Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

eu spun prezent la cafea.Am mai gasit 6 lei in portofel deci yi pot luia si avizul si vreo cateva dulciuri

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ai vazut DD cum vegheaza ?

_

Vine Mos Nicolae

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mi-a dat mama bani ptr aviz si banii care ii aveam eu i-am luat un set de facut bijuterii pe care am dat 6.5Ron o carte de povesti cu capra cu 3 iezi si e si de color5at pe care am dat 2 lei si un caiet pe care sa scrie ea in total 10.3Ron si am terminatM-a ajutat Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

A venit Mosuuuuuuuuuuuuuuuuu!La multi ani!!!!!!!!!!!11

Doinita,parca si tu ai ceva de Nicoleta,nu?
Poftiti la cafelute.....
Fug sa nu ma prinda randunoiu,ca e pre de dimi....Pupici.Povestim mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Iau o inghititura din matinala a Tatianei si zic:

LA MULTI ANI de SF. NICOLAE tuturor celor ce-si serbeaza astazi ziua numelui si in special Doinitei, multa sanatate si impliniri!

Ati fost cuminti ? Nu stiu care o fi reactia corcodushei la vederea cadourilor ...i le-am pregatit dimineata ca daca venea mosu' de cu seara cred ca dormea cu toate-n patut . I-am spus lui tati sa-i faca pozici .

la munci ca am multe si marunte

si o zi excelenta!

_

A venit Mos Nicolae

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Prezenta si eu la cafea.Mie mosu nu mi-a adus decat dulciuri.
La Multi Ani sarbatoritilor zilei de azi.
Astazi am dus si picea la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatzaaaaa...

Vai, ce matinala esti Tatiana.. Vielen dank fur den Kaffee.

La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Nicolae

Discordia cu intarziere... am vazut ca ai intrebat de cadouri. Eu nu le-am pus decat dulciuri in ghetute. Jucarii vor primi de Craciun.

Mariana baclavaua a iesit praf. Am combinat mai multe retete de pe internet si nu mi-a placut. Iti dau reteta de la mama daca vrei ca sunt sigura ca iese super. Nu stiu de ce n-am facut si eu de la bun inceput asa.

Doinita sa inteleg ca esti sarbatorita azi? La multi ani inca o data atunci si petrecere frumoasa.

Alina super ca ai primit ceva de la mosh. Inseamna ca ai fost cuminte... pe mine m-a sarit de data asta.

Va pe toate. Sunt prin zona.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Nyny dulciurile le-am primit de la a mea soacra deoarece al meu sot6 ieri seara a iesit la kfc cu 2 colege de munca,si cand a venit acasa a 9inceput sa numai vorbeasca cu mine deoarece i-am explicat la telefon ca chiar daca m-a intrebat daca se poate duce asa ceva nu se facesi apoi spune ca de ce am discutii cu el,eu de cand o avem pe cea mica nu am iesit decat o singura data noi doi impreuna in app 4 ani si el mai mereu iese singur dar eu daca vreau sa ies singura cu o prietena sau ceva imi spune dar iao si pe Delia de ce sa te duci singura.
Anul asta am fost sai eu la ziua fetei cu care fac meditatii si atat in rest doar el a fost singur ma peste tot.
Nu stiu daca sotii vostri ar face asa ceva vi s-ar parea normjal chioar daca v-ar intrebna daca se pot duce in conditiile in care cu voi nu petrec decat cam o ora pe seara(deoarece pleaca dimineata si vine seara asta in aczul meu)si cu fetele respective sta toata ziua.
eu nu inteleg sioncer sunt eu mai tanara nu am experienta in cxasnicie dar stiu si eu ca asa ceva nu se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Multumesc de urari!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi

Noi de vineri de la 3 dimineata...suntem tot intr-o petrecere cu antitermice...Teo are febra mare, tuseste cu expectoratii, ochi cu secretii, infundare maxima...si habar n-am ce mai are...ca-s varza de nesomn
Am ajuns si la urgente...dr ei e in concediu...si n-am rezistat si dupa 3 zile i-am bagat si antib....
pe scurt...cam asa petrecem

Mergi la inceput

Doinita insanatosire grabnica va doresc .Stiu ce inseamna sa fugi pe la urgenta.Sa te auzim cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

No,nu-i a bine...Mosu asta vine cu tot felul de nazbatii.Cu cazaturi,lovituri,febra...Acu 3 seri Daria si-a spart capul in 2 locuri(din nou)in acelasi timp.Nu stiu cum a reusit.Doar ca de data asta nu a mai fost nevoie de copci.Cand am vazut iar sange...am inlemnit.Poate celalalt mos e mai bland

Eu le-am luat de la Real o casuta,tip cort,ca se bagau dupa canapele si ziceau ca stau in hotelAzi dimineata nu mai ieseu din ea,ca nu mai merg la gradi...Si bineinteles dulciuri in ghetute.Sa le fi vazut cum isi lustruiau cizmulitele,si-au pus cate doua perechi de fiecareSi aseara nu mai ascultau de nimeni,am iesit tiptil din casa si am sunat de mai multe ori la poarta.Fiind intuneric,au vazut ele ceva miscare pe la gard,dar nu m-au vazut.S-au speriat si s-au cocotat in brate la tat-su.Apoi am intrat in casa si mi-au spus ca l-au vazut pe mos Nicolae la gard,ca le-au lasat un bat in posta...Ce m-am mai distratCe bine e sa fii copil.
Mai avem o nemtoaica printre noiNyny
Hai,pupici si sa va faceti bine

Mergi la inceput