Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

OLISKA sincer nu-mi doresc sa nasxc natural asa k negociez cu bebe in fiecare zi sa stea asa, dr meu vrea sa nastem natural k e mai bine pt corp etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara burtici!
Matza, bravo! Sunt intr-u totul de acord cu tine si subscriu si eu la tot ce ai scris despre "actele de caritate". Ai grija cu singerarile, ar trebui sa-ti suni dr.
Oli, atunci ar fi mai bine sa aleg un copilas , pe care nu l-a ales inca nimeni, nu? Ca sa aiba toti parte de cite ceva. Si eu tot zic ca o sa-mi fac sedinta foto, mie mi-a zis ca o sa vina acasa. Numai ca nu stiu cu ce sa ma imbrac, nici eu , si in plus as vrea sa ma duc la coafor sa ma aranjez inainte.
Annesi tu ziceai de fasole cu ceapa? Ieri mi s-a facut si mie pofta de fasole, asa ca azi am prestat un bors de fasole, mincat cu ceapa rosie , si pe urma fasole la ceaun cu carne de vita.
Caty, sper ca esti ok.
Abia astept, maine ar trebui sa-mi soseasca patutul, salteluta si pernuta de gravide. Abia astept.Sunt curioasa cum e salteaua, cica e cu cocos si hrisca.
Apropos, lamuriti-ma si pe mine de unde trebuie sa luam adeverinta ptr sotiorul meu, ca sa beneficieze de acele 10 zile alaturi de bebe si de mine? De la medicul de familie? Ca am intrebat-o si a zis ca ea nu stie nimic, sa-i aduc printat de pe internet sa vada despre ce vorba.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

OLISKA sincer nu-mi doresc sa nasxc natural asa k negociez cu bebe in fiecare zi sa stea asa, dr meu vrea sa nastem natural k e mai bine pt corp etc etc

Ahaa...deci iti convine

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Mai vorbaretelor!
Cand vad saptamana cu 3 in fata... mi se pare incredibil. Mie mi-a zis ieri moasa care imi monitorizeaza sarcina (masoara abdomenul, ma canateste, tensiune etc) ca mi-a crescut f putin burta. Asta am vazut si eu
La noi in sat au fost niste ploi impresionante. Au avut ca urmare 5 victime mortale dintre care un baiat roman. Nu vreau sa va intristez, ma mir doar de viata asta, ieri era insorit ca parea minciuna ca s-a putut intampla asa ceva

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Happymummy atunci alegeti un copilas din lista Sa-mi zici daca iti vine vreo idee cu imbracatul.

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Va invidiez, intalniri, targuri etc. Eu acasa si la supermarket, asta e mai toata activitatea mea
Lasa ca poate la anu' facem si noi intalnire la Bv si voi ajunge si eu

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ghiulten..da, de la medicul sau de familie.Dar scoate-ti legea de pe internet, sa i-o bagi sub nas, ca s-ar putea sa nu stie legea

Imediat o trecem pe Alice la "taierea mielului"

Alinutza

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Vai Lady ce ma mai distrez eu de una singura pe topicul acela cu "Ce traznai a mai facut barbatu'meu"
Multumesc de link

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bianca, tragic ce povestesti ca s-a intamplat la voi din cauza ploilor..Doamne fereste..

Ligia ce te "invidiez" ca faci asa des ecografii Ma bucur ca totul e bine, ir daca tu iti doreesti cezariana, atunci ma bucur ca nu sta bebe cu fundu' in sus

Ileana Si voi mi-ati lipsit azi
Si eu am folosit garmastan pt sani si mi-a facut tare bine. Apoi foloseam bephanten-unguent, ca pe Sara nu a fost nevoie sa o dau decat ff putin la fundulet cu el. Si dr peditru mi-a spus ca il pot folosi si eu pt sani, e emolient.
Acum o sa imi iau deja garmastan ca am sfarcurile ffff uscate... Presimt ca o sa am iar probleme din cauza asta, asa ca e bine sa fiu pregatita.

Apropo, mi-am luat deja de la farmacie 2 cutii de vigantol, ser fiziologic pt nas, batista bebelusului (e oferta la helpnet- de la 60 la 40 lei), lotiune de spalat si lotiune hidratanta de la Uriage (astea le folosesc si pt Sara).
Vreau sa mai iau un ulei pt masaj (probabil cel cu lavanda de la jonhson).

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Done...ALICE

Mergi la inceput