Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Imi cer scuze ca am intrat abia acum ca sa va dau vestea, insa aseara am uitat telefonul in geanta si nu l-am auzit, am descoperit mesajul abia cand ma duceam la somn si nu m-am mai intors la PC. Am fost si sunt in continuare fff emotionata...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Puiutza, nu am intrebat la Sanador si-mi pare rau. Tu vrei sa nasti prin cezariana sau natural? Pentru ca daca vrei natural exista sansa ca doctorul tau care are garzi la Bucur sa nu poata veni. Oricum, ai naste cu medicul de garda si toti sunt buni acolo.
Si eu imi doresc sa nasc cu doctorita mea dar conditiile de acolo sunt atat de bune si oamenii au o mica aura deasupra capului si-ti zambesc cu atata blandete si intelegere si te linistesc atat de mult incat as naste cu oricine atata vreme cat as fi in incinta spitalului.
Normal ca ne vedem saptamana viitoare, abia astept

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

FELICITARI BEATRIX UN BEBE SANATOS PLIN DE VIATA SI MANCACIOS
REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM SA NE IMPARTASESTI BUCURIA VIETII CARE AI DAT-O PUPAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bine ai venit bebe Sven! Yupeeeeeeeee!
Sa fie sanatos si norocos impreuna cu mamica lui draga si sa-i vedem pe amandoi intorsi acasa cu bine ! Doamne Doamne sa aiba grija de ei si sa-i ocroteasca.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

extraordinar!!!! Sven bine ai venit, sa fii sanatos si sa cresti repede mare! iar tu, mami draga, felicitari, sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Multumesc fetelor.
Matzaila imi pare bine ca te simti bine si ai si glume in program referitor la ignat.
Felicitari noii mamici si bebele sa fie un papacios cuminte si frumos.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Doamne, nu-mi vine sa cred, primul bebelus din odiseea noastra! Ce emotionant!
Lexi, am crezut prima oara cind am vazut motatele ca ai gresit odiseea !
Beatrix, refacere rapida , sa fiti amandoi sanatosi, si sa ajungeti cit mai repede acasa!Asteptam vesti de la tine cind te vei simti in stare!
Primele motate din odiseea noastra! Nu-mi vine sa cred!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 29+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Matza, eu nu mai stiu ce vreau pe lumea asta! Ultima varianta era nasterea naturala... Cred ca dau si eu o fuga pana la Spitalul Sanador (cel din Victoriei) sa vad ce informatii mai obtin. Este la doi pasi de mine, efectiv ma uit pe geam si vad spitalul.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

uau

beatrix, iti urez refacere rapida, bebe sa ia repede in greutate si sa nu aiba nici nici un fel de probleme. Felicitari, mami!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Mihaela te si eu sunt alaturi de tine si ma bucur tare ca ai intrat si nu ne-ai uitat. Iti doresc sa primesti vestea minunata cat mai repede si te bucuri la maxim de fiecare clipa pe care ti-o ofera aceasta perioada.

26+

Mergi la inceput