Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

si ca tot lucrez de zor la bagajul de maternitate, am vazut ca pe lista multor mamici apare crema pt sani. voi ce creme ati folosit sau ati achizitionat?

Anne 32+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

annesi te inteleg...si eu merg saptamanal ba la diabetolog ba la gineco, spat viitoare trebuie sa merg la amnandoi

garmastan am folosit eu prima oara

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 26+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Annesi, macar sa ma certi pentru toata fapta, am mancat prajeli picante de la KFC.....
Nu, am spus ca mananc doar salate si fructe nu salate de fructe. Nu o sa mai mananc nimic prajit, doar mancare sanatoasa ca m-a complesit vinovatia.
Ce ciorbita ai mancat?

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Annesi...pentru 33 sapt. ai un burtix impresionant!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

MATZA MI-AI FACUT POFTA DE KFC dar azi ma limitez la supa cu galusti si farfale cu sos alb facute in casa si fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Matza: Sunt cu tine! Nu pt ca sunt purtatoare de bulgaras, insa care mai e rostul unui gest caritabil daca e trambitat?!
Vizavi de cavalerismul specific epocii noastre: ieri am mers la Posta cu un colet. Nu era atat de greu coletul, insa il tineam sprijinit pe burta si se vedea ca ma cam deranjeaza. Un domn in varsta imi ofera sa trec in fata lui, dar intre mine si el mia erau 2 doamne (cca 50-60 ani) si un baiat tanar. Baiatul nu a zis nimic, ba mai mult mi-a luat pachetul si l-a a sezat pe o masa. Doamnele, in schimb, il luara la rost pe batran: "Da' ce d'le numa' asta e gravida? Sau crezi ca-i atat de greu sa fii cu burtala guta" (jargoane grecesti). Am multumit dlui, mi-am luat pachetul si am plecat. Olga, imi pare rau, dar maine am sa-l expediez :( Azi am fost naucita de un vis cu sobolani si n-am iesit din casa :(
Fetelor pentru ca m-ati facut sa ma simt ff vinovata ca eu nu am organizat lucrurile bebelinei, astazi am facut si noi putina ordine in camera si dulapiorul ei, dar am inceput sa pregatesc si bagajul pt maternitate (caci sotul are cosmaruri pe tema asta). Acum, cand am vazut cat de mult ati sarit unele dintre voi de 30 saptamani, mi-a mai trecut vinovatia, dar m-a apucat serios plansul caci asta inseamna ca voi numarati AMR-ul. Pe cand nasc si eu, va bate vantul prin odisee caci voi veti fi toate ba in maternitate, ba acasa cu bebelusi mici si frumosi, de care nu te dezlipesti cu una, cu doua.
Intreba cineva de crema pt sani. Eu am gasit una la MotherCare si mi-am luat si niste servetele umede special pt igiena in timpul alaptarii. Servetele au fost destul de ieftine si le-am incercat sa vad daca lasa vreun fel de gust sau miros (adica m-am sters pe maini cu ele ). NIMIC. Sunt f incantata :)
Mamicile cu experienta: cate sticlute sa am pregatite pt inceput? Mentionez ca, spre deosebire de trimestrul I, m-am razgandit si as vrea sa alaptez.

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mihaela, o sa stam la odisee pana nasti si tu dupa care ne mutam cu toate...unde ne-om muta. Adevarul e ca nu am idee ce facem dupa
Nu ai de ce sa te simti vinovata, mai e o gramada de timp si reducerile incep in decembrie. Daca nu te grabest nimic nu are sens sa incepi sa cumperi si sa platesti pret intreg acum.

Eu planuiesc sa o insotesc pe Aerlilian la expozitia din decembrie dar nu i-am zis inca

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelorr...cate un pt fiecareee..
- ce mi-ar placea si mie sa stiu sa tricotez asha...macar un fular sa-mi iasa si mie..as vrea sa fac niste botosei dar nu stiu......
- am fost azi la medicu de familie..asha usor usor..ziceai ca eram ratusca...moarta de somn...de-abia am ajuns acasa inapoi...analizele sunt bune..numai ca...se pare ca mananc multe dulciuri..s-a vazut la analize..tre sa o las mai moale...
- inca nu am cumparat nimic nimic...in afara de patu care tre sa vina in decembrie...astept sa ma simt mai bine...vreau sa stau cat mai mult relaxata si in pat...desi e tare greu...
- azi noapte am visat si eu ciudat..te visasem LIGIA..parca nascusesi doi copilasi..a fost tare ciudat...erau mai multe secvente...
- io nu mai zic nimic de cei din autobuze, metrou care nu se simt cand vad o femeie insarcinata... dar am dat si peste tineri cu bun simt...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Annesi esti si tu o mamica puternica Va apreciez enorm fetelor!!!

Miha imi pare tare rau ca te-au necajit doamnele (daca pot sa le zic asa...) Nu mai pune te rog la suflet. Am patit si eu de n ori ceva asemanator, dar deja ma doare-n cot (ca sa nu zic altcumva mai urat). Iti multumesc din suflet pentru ceea ce faci si apreciez enorm
Si stai linistita, ca eu sunt cu tine acolo, la sfarsit. Mai sunt si alte fete. Si iti zic eu din propria experienta ca este mai bine pe la sfarsit, caci fetele o sa prinda experienta si o sa fie numai bune de dat sfaturi Nu pleaca nimeni nicaieri pana nu nastem toate

Matza eu te iert ca ai mancat KFC. Eu nu ma pot opri din mancat ciocolata si inainte nu eram asa fan...La mine este ziua si ciocolata. Cat de grav este? Mi-am mai luat ciocolata dietetica si ciocolata neagra, ca sa fie mai ok.

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Mady eu aveam toate sansele sa fac gemeni dar cealalta placenta care se prinsese nu a dezvoltat embrion ... poate la al 2 lea fiv
Matza si noi mergem in decembrie la expozitie dar sincer nu stiu cand incepe , in ce perioada este
?

Mergi la inceput