Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu zac deoarece sunt ff.racita am febra mare si mai trebuie sa o iau si pe Delai de la gradi.
Eu Deliei i-am luat laptop Barbye de la Real am dat 69.99LEi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Eu zac deoarece sunt ff.racita am febra mare si mai trebuie sa o iau si pe Delai de la gradi.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ia algocalmin, eu il folosesc cu succes cand am febra, gripa.
Sanatate !

_

Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Fetelor imi mai spuneti si mie inca o data ce laptop ati ochit pt pici? N-am retinut la momentul respectiv. Eu l-am vazut pe www.noriel.ro/jucarii_copii_Laptopuri/jucarie_Laptop_Oaky_Oac" target="_blank"> asta intr-o librarie si ma batea gandul sa-l iau pt Craciun.

Mamica fericita de Mara si de David

A fost o oferta la Selgros valabila pana pe 27.11, la un pret destul de avantajos dar din pacate nu am reusit sa-l iau . Uitandu-ma la ce ai gasit, daca pretul e aprox. acelasi de pe site inseamna ca e super , mai ales ca are caracteristici asemanatoare cu modelul gasit la Selgros.

_

Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Eu l-am gasit la 87 lei si in catalogul de la tine vad ca apare cu 63 .. daca o mai fi valabila oferta. Mi se par potrivite functiile pt varsta lor.

Oricum am zis ca poate dam o fuga la capitala sa mai luam si calutii copiilor (nu stiu daca v-am mai spus dar m-am hotarat sa le iau si 2 www.mykids.ro/10-c10/cal-balansoar-pentru-copii-s81/calut-balansoar-pentru-copii-plus-maro-inchis-d839.html" target="_blank"> d-astia ) ... plus ca ar mai fi si celelalte cadouri pt nasi, fini, etc. Mai bine nu m-as grabi sa cumpar de aici ca e destul de limitata gama de produse si dupa cum se vede sunt si preturile explodate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

http://alinahandmade.blogspot.com/

Chiar nu prea e ok sa iesi din casa daca ai febra. Baga repede un antitermic, ceva. Te mai pune pe picioare. sa te faci bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMame08 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la si la un CAPITOL NOU!

Mergi la inceput