Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Multumim frumos de urari,azi am fost tot pe fuga,cu gradi,cu achizitionatul pt mos N.si C.,dar am reusit,mi-a luat si mie omu un trening misto,cu 190Ron,cand am vazut pretu sa pic pe spate,am inaugurat un bazin in Deva,dar nu prea mi-a placut,Aqua Land,in schimb atomicelor....La un moment dat omu a ridicat-o pe Daria cu fundul pe margine,si a intors capul o secunda.Daria s-a lasat pe spate si a cazut in celalalt bazin,s-a dus la fund,nu mai reusea sa o scoata,sperietura ce am tras...Ne-am intors pe la ora 20,am facut bagajele ca maine plecam la Alba Iulia.

Doinita,cum mai sunteti?
Va si pe restul,ma duc o tura si prin dormitoru omuluisa-l intreb de sanatateVa doresc un we placut prelungit,si prichindeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Multumim frumos de urari,azi am fost tot pe fuga,cu gradi,cu achizitionatul pt mos N.si C.,dar am reusit,mi-a luat si mie omu un trening misto,cu 190Ron,cand am vazut pretu sa pic pe spate,am inaugurat un bazin in Deva,dar nu prea mi-a placut,Aqua Land,in schimb atomicelor....La un moment dat omu a ridicat-o pe Daria cu fundul pe margine,si a intors capul o secunda.Daria s-a lasat pe spate si a cazut in celalalt bazin,s-a dus la fund,nu mai reusea sa o scoata,sperietura ce am tras...Ne-am intors pe la ora 20,am facut bagajele ca maine plecam la Alba Iulia.
Doinita,cum mai sunteti?
Va si pe restul,ma duc o tura si prin dormitoru omuluisa-l intreb de sanatateVa doresc un we placut prelungit,si prichindeii.

tatiana

Ohoho, sa porti sanatoasa cadoul de la Mos.

Urata isprava cu Daria. Nu s-a speriat? Am patit si eu ceva asemanator cu Mara asta vara... iti sta inima in loc . Bine ca ati fost pe faza.

Drum bun maine si aveti grija de voi.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna ziua fetelor !

La multi ani !

Vad ca n-a dat nimeni nici o cafea macar ! Daca doriti, va astapta!

Eu am trebaluit si bucatarit si acum imi astept copiii sa vina de la plimbare cu tati .

Tatiana, sa porti cu placere treningul . Nashpa intamplare ! Bine ca nu ati patit nimic . Drum bun si hora incinsa la Alba Iulia.

si sa aveti o zi frumoasa!

_

Vine Mos Nicolae

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

heloo...

La multi ani Romania !!!

Sarumana de cofee Mariana... n-am terminat-o nici acum. Zi de sarbatoare... am iesit si noi o tura la plimbare. Acum bag copiii la culcare si vreau sa fac o baclava. Iau reteta dupa net ca n-am facut niciodata. Sper sa-mi iasa ceva.

Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Astazi Delia a fost la soacra mea,au mers in Afi Palace si delia a vrut la Mec si soacra mea a spus ca noi suntem singurii vinovati ca Delia vrea la Mec ,noi o ducewm 1 data pe luna sau la 2 luni la Mec nu merge la fiecare sfarsit de saptamana.Eu am spalat geamurile ,mai am ceva de munca in ca,era dar la cate lucruri amnu striu cum le voi pune pe toate la loc dar voi gasi eu o solutie

Mergi la inceput

fetelor!

Poftiti la cafeluteee . Mai copilu' i culmea, in loc sa doarma pana mai tarziu ea se trezeste de la 07:00 . Si mai baga si placa "Hai mami ca mi-e foame!" Tocmai urmaresc un reportaj pe euforia tv cu Gabi Szabo, printre multe alte premii, premiul cel mai mare a fost de 1 mil.EUR . Cum o fi oare sa ai atata banet . Azi trandavesc in pat, am facut toate ieri asa ca am sa fiu "o doamna distinsa ce sta pe canapea intinsa"

Nyny, cum a iesit baclavaua? Daca a iesit super...vreau si eu reteta pt. Craciun .

Alina, tu nu te-ai invatat cu soacrei tale? Lasa ca nu moare nimeni de un meniu Mac. Ai terminat cu "mutatul" ?

Doinita, voi ce mai faceti ?

Magdalena, !

Va doresc o zi excelenta !

