Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

multumesc mult Mariana.
Sunt convinsa ca va face o alegere buna.
Yari se pare ca e pedepsita saptamana aceasta, de catre mami caci a inceput sa fie cam obraznicuta. Sa vedem cum ne vom descurca noi cu pedeapsa cand va veni la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

multumesc mult Mariana.
Sunt convinsa ca va face o alegere buna.
Yari se pare ca e pedepsita saptamana aceasta, de catre mami caci a inceput sa fie cam obraznicuta. Sa vedem cum ne vom descurca noi cu pedeapsa cand va veni la noi.

stoian

Si noi ne luptam cu "rabufnirile" printzesei Xena ...cateodata am rabdare si evit "scenele" dar cateodata nu le pot controla. Asta e , isi contureaza caracterul .

_

Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza dragelor...

Ioana bine ai venit. Sarumana pt cafelutza. Sa petreceti frumos la bunici si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.

Mariana despre pregatirile de Craciun... si pe mine ma apuca toate cele cand ma gandesc cate am de facut. De la taiatul porcului, perdele, covoare trimise la curatatorie, geamuri, bucatareala... pana la parastasul socrului care va fi sambata viitoare.

trimit si revin... mamaaa, am inceput mesajul la 10 dimineata, l-am salvat in draft, am mai completat.... greu cu timpul.

Mamica fericita de Mara si de David

Draga de tine, mi-am dat seama de la salut ca de-abia ai reusit sa termini mesajul . Sunt multe si marunte...sa ne ajute DD sa le terminam la timp, cu sanatate le rezolvam pe toate.
Btw voi cum mai sunteti ? Ati trecut cu bine peste raceli?

_

Noi... sa zicem ca am trecut cu bine peste raceli. Mara a ramas cu o tuse seaca destul de nasola pt ca o apuca noaptea si behaie cate o ora, iar eu m-am simtit mai bine cateva zile, am intrerupt tratamentul si bineinteles ca m-a intors iar. Ieri o luasem de la capat cu nasul infundat... ma rog, cred ca am si o sinuzita pt ca ma doare fruntea cand suflu nasul. A reluat oricum medicamentatia...

Mergi la inceput

Citat:

Sa va spun si eu ca azi sau maine cred ca imi voi face cadoul de Mos, asa cum v-am spus zilele trecute. Am de ales intre Zarnesti un craciun traditional, sau la sinaia la hotel cota 1400. Cred ca alegerea pana la urma ii va aprtine lui Anissia, fetita mea cea mai mica( aproape 18 ani)

stoian

Woooow, ce cadou frumos...

Mergi la inceput

Alina subscriu la tot ce ti-au spus fetele. Ia o decizie si mentine-te pe pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Da, Nyny, la farmacia HelpNet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Acesta ar fi primul an in care nu voi fi in priza cu pregatirile de Craciun, chiar stau si ma intreb sincer cum va fi sa treaca un Craiun in care sa nu am grija pregatirilor din bucatarie, sa stau si sa fiu servita.Sotul meu este foarte incantat de idee, tocmai pentru ca sa nu ma mai vada in bucatarie de Sarbatori.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Noi... sa zicem ca am trecut cu bine peste raceli. Mara a ramas cu o tuse seaca destul de nasola pt ca o apuca noaptea si behaie cate o ora, iar eu m-am simtit mai bine cateva zile, am intrerupt tratamentul si bineinteles ca m-a intors iar. Ieri o luasem de la capat cu nasul infundat... ma rog, cred ca am si o sinuzita pt ca ma doare fruntea cand suflu nasul. A reluat oricum medicamentatia...

Tine-te de el... Nu ai nevoie de alte balarii acum ca vin sarbatorile .
Marei si lui David!

_

Mergi la inceput

Citat:

Acesta ar fi primul an in care nu voi fi in priza cu pregatirile de Craciun, chiar stau si ma intreb sincer cum va fi sa treaca un Craiun in care sa nu am grija pregatirilor din bucatarie, sa stau si sa fiu servita.Sotul meu este foarte incantat de idee, tocmai pentru ca sa nu ma mai vada in bucatarie de Sarbatori.

stoian

Sotul tau e de apreciat . Putini sunt cei care recunosc efortul femeilor la bucatarie . Iti urez sa ai cat mai multe petreceri "in deplasare" !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara !

Ma scuzati ca dau buzna si ca va deranjez cu o intrebare.
E adevarat ca nu am mai intrat de f mult timp pe DC si nu mai stiu ce se intampla. Vad ca puiutii vostri sunt nascuti in Martie-Aprilie 2008, ca si Iorgos al meu. Iorgos facea parte dintr-un grup de "randunele".
Stiti cumva ce s-a intamplat cu ele ?

Inca o data imi cer scuze pt deraj.

Mergi la inceput