Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_satena spune:
Mariana treburile astea le voi face dp ce se va termina santierul dp holuri ca de abia am terminat bucataria daca m-as apuca sa fac curatenia de Craciun acum pana atunci s-ar face la ,loc deoarece este dezastru pe holuri
alina_satena spune:
va sunt servite.
Eu am fost cu Delia sa ii faca exudatul faringian nu a schitat nici un gest
Sa speram ca astazai voi avea o zi mai usoara
discordia spune:
Buna!
Multumim de cafea, Alina
Voi ce le-ati cumparat copiilor de mos Nicolae?
Claudia mea nu este acasa, dar vreau sa gaseasca si acasa ceva in ghetute cand se intoarce de la Slanic. Bine, eu nici pt Dragos nu am luat deocamdata nimic, ma gandesc ca si asa el nu stie ca e mosul, la varsta asta cred ca face bine doar la psihicul parintilor, ma gandesc sa ii iau dupa amaiaza niste masinute, dulciuri nu prea as vrea,fructe, na, mi se pare aiurea sa stai cu ele toata ziua in casa si sa le pui ca si cadou, de imbracat ce stie el sa aprecieze la varsta asta... deci sunt varza la capitolul asta.
Astept sugestii de la voi.
Va pup.
MarianaPop spune:
Buna ziua si de la noi !
Ma chinui de dimi sa scriu mesajul .
Alina multumesc pentru cafea! Felicitari pentru Delia curajoasa !
Vin dupa un we cu peripetii . Eu sunt varza de Bruxelles, am trompeta infundata, ma doare gatul si tusesc si am iesit doar o zi din casa . Cupilu' a culminat cu cazaturi care mai de care mai dureroase , multumim lui DD ca nu s-a intamplat ceva mai grav. Sambata dimi a alunecat cu scaunul pe gresie in bucatarie si s-a proptit cu barbia in coltul de la masa, seara a cazut de pe scaunul din dormitorul mare in timp ce se juca cu bunica'sa si s-a latit pe burta, pe covor si s-a lovit la cap, iar aseara si-a prins degetelele la usa de la balcon . Incepand de aseara, surprizaaaa...a inceput sa behaie . Offf....nu mai scapam de bolesnitzele astea....
La munci am o saptamana de foc...incepand de azi . Compu' imi pune nervii la incercare...hai ca m-am plans destul...Trec peste...
Discordia, eu pt. MN i-am cumparat 4 carticele si dulciurele in ideea in care MC ii va aduce grosul . Fiind la limita cu bugetul am cautat sa ii cumpar ceva sa-i foloseasca.
Doinita, Nyny, Tatiana !
Va doresc o zi buna !
_
Vine Mos Nicolae
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Eu nu am decat 8 Lei toti banii si trebuie sa yi cumpar si avizul ptr maine la gradinita
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Eu nu am decat 8 Lei toti banii si trebuie sa yi cumpar si avizul ptr maine la gradinita http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sa-i cumperi ? Eu n-am dat niciodata bani pentru aviz.
Era bine daca nu-i aratai lucrusoarele pe care le-ai cumparat atunci cand ai plecat nervoasa de la soacra ta . Mama ta nu i-a pregatit nimic? Faci un cadou comun .
_
Vine Mos Nicolae
alina_satena spune:
Hainutele i le cumparasem ca numai aveaasta este acum sa vedem cum trecem si peste asta.Mama imi da sda yi platesc maine gradinita
MarianaPop spune:
Salutare fetele !
Dau de pranz. Da' ce linisteeeeeeee. Fetelor nu mai spuneti nimic, nimicutza?
_
Vine Mos Nicolae
alina_satena spune:
eu spun prezent la cafea.Am mai gasit 6 lei in portofel deci yi pot luia si avizul si vreo cateva dulciuri