Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Gherman_in spune:
Guten aben!
Doinita....ai e-mail..
E chestie de vointa.Primele 2 zile iti vine sa mananci si pe mama
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

si 

!
Noi suntem mai bine, multumim lui DD! Am ajuns la faza de muci grosi...
, speram sa scapam rpd si de astia. In rest am avut un we obisnuit...
. Saptamana asta muncim la reducere
, 3 zile si dupa aceea dilaila pana luni
. Poate rezolv si cu moshii pentru cocodusha
.
Alina, cum mai sunteti
?
Nyny, ce mai face Davidutz
? Tu cum esti
?
Tatiana, wow mami, 60 kg? Eu am tinut cu ani in urma Monti combinat cu Pillates 20 min (luni-miercuri-vineri)...a fost super 1.68 m, 65 kg. Acum din pacate nu mai am ambitie
si nici chef...
Dar nu-mi pierd speranta...![]()
Doinita,
!
Va doresc o zi excelenta
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

N-a vrut nimeni nici macar o gurita de cafea
? Pe unde sunteti fetelor
? Va mai las www.selgros.ro/files/1321283598_46-51-cadouri-2011-down-pdf.pdf" target="_blank">ceva ca info
.
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
la
Delia e bine mai stranuta a scapat sotul meu de raceala si acum m-a luat pe mine ,am frisoane si ma doare tot corpul.
Am reusit sa o mut pe Delia la un doctor foarte aproape de casa noastra si mult mai ok sper si imi doresc eu sa fie.
Spor la munci astazi fetelor si o zi usoara
Gherman_in spune:
,haideti ca incet incet trec si virozele,si mucisorii....

,dimineata imi zicea ca mergem pe langa gradinita,nu?
,cu toate ca in grupa sunt numai 9 copii.Nu stiu ce s-a intamplat,dar restul grupelor sunt complete 36-38,au facut o selectie inainte sa o duc eu pe Iarina,si au bagat copii cei mai .....aproape cu probleme.Si au dus-o si pe Iarina acolo.Nici nu ma mir ca nu vrea fata sa stea,acolo fiecare e de capul lui si pe cont propriu.Nu a nimerit bine deloc.Nici nu stiu ce sa fac,sa o mai las sau nu?In rest suntem bine,joi vrem sa mergem in Alba Iulia la un verisor,mai vedem.
Spor la treaba.
alina_satena spune:
Pt pityice ca s-au refacut bine,in privinta grupei Iarinei incearca sa vb cu educatoarea sa vezi ce se intmapla acolo deoarece nu este normal.eu inca nu o duc pe Delia la gradinita,astazi incerc sa ajung la fosta ei doctora de familie ca s aii iau fisa si sa o duc la noua doctora dar imi este o asa lehamite de drumul acela
si sa ii vad fata
dar trebuie nu avem ce sa facem,poate aceste npoua doctora o va consulta
MarianaPop spune:
Salutare fetelor
!
Alina, ma bucur ca ai reusit sa gasesti un medic pediatru
. Ai grija de tine, trateaza-te
, ca doar tu esti de baza in casa.
Tatiana, imi pare rau pentru Iarina. N-am inteles eu bine cum vine treaba "au bagat copii cei mai .....aproape cu probleme" dar nu mi se pare normal ca unii copii sa fie marginalizati
. Vorbeste cu frau sa vezi ce-ti spune
.
Doinita, unde esti mami?
Mariana, mamica de
magdalena67 spune:
Buna fetele. Dupa o absenta asa de lunga, va pot spune ca incercam sa intram pe fagasul normal. Am inceput si eu munca cu program normal, caci de 2 luni aproape nu am fost la servici, decat am fost. Sotul meu este mai bine, speram sa fie si mai bine, cheagul s-a resorbit, a recuperat aproape total, mai are la vorbire un pic, dar doar cei care il cunosc foarte bine isi pot da seama. Yarina il aspteapta pe mosu, si are o lista tare lunga pentru el, cred ca ar trebui sa facem imprumut la banca , pentru asemenea dorinte.
Ne pregatim de serbare, e tare haioasa, am intrebat-o daca a invatat poezia si mi-a raspuns foarte senina ca nu ea trebuie sa o invete ci mami cu tati, ca lor le-a dat doamna biletelul cu poezia.
sper ca de azi sa fiu mai activa , oricum de citit v-am citit tot timpul, nu am ramas in urma.
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Am intrat doar sa va zic ca am niste probleme medicale cu tata, l-am internat vineri...e ceva urologic si inca ceva...ideea e ca necesita 2 interv chirurgicale...sunt cam intoarsa pe dos...azi de dimi i s-a facut si rau pe acolo...nu stiu de la ce!
Deci sunt varza...
Alina iti voi da un PM sa nu te incurc!
Va doresc multa sanatate!

alina_satena spune:
Fetelor pot sa va spun ca doctora fiicamii(fosta)s-a comportat ff.urat a tipat la mine,a zis ca yi pare bine ca plecam sa facem o comparatioe de unde plecam si unde ne ducem ca s-a comportat ff.frumos cu noi,ca ia dat tot timpul medicamentele corespunzatoare
adik 2 luni cu antibiotic e medicament potrivit,aqcum 2 saptamani a refuzat sa o vada,acum o saptamana ne-a spus "dai trimitere sa scapam de ea"
Deci e de kkt sorry de expresie.
Doinita insaqnatosire grabnica tatalui tau.
Magadalena ma bucur ca v-ati revenit.,dragutza de Yarina