Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana numai suparat din contra iti multumesc ptr sfaturile tale.
De fapt va multumesc tuturor ptr ca sunteti alaturi de mine si ma sprijiniti cand imi este mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata dragele mele !

Poftiti la cappuccino cu cioco!

Sa va pove... cupilu' a ramas fara cuvinte cand a vazut cadourile, i-au placut foarte mult carticelele, a fost bucuroasa ca a primit jeleurile preferate "Haribou" si a fost super incantata de caleasca cu caluti, printesa, zana cea buna si cei trei soricei pe care a primit-o de la nanutza ei. Dimineata nu a vrut sa umble la nimic si i-a spus lui tati sa le lase la loc ca sa le vada si mami cand vine de la servici . La cresa au primit o cismulita cu dulciurele, ce mai...in ciuda bugetului redus ma declar multumita sufleteste ca mi-am vazut copilul fericit.
Azi la munci io comand io execut . Asa ca sunt dilaila, am cateva chestii de rezolvat si o las mai moale cu restul...ma pregatesc sufleteste pentru maine ca am o zi de foc .

O zi buna si s-auzim numai de bine !

_

Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Prezenta si eu la cafea.
Delia s-a bucurat f.mult ca a primit un set de margele ca sa isi faca ea ,si-a facut colier,bratara si inel.Astazi primesc si cadourile de la gradinita.
dupa amiaza avem sedinta cu tema serbarii de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna!
Sa va povestesc de mosul nostru de anul acesta. Asa cum va spuneam, Claudia era plecata la Slanic si urma sa se intoarca cu bunica vineri sau sambata, motiv pentru care nu prea m-am strofocat cu cumparaturile, am zis ca o sa ii cumpar ceva zilele astea, sa nu mai fie nebunie prin oras. Asa ca i-am luat doar lui Dragos o masinuta si cateva dulciuri pentru o nepoata.
Seara, adica pe 05.12., se duce sotul la respectiva nepoata sa ii duca acele dulciuri, doar ca nu a gasit pe nimeni acasa. Am fost un pic dezamagita, dar am zis nu e problema, i le vom da a doua zi.
Ieri dimineata, la 7 si un sfert, in timp ce ma incaltam sa plec la serviciu, suna interfonul. Eu nervoasa ca cine poate fi la ora asta ca il trezeste pe Dragos, raspund. Cand deschid usa, cine credeti ca era? CLAUDIA...se intorsese cu bunica si pe noi nu ne anuntasera. Pe moment am ramas muta de uimire, dar mi-am revenit repede cand fetita m-a intrebat ca unde sunt cadourile de la mosu? Mi-am adus aminte de dulciuri, le-am scos din frigider si i le-am dat... Nu va spun ce bucuroasa era cand le-a vazut.
Asa ca norocul meu a fost ca sotul nu a gasit la nepoata pe nimeni acasa caci altfel nu stiu cum o scoteam la capat cu Claudia.
Revin mai tarziu sa va povestesc cu ce impresii s-a intros Claudia de la Slanic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Buna!
Sa va povestesc de mosul nostru de anul acesta. Asa cum va spuneam, Claudia era plecata la Slanic si urma sa se intoarca cu bunica vineri sau sambata, motiv pentru care nu prea m-am strofocat cu cumparaturile, am zis ca o sa ii cumpar ceva zilele astea, sa nu mai fie nebunie prin oras. Asa ca i-am luat doar lui Dragos o masinuta si cateva dulciuri pentru o nepoata.
Seara, adica pe 05.12., se duce sotul la respectiva nepoata sa ii duca acele dulciuri, doar ca nu a gasit pe nimeni acasa. Am fost un pic dezamagita, dar am zis nu e problema, i le vom da a doua zi.
Ieri dimineata, la 7 si un sfert, in timp ce ma incaltam sa plec la serviciu, suna interfonul. Eu nervoasa ca cine poate fi la ora asta ca il trezeste pe Dragos, raspund. Cand deschid usa, cine credeti ca era? CLAUDIA...se intorsese cu bunica si pe noi nu ne anuntasera. Pe moment am ramas muta de uimire, dar mi-am revenit repede cand fetita m-a intrebat ca unde sunt cadourile de la mosu? Mi-am adus aminte de dulciuri, le-am scos din frigider si i le-am dat... Nu va spun ce bucuroasa era cand le-a vazut.
Asa ca norocul meu a fost ca sotul nu a gasit la nepoata pe nimeni acasa caci altfel nu stiu cum o scoteam la capat cu Claudia.
Revin mai tarziu sa va povestesc cu ce impresii s-a intros Claudia de la Slanic.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010)

Bine ca ai trecut cu brio peste intamplare . Oricum la cat de cumintica e Claudia o scoteai tu la capat pana la urma .

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Prezenta si eu la cafea.
Delia s-a bucurat f.mult ca a primit un set de margele ca sa isi faca ea ,si-a facut colier,bratara si inel.Astazi primesc si cadourile de la gradinita.
dupa amiaza avem sedinta cu tema serbarii de Craciun

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, cum mai sunteti tu si sotul?
Delia, iubita se vede ca o mosteneste pe mami . Dc nu le-o fi dat cadourile de ieri ca alta le era bucuria...? Ia sa vezi cati banuti o mai cere...

_

Mergi la inceput

Mariana eu cu sotul suntem mai bine,Delia abia asteapta astazi cadourilesi eu sunt foarte crioasa sa vad ce primesc si sa vad ce ne mai spun la sedinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana eu cu sotul suntem mai bine,Delia abia asteapta astazi cadourilesi eu sunt foarte crioasa sa vad ce primesc si sa vad ce ne mai spun la sedinta

http://alinahandmade.blogspot.com/

Doamne ajuta sa va fie din ce in ce mai bine ! In privinta sedintei...vai de buzunarele parintilor .

_

Mergi la inceput

Mariana sa speram ca nu ne vor mai cere banii ca nu stiu de unde sa ii mia scot dar sa ma ajute dumnezeu s atrec cu bine peste toate

Mergi la inceput

de pranz este gata.
Va astept astept sa reveniti

Mergi la inceput