Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 18
alina_satena spune:
Raluca fetele sau deschis sa se mute intr-o alta casauta dar daca vrei sa ni te alaturi esti binevenita
ralucaspm spune:
Draga Alina,
Multumesc pt raspuns si pt invitatie. M-as alatura voua, dar imi e teama ca nu prea am timp sa scriu si o sa intru f rar. De fapt si de vechiul grup eram cam rupta din cauza asta. Fetele care scriau des devenisera f bune prietene , iar eu , cel putin, ma simteam un pic pe dinafara.
Oricum, e bine sa ai unde sa citesti pareri ale parintilor cu copii de aceeasi varsta cu al tau si sa poti sa ceri sau sa dai un sfat la nevoie.
alina_satena spune:
Stai linistita oricat de rara ai intra nu te vei simti exclusa te asigur suntem un grup micut dar primitor
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Brrrr....poftiti la cafelute aromate si fierbinti ! Va astept si la un pahar de vorba .
Sa vina oare ? Ce bine ar fi, poate ar mai distruge din virusii astia nemernici . Ieri la job am iesit , am scapat pe anul asta cu evenimentele .
Ralucaspm, ! Sanatate prichindeilor !
Va doresc o zi calduroasa si frumoasa !
_
Asteptandu-l pe Mos Craciun
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Hop si eu la cafea astazi a duso al meu sot pe fiimea la gradi ca eu sunt racita.
Dp amiaza o iau
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Hop si eu la cafea astazi a duso al meu sot pe fiimea la gradi ca eu sunt racita. Dp amiaza o iau http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sanatate ! Baga ceaiuri cu miere si repaos la pat (daca e posibil).
_
discordia spune:
Neata!
Ce faceti?
Eu am dus-o pe Claudia la gradi, iar acum sunt pe baricada la munca. Nici nu pot sa ma bucur de weekend deoarece maine voi lucra
Sper sa am timp sa fac bradul duminica, ca maine deja nu mai este posibil.
Alina, sanatate multa
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Neata! Ce faceti? Eu am dus-o pe Claudia la gradi, iar acum sunt pe baricada la munca. Nici nu pot sa ma bucur de weekend deoarece maine voi lucra Sper sa am timp sa fac bradul duminica, ca maine deja nu mai este posibil. Alina, sanatate multa Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010) |
Si eu idem si la fel ca tine . In schimb slava DD ca am scapat de munci prestate sambata si duminica. Eu bradutul il fac pe 21.12, poate ajunge si intre timp. Corcodusha stie ca Mos Craciun vine cu saniuta si aduce bradul ...
O zi usoara iti doresc !
_
magdalena67 spune:
Buna Dimineata!
Multumim de cafeluta, ca pe la birou nu am apucat inca sa o servesc.
Si noi azi vrem sa impodobim bradul, dar anul asta il vom face pe terasa, si vrem sa punem cat mai multe luminite. De abia astept sa vad reactia puiutului.
alina_satena spune:
Eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la impodobitul bradului deoarece inca nu s-a terminat santierul de la mine din casa
Ieri soacra mea mea i-a luat Deliei o caciua si o geaca