Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!
Raspunsuri - Pagina 4
mihaelaradu spune:
Of ce mi-ar placea sa faca moderatori astia un buton "LIKE" langa celelalte de aproba/dezaproba..in loc sa stea la galceava :)
Olga ai dreptate in ceea ce priveste experienta :)
Dar chiar ce se intampla cu odiseea dupa ce nastem? Ramanem sa ne laudam si bucuram impreuna, nu-i asa?
26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anangel_lexi spune:
Olishka, ma alatur tie cu ciocolata. Tocmai am sub nas o punga de Milka Snax.
Lady, nu stiam pilda, dar e f frumoasa, o s-o tin minte.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
iaura21 spune:
olga ,draguta ca de obicei
annesi,.eu credeam ca esti mai priceputa ca mine ,am vazut si caciulita lui sebi si mi-a placut mult,e crosetata cu un singur ac, nu?
dar daca ai asa putina experienta ,eu zic ca e bine,pt. inceput, mai greu inceputul ,apoi incepi sa cauti modele si o sa vezi ca e destul de usor, timp sa avem...
mihaela nici eu nu am facut mare lucru pt. a-l intampina pe bebe si mai am putin, zic eu...acum scot din masina prima tura de hainute,maine le calc ,iar la bagaj de spital inca nici nu m-am gandit ...dar am cumparat azi o lenjerie de patut rosie cu animalute ,foarte faina ,ma tot uit la ea ,alte lucruri nu cred ca mai cumpar ca am primit destule ,sapt. viitoare dupa eco, comand patutul pe net si cam atat ,cred .
app. va uitati la emisiunea 'mama din intamplare'?
matza, oare nu exista o legatura intre picanteriile de aripioare si conractiile tale??
cati, sper ca esti ok da-ne un semn.
minunea mea 34+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Matzaila_81 spune:
Lady, sa nu uit, mi-a placut postarea ta despre pilda fariseului si mai ales despre masura din lucrurile pe care le faci ca om
+29
My_Lady0091 spune:
Lexi..e din Biblie!
Am citit-o acum muuuuuuuulti ani, in Biblia copiilor, o carte mare, maro, cu poze alb-negru!
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
un subiect amuzant, unde mai citesc din umbra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168445&whichpage=1
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Lady, pai mi-am dat seama ca de acolo e. Eu, spre rusinea mea, am citit Biblia pe internet, caci Biblia de acasa nu e ortodoxa, e protestanta parca, nici nu stiu de unde o avem, si mi s-a spus ca exista diferente. Insa uite, pilda asta nu mi-o mai aminteam.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Matzaila_81 spune:
Tebiglia, stiam cand incepe dar am uitat Daca nu ma insel insa se termina pe 11. Poate ne adunam mai multe burtici
+29
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Lady, pai mi-am dat seama ca de acolo e. Eu, spre rusinea mea, am citit Biblia pe internet, caci Biblia de acasa nu e ortodoxa, e protestanta parca, nici nu stiu de unde o avem, si mi s-a spus ca exista diferente. Insa uite, pilda asta nu mi-o mai aminteam. de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Nici eu n-am citit Biblia toata!Doar Facerea Lumii si Apocslipsa..restul..pe sarite!
Dar stiu multe din pildele predicate de Iisus/Isus Hristos/Cristos..de la des.animate "Cartea Cartilor"
29+
olishka spune:
citat din mesajul lui mihaelaradu [ Olga ai dreptate in ceea ce priveste experienta :) Dar chiar ce se intampla cu odiseea dupa ce nastem? Ramanem sa ne laudam si bucuram impreuna, nu-i asa? 26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Ne mutam la "Primele 365 zile din viata unei comori" si apoi la "Clubul scutecelor".
Olga, mamica lui David iepurasul si 27+