Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 16
MarianaPop spune:
Alina, cum mai sunteti? Ce-ai facut la sedinta ieri
?
_
Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Ne-au cerut 50 lei cadou pentru Mos Craciun mai dam 20 lei educatoare si ii punem banii in plic.
Cu sotul sper sa fie ok.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Ne-au cerut 50 lei cadou pentru Mos Craciun mai dam 20 lei educatoare si ii punem banii in plic. Cu sotul sper sa fie ok. ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf...sa va ajute DD sa va fie din ce in ce mai bine
. Nici nu stii ce ma bucur pentru tine si Delia
. Asta-i rau ca nu va cer o singura data banuti si sa nu va deranjeze mereu, mereu...
S-auzim numai de bine
!_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
discordia spune:
Buna!
Alina, imi pare sincer rau prin ceea ce trecim, dar tot sincer iti spun ca nu mi se pare o solutie buna sa mai stai in aceeasi casa cu sotul tau ignorandu-va reciproc. Din ce ai povestit, voi locuiti la parintii tai, asadar cel care trebuie sa plece este el, si nu tu, asta in cazul in care ti-ai pus problema plecarii.
Mai mult, nu cred ca mediul asta este unul propice dezvoltarii armonioase a micutei Delia. Nu vreau sa te supar si imi cer scuze daca o fac, dar cred ca raportat la "evenimentele negative" prin care treci zilnic, pe termen lung, Delia va avea de suferit. Nu cred ca ii face bine sa isi vada mamica zilnic trista si abatuta sau mai rau sa asiste la certurile si jignirile dintre voi.
Asta daca e sa vorbim doar din prisma copilului. Daca ne raportam si la tine, nici nu vreau sa imi imaginez ce este in sufletul tau. Eu chiar te admir pentru faptul ca reusesti sa treci peste toate fara sa te imbolnavesti cu nervii. Eu una nu as avea puterea ta.
Inca o data imi cer scuze daca te-am suparat cu postul meu
Revenind la Claudia, o intreb si eu cum a fost in statiune cu bunica, daca i-a placut, etc. La care ea imi raspunde ca nu a fost in statiune, a fost la hotel ni ea nu voia sa mearga cu trenul rosu, voia cu trenul "neg", adica negru
Aseara, imi spune razand, ca tati imi spune mie "stapana" sau "regina", dar chiar nu stiu de unde le-a scos ca pe bune daca ma alinta asa.
Sa va mai spun ca a zis ca o sa se casatoreasca cu un coleg de la gradinita caruia ii spune "casatoritul Rares"?
Apropo de bani pentru educatoare, m-am gandit si am hotarat ca nu voi da nici un ban pentru cadou, va spuneam ca se stabilise suma de 60 de lei, mi se pare mult, asa ca voi zice pas.
Noua nu ne-au cerut bani de cadou de Craciun pt copii, au zis ca le vor da ceva de la primarie. Ma bucur asa caci noi vom organiza o masa in familie seara pe 24 cand ne va vizita si Mosul, aka tati. Ieri Claudia a vazut la o farmacie o papausa de 200 lei. Tb sa caut sa vedem daca oi gasi-o mai ieftin in alta parte.
Gata, ca m-am lungit destul.
Va pup.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui discordia Buna! Revenind la Claudia, o intreb si eu cum a fost in statiune cu bunica, daca i-a placut, etc. La care ea imi raspunde ca nu a fost in statiune, a fost la hotel ni ea nu voia sa mearga cu trenul rosu, voia cu trenul "neg", adica negru ![]() Aseara, imi spune razand, ca tati imi spune mie "stapana" sau "regina", dar chiar nu stiu de unde le-a scos ca pe bune daca ma alinta asa. Sa va mai spun ca a zis ca o sa se casatoreasca cu un coleg de la gradinita caruia ii spune "casatoritul Rares"? Apropo de bani pentru educatoare, m-am gandit si am hotarat ca nu voi da nici un ban pentru cadou, va spuneam ca se stabilise suma de 60 de lei, mi se pare mult, asa ca voi zice pas. Noua nu ne-au cerut bani de cadou de Craciun pt copii, au zis ca le vor da ceva de la primarie. Ma bucur asa caci noi vom organiza o masa in familie seara pe 24 cand ne va vizita si Mosul, aka tati. Ieri Claudia a vazut la o farmacie o papausa de 200 lei. Tb sa caut sa vedem daca oi gasi-o mai ieftin in alta parte. Gata, ca m-am lungit destul. Va pup. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010) |
Draguta de ea
, o fi urmarit cu bunica vre-o telenovela
. Noi n-am ajuns la casatorie suntem la faza de iubiti
. Si eu trebuie sa-i "triez" dorintele de mosh
, toate-i plac din reclamele de la minimax
. Si au niste scoruri...
si o zi buna in continuare!_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
magdalena67 spune:
Buna!
