Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Fete dragi,

Eu iar am avut extrem de mult de munca si am niste dureri de spate de nu imi vine a crede (de la statul pe scaun 10 ore sa fie????)

Olga, multumesc pentru descriere. Pot sa va spun ca avem prieteni buni care pentru ca de 7 ani imi zic puiutza, atunci cand Radu ii trimitea la Cristina sa ia ceva, nu stiu cine este Cristina.....
Aerlilian, streeperi????? pai vrei sa fac infarct? nu rezistam eu foarte mult si bine nici inainte de sarcina, dar acum cand simplul strans in brate a devenit un gest de o tandrete uluitoare.... asta apropo si de cat de emotionant a fost momentul tau cu sotul tau si de emotia resimtita....
matza poate ne vedem si stam mai mult de vorba decat la intalnirea pe care am avut-o marti; noi chiar putem sa luam pranzul impreuna sapt viitoare... si asa am mai multe lucruri sa te intreb. Apropo, ai intrebat cumva la Sanador daca iti poti aduce medicul tau?
Alina La multi ani pentru surioara ta!!!
Si aerlilian, si eu sunt dezamagita de cat de prost crescuti sunt unii. Eu de vreo doua ori (pentru ca circul numai cu mijlocul de transport in comun) am ajuns plangand acasa, pentru ca efectiv m-au calcat in pucioaresi s-au imbrancit ca vitele (sa ma scuze bietele animale pentru comparatie) fara sa se uite ce au in stanga si in dreapta.... Bineinteles ca mi-a picat pe sotul meu "numai voi sunteti de vina, ca nu faceti nimic, voi barbati in toata puterea, de atatea ori am vazut cum nu se implica si nu ar scutura nici unul cate un animal de genul celor descrisi mai sus" si ca "noi nu avem masina si eu trebuie sa ma chinui in halul asta, da copii vrea" etc, etc printre lacrimi siroaie. Iar altadata, cand o femeie i-a facut observatie alteia ca sunt insarcinata si ca ar putea sa imi dea locul, cel mai potrivit raspuns pe care a putut sa il de-a tipa a fost: "da ce, am lasa-o eu gravida??". No comment!
Si eu imi fac griji pentru Cati, sper sa fie bine!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Din gresala am trimis mesajul fara sa vreau, mai aveam de scris... Dar cum nu mai pot sa fac doua lucruri in acelasi timp, am realizat ca am trimis mesajul si am uitat ce vroiam sa va mai spun!

Oricum, va pup pe toate si va doresc o seara minunata!

Aaaaa mi-am amintit, nu stiu cum de voi nu dormiti ca eu dorm lemn de la 22:00 la 06:30, fara pauza de pi..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Astazi m-a luat foarte tare melancolia si mi-am adus aminte de voi, de fapt am mai intrat din cand in cand sa vad ce fac prietenele mele de la aspirante dar nu am scris nimic.
Va multumesc ca ati scris la inceputul capitolului ca am ramas aproape de voi si va doresc multa sanatate si sarcini usoare in continuare.
Citindu-va pe voi imi imaginez cum as fi fost si eu acum cu burtica, am terminat tratamentul dupa extrauterina si periada de protectie si acum sunt in a 2 luna in care avem liber la conceptie, sper sa fie bine sa raman repede graviduta si sa fim sanatosi.
Va pup si aveti grija de voi si burticile voastre.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

MIHAELAFALT tinem pumnii sa fie cu 2 liniutze urmatorul test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Mihaelafalt mult optimism, vad ca nu iti lipseste. F bine ca ai intrat pe la noi, te mai asteptam cu vesti bune.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Asa sa iti ajute Dumnezeu

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza burtici cum a fost cu somnul la noi binishor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Sa nu-mi fie de deochi, dorm de cateva zile ca valiza in gara.
Daca ma scol la pi, bine .. daca nu .. e si mai bine!

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, am intrat repede sa va spun ca S-A NASCUT PRIMUL BEBELUS DIN ODISEEA NOASTRA!!!!
Am primit aseara urmatorul SMS de la Beatrix:
"Sven a sosit azi la 19.20! 28 de saptamani, 1250 gr, respira singur! Mama si bebe sunt bine!"
Bun venit pe lume, bebe Sven, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-ti bucuri familia!
Beatrix, refacere rapida, sa ia bebe repede si bine in greutate ca sa va puteti intoarce acasa cat mai curand!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Miha, suntem toate cu gandul alaturi de tine si asteptam vestile bune !

Am dormit si eu bine noaptea trecuta, ca un prunc. Nu-mi vine sa cred ca de azi mi-am adaugat 3 la semnatura. sunt in 30 de saptamani. Ce repede trece timpul.
Alice, sa nu te superi pe mine dar mi-am dat seama dupa ce am plecat de la restaurant, pai mai mama de bulgarasi, astia te programara la taiere exact de ziua de Ignat!
Daca te ajuta cu ceva eu am fost operata de apendicita acum 22 de ani tot de Ignat si nu am avut probleme. A fost insa jale in lumea porcisteneasca.

+30

Mergi la inceput