Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Hop si eu !

Alina, multumesc pentru coffee . Si-acum sa o savurez si pe cea reala .

Fetelor, stau si ma uit ca in calendar si ma minunez ce putin mai avem pana la craciun . Saptamana viitoare trebuie sa incep , pana pe 21.12 ar cam trebui sa termin cu si calcatul, pe 22.12 impodobesc , 23.12 ultima zi de munci pe anul asta si unde mai pui ca trebuie sa ma gandesc ce anume sa pregatesc pentru masa de craciun... si ce putin mai e... si unde mai pui ca dupa ce spun "In sfarsit!" se apropie cu pasi repezi si rebelionu' . De luni e musai sa ma apuc de buget si planificari .

Nyny, voi cum mai sunteti ?

Doinita, Teo cum se mai simte ?

Tatiana, nu mai spui nimic? Cum e cu atomicele la casuta lor ?

_

Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Feterlor tin sa va anunt ca m-am hotarat sa rup pisica in 2 si sa ma despart de al meu sot nu se mai poate astazi a reinceput cu jignirile si cu abuzul verbalchiar daca voi sta cu el in casa voi avea o "relatie"cu el doar de ochii copilului si atat.
Imi pare rau doar pebntru copil deoarece el nu merita asa ceva dar daca sotul meu nu intelege si se comporta cu mine de oparca i-as apartine si as fi scalav lui.
Asta este am trait intr-o relastie timp de 5 ani cuy abuz verbal la adresa mea si a familiei mele.
Sper sa imi dea Dumnezeu puterea sa merg mai departe cu fruntea sus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Feterlor tin sa va anunt ca m-am hotarat sa rup pisica in 2 si sa ma despart de al meu sot nu se mai poate astazi a reinceput cu jignirile si cu abuzul verbalchiar daca voi sta cu el in casa voi avea o "relatie"cu el doar de ochii copilului si atat.
Imi pare rau doar pebntru copil deoarece el nu merita asa ceva dar daca sotul meu nu intelege si se comporta cu mine de oparca i-as apartine si as fi scalav lui.
Asta este am trait intr-o relastie timp de 5 ani cuy abuz verbal la adresa mea si a familiei mele.
Sper sa imi dea Dumnezeu puterea sa merg mai departe cu fruntea sus.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Dumnezeu sa-ti lumineze drumul! Lasa in urma toate rautatile, fii senina si zambitoare cu puiutul tau .

"Nimic nu e pierdut in viata asta
Si tot ce ni se-ntimpla se numeste soarta
Asa ca nu uita… deschide poarta
O fila alba pica, intoarce alta
Si viata-ti va incepe inc-odata…"

Sunt alaturi de tine !

_

Mergi la inceput

Mariana iti multumesc frumos ptr incurajari voi gasi puterea sa merg mai departecu bune si cu rele voi continua oricat d egreu mi-ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

BUNA DIMINEATA !!! Ma primiti si pe mine....sunt o dubla mamica ,adica am 2 baitei Teodor de 3 ani si 2 luni si Matei care are 20 de zile!!!
Va doresc o zi frumoasa si asa ca inceput va daruiesc o

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Ioana, multumesc pentru cafeluta si bine ai venit in casuta noastra . Te asteptam cu drag sa ne cunoastem mai bine. Daca doresti sa te trecem in listuta trs. datele voastre. Era cazul sa mai vina si baietei ca la noi predomina fetitele .

Fetelor, sa va ganditi la mine ca astazi am o zi din aia...de-ti bati copiii cu motu' de la basca . Aseara n-am facut nimic special...cele obisnuite...Am primit de la doamna de la cresa o poezioara pe care sa o invatam pana la craciun . Ma intreb si eu...oare dc n-au timp doamnele sa-i invete ? Au invatat asta toamna poezii cu 6 strofe si asta cu 2 strofe... Cand m-am dus ieri sa o iau pe Biculina de la cresa m-am intalnit cu doamna pe care au mutat-o la alta grupa. Pur si simplu mi-au dat lacrimile , am spus ca o sa-mi fac timp sa ajung la directoare sa vorbesc cu ea dar pur si simplu n-am reusit . Sa-l trimit pe omu' nu prea-mi vine pentru ca el nu e adeptul "vorbelor dulci placute auzului". Trebuie sa ajung neaparat. Cam atat momentan...

la munci ca....

si o zi buna in continuare!

_

Mergi la inceput

Ioana bine ai venit printre noisi multumim ptr cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

multumesc de urari.....datele sunt :teodor 18.10.2008 si matei 20.11.2011 si eu ioana 21.01.1985
o zi frumoasa sa aveti.
noi plecam la bunici 2 zile...vb cand revenim pop

Mergi la inceput

Distractie placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

multumesc de urari.....datele sunt :teodor 18.10.2008 si matei 20.11.2011 si eu ioana 21.01.1985
o zi frumoasa sa aveti.
noi plecam la bunici 2 zile...vb cand revenim pop

Matei ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Ioana, sa aveti zile frumoase si linistite !

_

Mergi la inceput