dracului !!
Vai cand vad din astea , instantaneu ma turez si imi vine sa plang de mila copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, ma bucur ca voiajul "capitalist" s-a lasat cu mai multe placeri decat neplaceri si ca Sophiphiul a trecut cu bine peste absenta ta.

Mergi la inceput