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Bun gasit fetele!
Desi nu am mai scris de mult, de citit v-am citit yilnic sa stiti. Cu scrisul stau cam prost ca nu aveam acces, dar acum chiar ma intrebam ce s-o fi intamplat cu setarile din server...
Oricum, sa stiti ca imi sunteti dragi, despre noi un pic, Claudia este plecata cu bunica paterna la Slanic Prahova si vine tocmai saptamana viitoare. O sa mor de dorul ei pana atunci, este pentru prima data cand pleaca de acasa pentru o perioada asa mare (10 zile).
Noi mergem la gradinita cu program prelungit si suntem foarte cuminti, doamna mi-a laudat-o ca retine foarte repede poeziile, acum sa vedem ce poezie o avea ea de invatat pt serbarea de Craciun.
Apropo fetele, voi cati bani dati la gradi pt educatoare cu ocazia Craciunului. Noua ni s-a cerut 60 de lei sin sincer mi se pare o suma imensa, e adevarat ca se va imparti intre 2 educatoare si 3 ingrijitoare, dar tot mi se pare mult. Na ca mi-am spus si oful asta. Revin ca intre timp tb sa mai si muncesc. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana hop si eu pe aici.Am pus tot in dulapurile de bucatarie,geamurile sunt gata si jaluzele mai am sa pun noua draperie pe sineinca nu am schimbat covorul,inca nu am mutat prin camera e destul de complicat holurile inca nu le-am terminat si din aceasta cauza este mai greu.
Acum ma pregatesc sa o scot putin pe afara pe pitica sa ia putin afara.
Ieri dp ce am plecat de la a mea soacra plina de nervi eu bineinteles i-am luat deliei o pereche de colanti pentru gradinita si o helanca merita si ea cate ceva.
Astazi i-am luat ridiche neagra sa ii fac sirop ptr tuse ca tuseste.
Vorbim dupa ce revin.
Va las o ptr intarirea fortelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Bun gasit fetele!
Desi nu am mai scris de mult, de citit v-am citit yilnic sa stiti. Cu scrisul stau cam prost ca nu aveam acces, dar acum chiar ma intrebam ce s-o fi intamplat cu setarile din server...
Oricum, sa stiti ca imi sunteti dragi, despre noi un pic, Claudia este plecata cu bunica paterna la Slanic Prahova si vine tocmai saptamana viitoare. O sa mor de dorul ei pana atunci, este pentru prima data cand pleaca de acasa pentru o perioada asa mare (10 zile).
Noi mergem la gradinita cu program prelungit si suntem foarte cuminti, doamna mi-a laudat-o ca retine foarte repede poeziile, acum sa vedem ce poezie o avea ea de invatat pt serbarea de Craciun.
Apropo fetele, voi cati bani dati la gradi pt educatoare cu ocazia Craciunului. Noua ni s-a cerut 60 de lei sin sincer mi se pare o suma imensa, e adevarat ca se va imparti intre 2 educatoare si 3 ingrijitoare, dar tot mi se pare mult. Na ca mi-am spus si oful asta. Revin ca intre timp tb sa mai si muncesc. Va pup.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010)

Bine ai re-venit Discordia! Ma bucur ca sunteti cu totii bine! Felicitari Claditei pentru laudele de la gradi ! Berbecutza-i cuminte? Doamne ce bine. A mea e o adevarata razboinica.... Ref. la banuti o sa te lamureasca celelalte fete, noi mai "copilarim inca un an la cresa" .
si sa treaca timpul mai repede sa vina Claudia acasa! si flacaului!

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana hop si eu pe aici.Am pus tot in dulapurile de bucatarie,geamurile sunt gata si jaluzele mai am sa pun noua draperie pe sineinca nu am schimbat covorul,inca nu am mutat prin camera e destul de complicat holurile inca nu le-am terminat si din aceasta cauza este mai greu.
Acum ma pregatesc sa o scot putin pe afara pe pitica sa ia putin afara.
Ieri dp ce am plecat de la a mea soacra plina de nervi eu bineinteles i-am luat deliei o pereche de colanti pentru gradinita si o helanca merita si ea cate ceva.
Astazi i-am luat ridiche neagra sa ii fac sirop ptr tuse ca tuseste.
Vorbim dupa ce revin.
Va las o ptr intarirea fortelor

http://alinahandmade.blogspot.com/

Hai, baga un energizant si o sa le termini pe toate ! Si noi mai mucim putin, da' o las nu-i mai dau nimic...

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput