Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 6
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 Buna fetele. Dupa o absenta asa de lunga, va pot spune ca incercam sa intram pe fagasul normal. Am inceput si eu munca cu program normal, caci de 2 luni aproape nu am fost la servici, decat am fost. Sotul meu este mai bine, speram sa fie si mai bine, cheagul s-a resorbit, a recuperat aproape total, mai are la vorbire un pic, dar doar cei care il cunosc foarte bine isi pot da seama. Yarina il aspteapta pe mosu, si are o lista tare lunga pentru el, cred ca ar trebui sa facem imprumut la banca , pentru asemenea dorinte. Ne pregatim de serbare, e tare haioasa, am intrebat-o daca a invatat poezia si mi-a raspuns foarte senina ca nu ea trebuie sa o invete ci mami cu tati, ca lor le-a dat doamna biletelul cu poezia. sper ca de azi sa fiu mai activa , oricum de citit v-am citit tot timpul, nu am ramas in urma. stoian |
Bine ai revenit Magdalena ! Sa dea DD ca sotul tau sa se recupereze integral si aceasta perioada grea prin care ati trecut sa o dati uitarii. dulci Yarinei, bine ca i-a trecut si ei manuta. Te asteptam cu drag oricand ai posibilitatea .
Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Buna fetelor! Am intrat doar sa va zic ca am niste probleme medicale cu tata, l-am internat vineri...e ceva urologic si inca ceva...ideea e ca necesita 2 interv chirurgicale...sunt cam intoarsa pe dos...azi de dimi i s-a facut si rau pe acolo...nu stiu de la ce! Deci sunt varza... Alina iti voi da un PM sa nu te incurc! Va doresc multa sanatate! Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, . Sanatate multa tatalui tau, sa treaca cu bine peste operatii. Ai grija de tine .
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor pot sa va spun ca doctora fiicamii(fosta)s-a comportat ff.urat a tipat la mine,a zis ca yi pare bine ca plecam sa facem o comparatioe de unde plecam si unde ne ducem ca s-a comportat ff.frumos cu noi,ca ia dat tot timpul medicamentele corespunzatoareadik 2 luni cu antibiotic e medicament potrivit,aqcum 2 saptamani a refuzat sa o vada,acum o saptamana ne-a spus "dai trimitere sa scapam de ea" Deci e de kkt sorry de expresie. Doinita insaqnatosire grabnica tatalui tau. Magadalena ma bucur ca v-ati revenit.,dragutza de Yarina http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, bine ca ai scapat de un asa medic cu un comportament bleah . Sa dea DD sa ai parte de un medic bun !
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la si ceaiuri , sunt gata !
Noi suntem bine, multumim lui DD . Aseara, dupa un proces de constiinta , mi-am facut un cadou de mosh, mi-am cumparat un palton scurt pana la genunchi cu blanita la gluga. In rest am prestat niscaiva shopping dupa amiaza si am calcat vre-o 3 ore, da' am terminat tot ce-am avut, inclusiv lenjeriile .
Va doresc o zi linistita si calduroasa !
alina_satena spune:
Mariana multumim otr tratatie Delia are nasul infundat si tuseste ff.putindeja numai suport,aseara Delia a vrut sa stea la a mea soacra far ia nu a vrut sa o tina motivand ca e ff.obosita a fost foarte dezamagita Delia
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana multumim otr tratatie Delia are nasul infundat si tuseste ff.putindeja numai suport,aseara Delia a vrut sa stea la a mea soacra far ia nu a vrut sa o tina motivand ca e ff.obosita a fost foarte dezamagita Delia http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf Doamne! Eu am pus in camera unde doarme Bianca o ceapa taiata in patru si peste ea la culcare pun cateva picaturi de inhalant. Pt. tuse in faza de inceput am dat-o cu unguent pulmex. Sanatate multa ! In privinta soacrei...fara cuvinte...oricum copiilor nu trebuie sa le spui niciodata motivul real al refuzului unui adult...invoca un motiv pe care sa-l inteleaga si ea (asta in cazul in care soacra ta nu a spus ca-i obosita de fata cu Delia).
alina_satena spune:
Mariana ai nimerit-o a spus ca e4ste foarte obosita in fata Deliei adica nu ia pasat ca ,copilul chiar isi dorea sa petreaca putin timp cu ea nu cerea mult dar am observat ca este rea(fara sa fiu eu rea)dar ea chiar asa este sta la 10 minute de noi si o vede la o luna poate nici atunci.
Astazi vom merge la noua doctora sa vedem ce ne va spune Doamne ajuta sda fie bine
MarianaPop spune:
Vad ca e cam liniste..... Las cafeluta proaspata si fug la munci . Am o zi de kko, ca doar e marti...astept sa trec de ceasurile rele, ptiu, ptiu.
Alina, astept vesti cum a fost la noua doctorita !
Doinita, s-auzim vesti bune .
Nyny, cum mai sunteti? Ati reusit sa alungati raceala ?
Tatiana, ai rezolvat ceva la gradi ?
nyny spune:
Salutare fetele... ce mai faceti?
Doinita sanatate multa tatalui tau.
Magdalena welkome back. Ma bucur sa citesc ca sunteti mai bine.
Mariana sa porti sanatoasa noua achizitie.
Alina bine ca ai reusit sa o muti pe Delia la alt pediatru. Sa ne spui ce fel e.
Tatiana si Mara mea a nimerit anul trecut intr-o grupa mai "speciala". Acum am mutat-o la alta gradinita si sunt foarte multumita.
Si noi suntem mai bine, copiii de fapt. Eu inca am nasul foarte infundat si ma enerveaza foarte tare ca nu pot sa respir ca lumea. Am bagat la sprayuri si picaturi de m-am saturat si tot degeaba.
Sunt prin zona. Ma duc sa mananc si revin...
Mamica fericita de Mara si de David