Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 20
alina_satena spune:
Eu zac deoarece sunt ff.racita am febra mare si mai trebuie sa o iau si pe Delai de la gradi.
Eu Deliei i-am luat laptop Barbye de la Real am dat 69.99LEi
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Eu zac deoarece sunt ff.racita am febra mare si mai trebuie sa o iau si pe Delai de la gradi. Eu Deliei i-am luat laptop Barbye de la Real am dat 69.99LEi http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ia algocalmin, eu il folosesc cu succes cand am febra, gripa.
Sanatate !
_
Asteptandu-l pe Mos Craciun
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
A fost o oferta la Selgros valabila pana pe 27.11, la un pret destul de avantajos dar din pacate nu am reusit sa-l iau . Uitandu-ma la ce ai gasit, daca pretul e aprox. acelasi de pe site inseamna ca e super , mai ales ca are caracteristici asemanatoare cu modelul gasit la Selgros. _ Asteptandu-l pe Mos Craciun Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Eu l-am gasit la 87 lei si in catalogul de la tine vad ca apare cu 63 .. daca o mai fi valabila oferta. Mi se par potrivite functiile pt varsta lor.
Oricum am zis ca poate dam o fuga la capitala sa mai luam si calutii copiilor (nu stiu daca v-am mai spus dar m-am hotarat sa le iau si 2 www.mykids.ro/10-c10/cal-balansoar-pentru-copii-s81/calut-balansoar-pentru-copii-plus-maro-inchis-d839.html" target="_blank"> d-astia ) ... plus ca ar mai fi si celelalte cadouri pt nasi, fini, etc. Mai bine nu m-as grabi sa cumpar de aici ca e destul de limitata gama de produse si dupa cum se vede sunt si preturile explodate...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Eu zac deoarece sunt ff.racita am febra mare si mai trebuie sa o iau si pe Delai de la gradi. Eu Deliei i-am luat laptop Barbye de la Real am dat 69.99LEi http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Chiar nu prea e ok sa iesi din casa daca ai febra. Baga repede un antitermic, ceva. Te mai pune pe picioare. sa te faci bine repede.
Mamica fericita de Mara si de David