Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Gherman_in spune:
Guten aben!Doinita....ai e-mail..
Mariana,este vorba de regim disociat.De regula mananci trei zile consecutiv acelasi lucru,dae eu mananc doar una.In prima zi lactate (eu mancam 3-4 iaurturi Danone mic dejun),a doua zi legume,(eu imi luam din acelea congelate si le fierbeam cu putina sare),a trei zi peste,apoi o luam de la capat.Intr-o saptamana am dat 4 kg.Dar acum mi-e cam lene,si nu ma pot tine,am iar 60kg.E chestie de vointa.Primele 2 zile iti vine sa mananci si pe mama,apoi te obisnuiesti.Maine incerc sa o duc si pe Iari la gradi,sa vad daca si reusescHai ca ne auzim la cafea.
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la si !
Noi suntem mai bine, multumim lui DD! Am ajuns la faza de muci grosi..., speram sa scapam rpd si de astia. In rest am avut un we obisnuit.... Saptamana asta muncim la reducere , 3 zile si dupa aceea dilaila pana luni . Poate rezolv si cu moshii pentru cocodusha .
Alina, cum mai sunteti ?
Nyny, ce mai face Davidutz ? Tu cum esti ?
Tatiana, wow mami, 60 kg? Eu am tinut cu ani in urma Monti combinat cu Pillates 20 min (luni-miercuri-vineri)...a fost super 1.68 m, 65 kg. Acum din pacate nu mai am ambitie si nici chef... Dar nu-mi pierd speranta...
Doinita, !
Va doresc o zi excelenta !
Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
N-a vrut nimeni nici macar o gurita de cafea ? Pe unde sunteti fetelor ? Va mai las www.selgros.ro/files/1321283598_46-51-cadouri-2011-down-pdf.pdf" target="_blank">ceva ca info .
alina_satena spune:
laDelia e bine mai stranuta a scapat sotul meu de raceala si acum m-a luat pe mine ,am frisoane si ma doare tot corpul.Am reusit sa o mut pe Delia la un doctor foarte aproape de casa noastra si mult mai ok sper si imi doresc eu sa fie.
Spor la munci astazi fetelor si o zi usoara
Gherman_in spune:
,haideti ca incet incet trec si virozele,si mucisorii....
Eu am dus atomicele la gradi,cu Daria nu mai am nici o problema in lasatul,in schimb Iarina ,dimineata imi zicea ca mergem pe langa gradinita,nu?Am lasat-o,cu toate ca in grupa sunt numai 9 copii.Nu stiu ce s-a intamplat,dar restul grupelor sunt complete 36-38,au facut o selectie inainte sa o duc eu pe Iarina,si au bagat copii cei mai .....aproape cu probleme.Si au dus-o si pe Iarina acolo.Nici nu ma mir ca nu vrea fata sa stea,acolo fiecare e de capul lui si pe cont propriu.Nu a nimerit bine deloc.Nici nu stiu ce sa fac,sa o mai las sau nu?In rest suntem bine,joi vrem sa mergem in Alba Iulia la un verisor,mai vedem.Spor la treaba.
alina_satena spune:
Pt pityice ca s-au refacut bine,in privinta grupei Iarinei incearca sa vb cu educatoarea sa vezi ce se intmapla acolo deoarece nu este normal.eu inca nu o duc pe Delia la gradinita,astazi incerc sa ajung la fosta ei doctora de familie ca s aii iau fisa si sa o duc la noua doctora dar imi este o asa lehamite de drumul acelasi sa ii vad fatadar trebuie nu avem ce sa facem,poate aceste npoua doctora o va consulta
MarianaPop spune:
Salutare fetelor !
Alina, ma bucur ca ai reusit sa gasesti un medic pediatru . Ai grija de tine, trateaza-te , ca doar tu esti de baza in casa.
Tatiana, imi pare rau pentru Iarina. N-am inteles eu bine cum vine treaba "au bagat copii cei mai .....aproape cu probleme" dar nu mi se pare normal ca unii copii sa fie marginalizati . Vorbeste cu frau sa vezi ce-ti spune .
Doinita, unde esti mami?
magdalena67 spune:
Buna fetele. Dupa o absenta asa de lunga, va pot spune ca incercam sa intram pe fagasul normal. Am inceput si eu munca cu program normal, caci de 2 luni aproape nu am fost la servici, decat am fost. Sotul meu este mai bine, speram sa fie si mai bine, cheagul s-a resorbit, a recuperat aproape total, mai are la vorbire un pic, dar doar cei care il cunosc foarte bine isi pot da seama. Yarina il aspteapta pe mosu, si are o lista tare lunga pentru el, cred ca ar trebui sa facem imprumut la banca , pentru asemenea dorinte.
Ne pregatim de serbare, e tare haioasa, am intrebat-o daca a invatat poezia si mi-a raspuns foarte senina ca nu ea trebuie sa o invete ci mami cu tati, ca lor le-a dat doamna biletelul cu poezia.
sper ca de azi sa fiu mai activa , oricum de citit v-am citit tot timpul, nu am ramas in urma.
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Am intrat doar sa va zic ca am niste probleme medicale cu tata, l-am internat vineri...e ceva urologic si inca ceva...ideea e ca necesita 2 interv chirurgicale...sunt cam intoarsa pe dos...azi de dimi i s-a facut si rau pe acolo...nu stiu de la ce!
Deci sunt varza...
Alina iti voi da un PM sa nu te incurc!
Va doresc multa sanatate!
alina_satena spune:
Fetelor pot sa va spun ca doctora fiicamii(fosta)s-a comportat ff.urat a tipat la mine,a zis ca yi pare bine ca plecam sa facem o comparatioe de unde plecam si unde ne ducem ca s-a comportat ff.frumos cu noi,ca ia dat tot timpul medicamentele corespunzatoareadik 2 luni cu antibiotic e medicament potrivit,aqcum 2 saptamani a refuzat sa o vada,acum o saptamana ne-a spus "dai trimitere sa scapam de ea"
Deci e de kkt sorry de expresie.
Doinita insaqnatosire grabnica tatalui tau.
Magadalena ma bucur ca v-ati revenit.,dragutza de Yarina