Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 4
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Marianala felicitari ptr laude si spor la munci. Al meu sot este acasa ca este bolnaveste foarte racitacum sa nu yi sdea piticeica mor nu altceva http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumim ! Acuma e randul tau sa-l bibilesti, sa-i faci frectie si pe fata si pe dos si poate mai stati la o vorba la ceas de zi . Aveti grija de voi! Sanatate!
Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana multumim de urari,vom merge astazi cu el la doctor ca s ayi dea medicamente si un concediu medical(ptr k eu nu stiu ce medicamente s ayi dau in condiitiile in care are epilepsie)ca nu yi pot da orice fel de medicamente
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana multumim de urari,vom merge astazi cu el la doctor ca s ayi dea medicamente si un concediu medical(ptr k eu nu stiu ce medicamente s ayi dau in condiitiile in care are epilepsie)ca nu yi pot da orice fel de medicamente http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sanatate ! Poate reusesti sa cumperi de la farmacie masti chirurgicale de unica folosinta, sa o mai feriti pe Delia ! Eu am luat cu 1 RON/buc.
alina_satena spune:
O sa ma duc sa yi cumpar ca nu vreau sa ia si Delia ptr ca de abia ia trecut si numai o raceala nu i-ar mai trebui ei.
Doinita pe unde esti mami?
Nyny voi cum mai sunteti cu sanatatea?
Tatiana voi numai spuneti nimik?
MarianaPop spune:
!
Da' pe unde sunteti fetelor? Nu mai ziceti nimic ? M-am mai linistit un pic la munci si tzushti in casuta . Azi mancam pe tkte asa ca ii trag o shopping-uiala dupa amiaza, pt. we fac varza calita cu carne de porc si separat cu pulpe de pasare, pt. Biculina ciorbita si sa vad ce preferinte are pt. felul II, desert placinta cu branza si stafide . O sa-i trag si o spalatura, ca saptamana asta am zis pas si sa vedem ce s-o mai ivi...
Alina, ce bunatatati pregatesti? Delia ce mai face ?
Doinita, parca tu vroiai sa faci www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-27115.html" target="_blank">astea. Ce face Teo, si-a mai revenit din sperietura ?
Tatiana, ce regim tii? Am vrut sa te intreb da' am uitat ...neuronu' uzat.
Nyny, ce-ti mai fac puiutii? Sunteti mai bine ?
nyny spune:
Hai ca am intrat pe fuga sa dau vesti despre noi. Am avut o noapte nu tocmai buna... cu febra, tuse, plansete etc, nu mai conteaza. Azi am chemat dr acasa, i-a consultat pe aman2. Mara e bine, trebuie doar sa-i fac aerosoli pt tuse si muci... la Dav e mai nasol. Are laringita asa ca l-a bagat pe antibiotic, prednison si bineinteles aerosoli si in cazul lui.
Alina sanatate sotului. Sunt pacatoase rau virozele astea. Simt ca mai ia si pe mine asa ca sigur calc pe urmele copiilor.
Mariana felicitari pt aprecierile educatoarei. Cum sa nu sinti ca plutesti cand auzi asa ceva... astea sunt adevaratele realizari si bucurii in viata. Bravo si pt noaptea odihnitoare.
Ma duc sa mananc ca sunt rupta si poate reusesc sa intru mai tarziu.. daca mai sunteti si voi prin zona.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui nyny Hai ca am intrat pe fuga sa dau vesti despre noi. Am avut o noapte nu tocmai buna... cu febra, tuse, plansete etc, nu mai conteaza. Azi am chemat dr acasa, i-a consultat pe aman2. Mara e bine, trebuie doar sa-i fac aerosoli pt tuse si muci... la Dav e mai nasol. Are laringita asa ca l-a bagat pe antibiotic, prednison si bineinteles aerosoli si in cazul lui. Alina sanatate sotului. Sunt pacatoase rau virozele astea. Simt ca mai ia si pe mine asa ca sigur calc pe urmele copiilor. Mariana felicitari pt aprecierile educatoarei. Cum sa nu sinti ca plutesti cand auzi asa ceva... astea sunt adevaratele realizari si bucurii in viata. Bravo si pt noaptea odihnitoare. Ma duc sa mananc ca sunt rupta si poate reusesc sa intru mai tarziu.. daca mai sunteti si voi prin zona. Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny, multumim !
Offf Doamne prin ce treceti si voi . Mai ales ca suferinta e la puterea 2 . Putere mami , incearca sa te odihnesti mai ales ca mai ai cateva nopti de stare de veghe. bolnaviorilor si sa se faca bine mai repejor.
alina_satena spune:
Fetelor astazi m-am facut frumoasa,am gasit la un coafor lng mine o oferta soc 13 lei manichiura+un tuns gratis si am profotat si euca merit si eu,si am facut rost si de o comanda de balsam de buze
Nyny insanatosire grabnica piticilor
Sotul meu a fosst la medic si pe 3 medicamente am dat 50Lei
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor astazi m-am facut frumoasa,am gasit la un coafor lng mine o oferta soc 13 lei manichiura+un tuns gratis si am profotat si euca merit si eu,si am facut rost si de o comanda de balsam de buze Nyny insanatosire grabnica piticilor Sotul meu a fosst la medic si pe 3 medicamente am dat 50Lei http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bravo Alina ! Alt tonus ai acum. La mai multe ! Lasa, nu te necaji, banutii nu sunt niciodata de ajuns...sa se se faca el bine asta conteaza .
alina_satena spune:
Mariana multumim frumos,sa dea dumnezeu sa se faca bine si sa numai fie nevoie de medic