Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

!

Doinita, sanatate multa Teodorei . Sa va reveniti cat mai repede .

Alina, cam nashpa cu iesirile omului. Daca erau colegi si nu colege era alta treaba... Acum ca un sfat , nu va faceti unul altuia in ciuda iesind separat, cel mai bine ar fi cand aveti posibilitatea sa mergeti toti trei . Ce reactie ar fi avut cand te-a anuntat ca este la o cafea cu colegele tu sa-i spui ca mergi si tu acolo cu Delia?

Nyny, nici eu nu sunt maestra in ale prajiturelilor... De-asta sunt adepta retetelor "incercate"...asa ca, cand ai timp...scrie-mi reteta mamicii tale .

Tatiana, ne-ai "sedus" cu cafeul de dimi si ne-ai "abandonat" ?

Discordia, Magdalena !

Eu n-am primit nimic . Eu am fost cuminte da' Mos Nicolae a pierdut adresa...i-am re-transmis-o poate-i face forward lui Mos Craciun .

_

A venit Mos Nicolae

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

No,nu-i a bine...Mosu asta vine cu tot felul de nazbatii.Cu cazaturi,lovituri,febra...Acu 3 seri Daria si-a spart capul in 2 locuri(din nou)in acelasi timp.Nu stiu cum a reusit.Doar ca de data asta nu a mai fost nevoie de copci.Cand am vazut iar sange...am inlemnit.Poate celalalt mos e mai bland
Eu le-am luat de la Real o casuta,tip cort,ca se bagau dupa canapele si ziceau ca stau in hotelAzi dimineata nu mai ieseu din ea,ca nu mai merg la gradi...Si bineinteles dulciuri in ghetute.Sa le fi vazut cum isi lustruiau cizmulitele,si-au pus cate doua perechi de fiecareSi aseara nu mai ascultau de nimeni,am iesit tiptil din casa si am sunat de mai multe ori la poarta.Fiind intuneric,au vazut ele ceva miscare pe la gard,dar nu m-au vazut.S-au speriat si s-au cocotat in brate la tat-su.Apoi am intrat in casa si mi-au spus ca l-au vazut pe mos Nicolae la gard,ca le-au lasat un bat in posta...Ce m-am mai distratCe bine e sa fii copil.
Mai avem o nemtoaica printre noiNyny
Hai,pupici si sa va faceti bine

tatiana

Ooops te-ai mesagit mai devreme decat mine, pana m-am moshmondit io....
Offf...cu cazaturile astea... Sa le tina DD departe noi! Bine ca le-ai luat casuta ca poate nu le mai da in gand sa se mai catere pe undeva .

_

A venit Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!!!!
Si eu l-am asteptat pe mosu dar se pare ca nu am fost indeajuns de cuminte, sau a pierdut adresa.
Yari a fost foarte incantata de cadourile de la Mosu Sarac, dar destul de dezamagita ca acesta nu vine de mai multe ori .
Mosu sarac ia ramas numele dupa ce am incerat noi sa i explicam ce si cum despre mosi.

Mergi la inceput

dar stau si ma gandesc eu bine, si am sa imi fac singura pana la urma un cadou de mos -ma gandesc din ce in ce mai serios sa rezerv ceva de Craciun la munte. Stiu ca este destul de tarziu dar incerc, poate a mai ramas ceva pe undeva mai pentru buzunarul nostru, pret mai de criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Masgdalena iti tinem pumnii.
Fetelor auziti ce imi spune al meu sot de fapt ce imi urla in telefon ca acum de sarbatori sa ma duc sa imi caut de munca ca el s-a saturat sa ma tina pe salariul lui,ca nu conteaza daca se imbolnaveste Delia sa imi iau concediu medical.Am avut un mos Nicolae plin de certuri

Mergi la inceput

draga Alina foarte urat ce se intampla intre voi. Sincer , am vazut ca ti s-a mai spus incercati sa aveti o limita in ceea ce va spuneti si ce va permiteti, pentru ca daca acum nu exista respect intre voi, mai tarziu va fi mult mai greu.
Cred ca am mai spus eu am destul de multi ani vechime in ale casniciei, dar niciodata nu ne-am permis sa ne jignim unul pe altul, sub nici o forma. De la jigniri si de la nerespect fata de celalalt nu mai e decat un pas.Incercati si aratati fetitei doar lucruri frumoase.

Mergi la inceput

Magdalena crede-ma ca din partea mea am incercat tot,acum mi-a spus ca eu sunt vinovata pentru tot,eu stiu ca sunt 2 intr-o relatie nicidecum 1.Nu mi se pare normalk sa fiu facuta lenesa,saraca,c..va,ca nu sunt o mama buna,ca stau pe banii lui.
Si el sa plece cu colegele lui la KFC si eu sa stau cu copilul acasa sa il astept si apoi el sa vina cu chef de cearta.Eu am fost d emulte ori alaturi de el,si l-am inteles dar vad ca bunatatea egal prostie.
Am ajuns la concluzia ca indiferenta doare cel mai tare.Si asta cred ca voi face si eu cu el

Mergi la inceput

draga mea, atunci rupe pisica in doua,pentru ca nu ajungeti nicaieri.
Jignirile sunt mult prea mari, prea multe si prea dese dupa parerea mea, ca sa mai puteti repara ceva. Cand omul de langa tine te desconsidera in asemenea hal, nu prea mai sunt multe de spus.

Mergi la inceput

Magdalena chiar as avea nevoie de niste sfaturi de la persoane care au experineta in casnicie.
Eu m-am hotarat sa vb doar strictul necesar cu el si poate nici acela ca imediat are chef de cearta si decat sa fiu jignita si bataia lui de joc.
De multe ori a spus ca el imi tine familia si ca noi mancam din salariul lui.
Ieri ma puinea sa ii cer mamei bani sa ii cumpar piticei dulciuri de mos Nicolae dar am pus piciorul in prag si l-am refuzat deoarece mama mea nu este banca,mama ieri mi-a dat bani sa ii platesc avizul,mi-a dat bani sa ii platesc astazi gradinita i-a luat dulciuri si el imi spune intr-un mesaj ca cei 40 lei( in afara de banii de azi)sunt citez " ah, frectie" si eu consider ca suma de 40 lei in aceste vremuri are cat de cat valoare atunci cand nu ii ai si cand nu tii da nimeni.

Mergi la inceput

Alina, cuvintele sunt de prisos. Tu esti singura persoana care poata sa decida cum vei proceda mai departe. Pana si replicile dure au ajuns sa fie ceva normal pentru voi. Respingandu-l si tratandu-l cu indiferenta nu faci decat sa adancesti si mai mult golul din relatia voastra. Sunteti tineri si daca acum la inceputul casniciei ati ajuns la reprosuri, mai tarziu cum va fi? Se spune ca sarbatorile ne fac sa fim mai buni cu noi si cu apropiatii nostri. Ia-l de mana si mergeti la un suc...e timpul sa stati serios de vorba. Vad ca el rezolva cu usurinta problema banilor..., a cere bani de la altii a devenit o obisnuinta iar pentru ceilalti o obligatie, asta este din cauza ca s-a bazat intotdeauna ca cineva apropiat familiei il va ajuta. Orice lucru are un sfarsit...El nu constientizeaza ca are totusi o familie de intretinut .
Daca te-am suparat cu ceva te rog sa ma ierti .

_

A venit Mos Nicolae

Mergi la inceput