Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 19
nyny spune:
Neatza...
Mariana sarumana pt cofee.Super ca ai incheiat bine anul la servici si ai scapat de stres. Nu te-am uitat cu baclavaua... n-am ajuns inca la mama si nu vreau sa-mi dea reteta prin tel. Rezolvam pana la Craciun.
Ce cadou frumos ne-a adus mosul, nu?... mai multe fete pe forum!!!, Ralucaspm te asteptam pe la noi ori de cate ori gasesti un pic de timp....
revin
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 Buna Dimineata! Multumim de cafeluta, ca pe la birou nu am apucat inca sa o servesc. Si noi azi vrem sa impodobim bradul, dar anul asta il vom face pe terasa, si vrem sa punem cat mai multe luminite. De abia astept sa vad reactia puiutului. stoian |
. Sa vezi ce reactie am eu dupa ce-l termin de impodobit . Cand eram la mama acasa din pacate nu am avut posibilitati financiare si nici spatiu pentru . Asa ca de vre-o 16 ani de cand m-am maritat ma bucur ca un copil mic in fiecare data si mi-am mai indeplinit si alta dorinta, am .
_
Asteptandu-l pe Mos Craciun
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la impodobitul bradului deoarece inca nu s-a terminat santierul de la mine din casa Ieri soacra mea mea i-a luat Deliei o caciua si o geaca http://alinahandmade.blogspot.com/ |
O sa se termine si asta! Sa vezi ce frumos o sa fie, nu ?
Bravo ei, macar isi "mai spala" din pacate .
_
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza... Mariana sarumana pt cofee.Super ca ai incheiat bine anul la servici si ai scapat de stres. Nu te-am uitat cu baclavaua... n-am ajuns inca la mama si nu vreau sa-mi dea reteta prin tel. Rezolvam pana la Craciun. Ce cadou frumos ne-a adus mosul, nu?... mai multe fete pe forum!!!, Ralucaspm te asteptam pe la noi ori de cate ori gasesti un pic de timp.... revin Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny, ! Nici o problema, mai e timp !
_
MarianaPop spune:
Am descoperit ceva www.uptoten.com" target="_blank">super pentru copiluti .
_
MarianaPop spune:
Ce linisteeeeee... Cred ca sunteti ocupate, asa ca daca aveti putin timp pentru un respiro...va las cafelutele aromate de dupa pranz . Eu mai am cate ceva de rezolvat si ma bag la navigari....
Fetelor ce gatiti in we?
_
nyny spune:
Fetelor imi mai spuneti si mie inca o data ce laptop ati ochit pt pici? N-am retinut la momentul respectiv. Eu l-am vazut pe www.noriel.ro/jucarii_copii_Laptopuri/jucarie_Laptop_Oaky_Oac" target="_blank"> asta intr-o librarie si ma batea gandul sa-l iau pt Craciun.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui nyny Fetelor imi mai spuneti si mie inca o data ce laptop ati ochit pt pici? N-am retinut la momentul respectiv. Eu l-am vazut pe www.noriel.ro/jucarii_copii_Laptopuri/jucarie_Laptop_Oaky_Oac" target="_blank"> asta intr-o librarie si ma batea gandul sa-l iau pt Craciun. Mamica fericita de Mara si de David |
A fost o oferta la Selgros valabila pana pe 27.11, la un pret destul de avantajos dar din pacate nu am reusit sa-l iau . Uitandu-ma la ce ai gasit, daca pretul e aprox. acelasi de pe site inseamna ca e super , mai ales ca are caracteristici asemanatoare cu modelul gasit la Selgros.
_
MarianaPop spune:
Uite si aici.
_