Alina ar trebui sa fii si tu mai consecventa in hotarari, pentru ca daca acum va certati pe o anumita tema si in urmatoarele minute iti trece si ii dai sentimentul ca l-ai iertat, sau te porti de parca nimic nu s-ar fi intamplat, atunci asta e unul din motile pentru care si el face asa cu tine, pentru ca vede ca i merge, si ca oricate ai spune la nervi, imediat le uiti si il cam ierti. Tu fii mai ferma in decizii, si ia deciziile doar cand esti sigura ca sunt cele mai bune.
Sa va spun si eu ca azi sau maine cred ca imi voi face cadoul de Mos, asa cum v-am spus zilele trecute. Am de ales intre Zarnesti un craciun traditional, sau la sinaia la hotel cota 1400. Cred ca alegerea pana la urma ii va aprtine lui Anissia, fetita mea cea mai mica( aproape 18 ani
)
nyny spune:
Neatza dragelor...
Ioana bine ai venit
. Sarumana pt cafelutza. Sa petreceti frumos la bunici si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.
Mariana
despre pregatirile de Craciun... si pe mine ma apuca toate cele cand ma gandesc cate am de facut. De la taiatul porcului, perdele, covoare trimise la curatatorie, geamuri, bucatareala... pana la parastasul socrului
care va fi sambata viitoare.
trimit si revin... mamaaa, am inceput mesajul la 10 dimineata, l-am salvat in draft, am mai completat
.... greu cu timpul.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui magdalena67 Buna! Sa va spun si eu ca azi sau maine cred ca imi voi face cadoul de Mos, asa cum v-am spus zilele trecute. Am de ales intre Zarnesti un craciun traditional, sau la sinaia la hotel cota 1400. Cred ca alegerea pana la urma ii va aprtine lui Anissia, fetita mea cea mai mica( aproape 18 ani stoian |
Magdalena, meriti din plin acest cadou
. E si o ocazie buna sa-ti reincarci bateriile, prin cate ai trecut anul asta...
. Ce nume frumos are fetita ta
. O sa aleaga bine, o sa vezi
. Sanatate multa sotului si
Yarinei!_

Mariana, mamica de
nyny spune:
| citat din mesajul lui discordia Revenind la Claudia, o intreb si eu cum a fost in statiune cu bunica, daca i-a placut, etc. La care ea imi raspunde ca nu a fost in statiune, a fost la hotel ni ea nu voia sa mearga cu trenul rosu, voia cu trenul "neg", adica negru ![]() Aseara, imi spune razand, ca tati imi spune mie "stapana" sau "regina", dar chiar nu stiu de unde le-a scos ca pe bune daca ma alinta asa. Sa va mai spun ca a zis ca o sa se casatoreasca cu un coleg de la gradinita caruia ii spune "casatoritul Rares"? Apropo de bani pentru educatoare, m-am gandit si am hotarat ca nu voi da nici un ban pentru cadou, va spuneam ca se stabilise suma de 60 de lei, mi se pare mult, asa ca voi zice pas. Noua nu ne-au cerut bani de cadou de Craciun pt copii, au zis ca le vor da ceva de la primarie. Ma bucur asa caci noi vom organiza o masa in familie seara pe 24 cand ne va vizita si Mosul, aka tati. Ieri Claudia a vazut la o farmacie o papausa de 200 lei. Tb sa caut sa vedem daca oi gasi-o mai ieftin in alta parte. Gata, ca m-am lungit destul. Va pup. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010) |
Papusa la farmacie
. Anul trecut se apropia Craciunul si am alergat dupa ea pe ultima suta de metrii ... mai jos de 260-280 de lei n-o gaseam si pace. Am renuntat atunci si am luat-o anul asta la juma' de pretPt educatoare am stabilit de comun acord cu toate mamicile sa strangem cate 25 de lei de fiecare si sa-i dam in plic. Sunt putini copii (max 14) si toti mici... la cat isi bate capul cu ei zi de zi, eu zic ca e bine.
Mara nu concepe sa se casatoreasca cu altcineva decat tati
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Neatza dragelor... Ioana bine ai venit ![]() . Sarumana pt cafelutza. Sa petreceti frumos la bunici si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi. Mariana despre pregatirile de Craciun... si pe mine ma apuca toate cele cand ma gandesc cate am de facut. De la taiatul porcului, perdele, covoare trimise la curatatorie, geamuri, bucatareala... pana la parastasul socrului care va fi sambata viitoare. trimit si revin... mamaaa, am inceput mesajul la 10 dimineata, l-am salvat in draft, am mai completat .... greu cu timpul.Mamica fericita de Mara si de David |
Draga de tine, mi-am dat seama de la salut ca de-abia ai reusit sa termini mesajul
. Sunt multe si marunte...sa ne ajute DD sa le terminam la timp, cu sanatate le rezolvam pe toate. Btw voi cum mai sunteti
? Ati trecut cu bine peste raceli?
_

Mariana, mamica de